Pennette met mozzarella, ei en ansjovis

Je vindt dit recept op pagina 133 in De zilveren lepel pasta .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / voorgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Bereidingstijd:
25 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Saus voor visgerechten - salsa per pesce

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Little gem Caesar salade

Een recept uit Julius Jaspers en Frederik Molenschot - Smart BBQ

Pikante vulmassa

Een recept uit  - Bamix gebruiksaanwijzing en recepten

Spaghettini met ei en mozzarella

Een recept uit  - De zilveren lepel pasta