Antonio Carluccio - Mijn Italiaanse keuken is een feest

Mijn Italiaanse keuken is een feest

mijn tradities - mijn geheimen - mijn recepten

Een boek van Antonio Carluccio

We hebben 118 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Mijn Italiaanse keuken is een feest, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Carluccio schetst aan de hand van meer dan 100 tongstrelende gerechten, inspirerende fotografie en persoonlijke verhalen een fraai beeld van zijn passie voor de Italiaanse keuken.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Mijn Italiaanse keuken is een feest

Een greep uit de 118 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Antonio Carluccio - Mijn Italiaanse keuken is een feest

Recept uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:

Focaccia

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, gedroogde gist, patentbloem, rozemarijn, ui, gist, water, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegan / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Antonio Carluccio - Mijn Italiaanse keuken is een feest

Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:

Sinfonia del mare - Zeesymphonie

Ingrediënten:
baby-octopus, baby-zeekat, basilicum, bleekselderij, bottarga, doperwten, extra vergine olijfolie, garnalen, kappertjes, knoflook, mosselvlees, penne, pijlinktvisjes, pijnboompitten, spaanse peper, tomaten, ui, venusschelp, visbouillon, witte wijn, wortel, zalm, zeeduivel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Antonio Carluccio - Mijn Italiaanse keuken is een feest

Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:

Ossobuco al Barolo

Ingrediënten:
barolo, bleekselderij, extra vergine olijfolie, gekruide bloem, kalfsschenkel, rozemarijn, runderbouillon, ui, vermout, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Toon alle 118 recepten in dit boek