Antonio Carluccio - Pasta

Pasta

onweerstaanbare recepten uit de regionale keukens van Italie

Een boek van Antonio Carluccio

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Pasta, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Al zeven decennia lang eet en kookt Antonio Carluccio pasta, en hij is er nog steeds dol op. In dit prachtige nieuwe boek combineert hij zijn enorme kennis met zijn enthousiasme om nieuwe recepten te bedenken.Antonio leidt ons om te beginnen langs de verschillende soorten pasta en doet daarna uit de doeken hoe je een goede saus met de juiste pastavormen combineert. Met behulp van stap-voor-stap instructies laat hij zien hoe je zelf verse pasta maakt.Zijn onweerstaanbare recepten omvatten zowel de geliefde klassiekers als heerlijke regionale specialiteiten. Het zijn recepten voor soepen, hoofdgerechten, salades en zelfs desserts, en ze variëren van de traditionele verse tagliatelle met ragù alla bolognese tot moderne gerechten als sedani met wodka en gerookte zalm. Antonio Carluccio’s ‘Pasta’ biedt alle informatie die je nodig hebt om een volmaakt pastagerecht te maken.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken