- De zilveren lepel pasta

De zilveren lepel pasta

Een boek van

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals De zilveren lepel pasta, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

 

De Zilveren Lepel Pasta nu als paperback

De samenstellers van De Zilveren Lepel hebben een nieuw boek gemaakt: De Zilveren Lepel Pasta. Dit boek biedt meer dan 350 klassieke en moderne recepten voor pastagerechten: droge pasta, verse pasta, lang, kort, gevuld en in allerlei vormen. Uit alle streken van Italië, voor alle gelegenheden en van één persoon tot een groots familiediner. Naast recepten bevat De Zilveren Lepel Pasta tips om de juiste pastavorm te kiezen, goed pastadeeg te maken en de pasta te bereiden zoals de Italianen dat doen.

‘Dit boek is de perfecte ondersteuning om de grote geheimen van de pasta te ontdekken.’ Roberto Payer


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Dit boek bevat o.a. de volgende recepten

Deze editie van dit kookboek hebben we niet bekeken, maar er is wel een (volgens ons) bijna gelijke uitgave geindexeerd. Mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar jouw mening? Laat het ons weten.

Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Lasagne alla Bolognese

Ingrediënten:
bechamelsaus, boter, olijfolie, parmezaanse kaas, passata, pastadeeg, rundergehakt, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Spaghetti en tonijn

Ingrediënten:
bladpeterselie, knoflook, olijfolie, spaghetti, tomatenpuree en tonijn op olie

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Maccheroni uit Molise

Ingrediënten:
basilicum, bladpeterselie, knoflook, maccheroni, olijfolie, pancetta, pecorino, rode chilipeper, spek en ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Pennette met courgettes

Ingrediënten:
boter, courgette, majoraan, olijfolie, parmezaanse kaas, pennette en sjalot

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Agnolotti met pompoen

Ingrediënten:
00-bloem, bloem, boter, ei, medium sherry, pompoen, salie, sjalot, sultana's, ui, walnoten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:

Uienravioli

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, munt, passata, pecorino, polei en ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Groene penne

Ingrediënten:
boter, extra vergine olijfolie, groene olijven, groene paprika, penne rigate, slagroom, ui en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:

Tortelli met pompoen

Ingrediënten:
boter, ei, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, pastadeeg, pompoen en salie

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:

Raviolinipastei

Ingrediënten:
bechamelsaus, boter, doperwt, parmezaanse kaas en ravioli

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Spaghetti met sardienen

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, broodkruim, knoflook, olijfolie, sardienen, spaghetti en tomaat

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:

Casônsèi uit Val Camonica

Ingrediënten:
aardappel, bloem, boter, broodkruim, ei, italiaanse saucijsen, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, prei, snijbiet en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:

Capellinisoufflé

Ingrediënten:
bloem, boter, capellini, ei, gruyère en melk

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Fusilli met paddenstoelen

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, cantharel, fusilli, honingzwammen, olijfolie, parmezaanse kaas, tomaten uit blik en ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:

Taglierini met cacao

Ingrediënten:
bloem, boter, cacao, ei, gedroogde rode chilipeper, knoflook, laurier, mascarpone, parmezaanse kaas en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch