S. Giacobetti

We hebben 2 boeken van S. Giacobetti waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van S. Giacobetti? Registreren is gratis!

Boeken van S. Giacobetti

Recepten van S. Giacobetti

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Natacha Arnoult, M. Belin, S. Giacobetti en N. le Foll - Vis en schaaldieren

Recept uit Vis en schaaldieren:

Tortilla met vis en pittige salsa's

Ingrediënten:
bloemtortilla, bruine basterdsuiker, chilipoeder, rode paprika uit pot, goudbrasemfilet, knoflook, komijnpoeder, koriander, langkorrelige rijst, limoen, olijfolie, oregano, paprikapoeder, peterselie, spaanse peper, tomaat, ui en zout

Soort:
tortilla / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Natacha Arnoult, M. Belin, S. Giacobetti en N. le Foll - Vis en schaaldieren

Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:

Frisse tartaar van zalm en groene appel

Ingrediënten:
avocado, citroensap, dragon, groene appel, grof zeezout, kervel, komkommer, lente ui, olijfolie, shisokiemen, slagroom, sojasaus, zalmmoten en zout

Soort:
carpaccio/tartaar / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Natacha Arnoult, M. Belin, S. Giacobetti en N. le Foll - Vis en schaaldieren

Recept uit Vis en schaaldieren:

Corsicaanse mosselen

Ingrediënten:
basilicum, coppa, fijne tafelsuiker, knoflook, mosselen, olijfolie, peper, rozemarijn, tijm, tomaat en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Natacha Arnoult, M. Belin, S. Giacobetti en N. le Foll - Vis en schaaldieren

Recept uit Vis en schaaldieren:

Makreel in witte wijn

Ingrediënten:
anijszaad, bosui, citroen, grof zeezout, laurierblad, makreel, mosterdzaad, peperkorrels, peterselie, witte wijn en witte wijnazijn

Soort:
carpaccio/tartaar / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Natacha Arnoult, M. Belin, S. Giacobetti en N. le Foll - Vis en schaaldieren

Recept uit Vis en schaaldieren:

Sardines uit de oven

Ingrediënten:
citroensap, citroentijm, knoflook, olijfolie, peper, salie, sardines en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Natacha Arnoult, M. Belin, S. Giacobetti en N. le Foll - Vis en schaaldieren

Recept uit Vis en schaaldieren:

Sardines in groen zout

Ingrediënten:
anijszaad, dragon, ei, kervel, limoenschil, peterselie, rozemarijn, sardines, zeezout en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Natacha Arnoult, M. Belin, S. Giacobetti en N. le Foll - Vis en schaaldieren

Recept uit Vis en schaaldieren:

Kokkels, ham en piquillos

Ingrediënten:
bayonneham, cayennepeper, knoflook, kokkels, olijfolie, peper, peterselie, piment d'espelette, piquillos, witte wijn en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Natacha Arnoult, M. Belin, S. Giacobetti en N. le Foll - Vis en schaaldieren

Recept uit Vis en schaaldieren:

Makreel op fruit met aardappelpuree en specerijenpasta

Ingrediënten:
alfalfa, gemberwortel, gezouten boter, kiemgroente, knoflook, komijnpoeder, korianderzaad, kruimige aardappel, makreelfilet, passievrucht, peper, pinda's, sinaasappel, tamarindepasta, volle melk en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Natacha Arnoult, M. Belin, S. Giacobetti en N. le Foll - Vis en schaaldieren

Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:

Currysoep met garnalen

Ingrediënten:
gele currypasta, groentebouillon, garnaal, kerrie, kokosmelk, koriander, limoensap en olijfolie

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Alle recepten van S. Giacobetti