Natacha Arnoult, M. Belin, S. Giacobetti en N. le Foll - Vis en schaaldieren

Vis en schaaldieren

Een boek van Natacha Arnoult, M. Belin, S. Giacobetti en N. le Foll

We hebben 76 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Vis en schaaldieren, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Gebakken, gekookt, rauw, uit de oven of in een cocotte en met groente, fruit en specerijen: in Vis en schaaldieren vind je tal van bereidingswijzen en ingrediënten om de heerlijkste visgerechten te maken. Verwen je gasten met het beste wat de zee te bieden heeft: zalm, zeebaars, tonijn, mosselen, inktvisjes, kabeljauw, gamba’s en venusschelpen. Geniet van bijzondere en subtiele smaakcombinaties als sardines met een korst van groen zeezout, pompoensoep met sint-jakobsschelpen of zeebaars met een scheutje crème de cassis.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Vis en schaaldieren

Een greep uit de 76 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Natacha Arnoult, M. Belin, S. Giacobetti en N. le Foll - Vis en schaaldieren

Recept uit Vis en schaaldieren:

Garnalen met roerbakgroente

Ingrediënten:
basilicum, boter, courgette, doperwten, garnaal, groene radijs, peper, peultjes, rode biet, walnootolie, wortel en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Natacha Arnoult, M. Belin, S. Giacobetti en N. le Foll - Vis en schaaldieren

Recept uit Vis en schaaldieren:

Vis met roerbakgroente

Ingrediënten:
basilicum, citroensap, gemengde peper, groene tapenade, groentemix, kabeljauwfilet, knoflook, olijfolie, ui en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Natacha Arnoult, M. Belin, S. Giacobetti en N. le Foll - Vis en schaaldieren

Recept uit Vis en schaaldieren:

Tortilla met vis en pittige salsa's

Ingrediënten:
bloemtortilla, bruine basterdsuiker, chilipoeder, rode paprika uit pot, goudbrasemfilet, knoflook, komijnpoeder, koriander, langkorrelige rijst, limoen, olijfolie, oregano, paprikapoeder, peterselie, spaanse peper, tomaat, ui en zout

Soort:
tortilla / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Natacha Arnoult, M. Belin, S. Giacobetti en N. le Foll - Vis en schaaldieren

Recept uit Vis en schaaldieren:

Sardines in groen zout

Ingrediënten:
anijszaad, dragon, ei, kervel, limoenschil, peterselie, rozemarijn, sardines, zeezout en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Natacha Arnoult, M. Belin, S. Giacobetti en N. le Foll - Vis en schaaldieren

Recept uit Vis en schaaldieren:

Sardines in filodeeg

Ingrediënten:
boter, filodeeg, gekonfijte tomaten, kappertjes, koriander, paarse olijven, peper, pijnboompitten, sardines in blik en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Natacha Arnoult, M. Belin, S. Giacobetti en N. le Foll - Vis en schaaldieren

Recept uit Vis en schaaldieren:

Corsicaanse mosselen

Ingrediënten:
basilicum, coppa, fijne tafelsuiker, knoflook, mosselen, olijfolie, peper, rozemarijn, tijm, tomaat en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Toon alle 76 recepten in dit boek