- De zilveren lepel pasta

De zilveren lepel pasta

Een boek van

We hebben 359 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals De zilveren lepel pasta, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

In navolging op het succes van De Zilveren Lepel, hebben de samenstellers nu een boek gemaakt over ‘de moeder van de Italiaanse keuken’: pasta! Dit boek biedt meer dan 350 klassieke en moderne recepten voor pastagerechten: droge pasta, verse pasta, lang, kort, gevuld en in allerlei vormen. Uit alle streken van Italië, voor alle gelegenheden en van één persoon tot een groots familiediner. Naast recepten bevat De Zilveren Lepel Pasta tips om de juiste pastavorm te kiezen, goed pastadeeg te maken en de pasta te bereiden zoals de Italianen dat doen. De Zilveren Lepel Pasta is een aanvulling op De Zilveren Lepel en bevat bijna 300 nieuwe recepten én de populairste gerechten uit het standaardwerk van de Italiaanse keuken.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit De zilveren lepel pasta

Een greep uit de 359 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Orecchiette met broccoli

Ingrediënten:
broccoli, chilipeper, knoflook, olijfolie, orecchiette en parmezaanse kaas

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Fusillipizza

Ingrediënten:
basilicum, boter, fusilli, mozzarella, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas en tomaat

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Pasta met sardienen

Ingrediënten:
ansjovis, bloem, frituurolie, olijfolie, pijnboompitten, saffraan, sardienen, sultana's, ui, venkel en zite

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Farfalle met sardienen

Ingrediënten:
aardappel, bladpeterselie, bleekselderij, farfalle, knoflook, olijfolie, sardienen, ui en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Spaghetti met courgettes

Ingrediënten:
bleekselderij, courgette, knoflook, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, pruimtomaat, salie, spaghetti en ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:

Taglierinifantasie

Ingrediënten:
boter, eidooier, parmezaanse kaas, rauwe ham, roomkaas, slagroom en taglierini

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Tagliatelle met pancetta uit de oven

Ingrediënten:
boter, ei, gerookte pancetta, gruyère, melk, ontbijtspek, paprikapoeder en tagliatelle

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Tagliolini met sint-jakobsschelpen

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, cayennepeper, knoflook, olijfolie, sint-jakobsschelp, sla, tagliolini en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Toon alle 359 recepten in dit boek