Natacha Arnoult

We hebben 6 boeken van Natacha Arnoult waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Natacha Arnoult? Registreren is gratis!

Boeken van Natacha Arnoult

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Natacha Arnoult

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Natacha Arnoult, M. Belin, S. Giacobetti en N. le Foll - Vis en schaaldieren

Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:

Gemarineerde gamba's met limoen

Ingrediënten:
chilipoeder, gamba, gemberwortel, knoflook, koriander, limoen, olijfolie, peper, thaise vissaus en ui

Soort:
carpaccio/tartaar / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Natacha Arnoult, M. Belin, S. Giacobetti en N. le Foll - Vis en schaaldieren

Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:

Frisse tartaar van zalm en groene appel

Ingrediënten:
avocado, citroensap, dragon, groene appel, grof zeezout, kervel, kleine komkommer, lente ui, olijfolie, shisokiemen, slagroom, sojasaus, zalmmoten en zout

Soort:
carpaccio/tartaar / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Natacha Arnoult, M. Belin, S. Giacobetti en N. le Foll - Vis en schaaldieren

Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:

Currysoep met garnalen

Ingrediënten:
gele currypasta, groentebouillon, grote garnalen, kerrie, kokosmelk, koriander, limoensap en olijfolie

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Natacha Arnoult, M. Belin, S. Giacobetti en N. le Foll - Vis en schaaldieren

Recept uit Vis en schaaldieren:

Sardines in filodeeg

Ingrediënten:
boter, filodeeg, halfgekonfijte tomaat, kappertjes, koriander, paarse olijven, peper, pijnboompitten, sardines in blik en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Natacha Arnoult, M. Belin, S. Giacobetti en N. le Foll - Vis en schaaldieren

Recept uit Vis en schaaldieren:

Garnalen in kokosmelk

Ingrediënten:
bosui, chilipoeder, gekookte roze garnalen, kokosmelk, koriander, limoen, miniprei, olijfolie, peper en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Natacha Arnoult, M. Belin, S. Giacobetti en N. le Foll - Vis en schaaldieren

Recept uit Vis en schaaldieren:

Kokkels, ham en piquillos

Ingrediënten:
bayonneham, cayennepeper, knoflook, kokkels, olijfolie, peper, peterselie, piment d'espelette, piquillos, witte wijn en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Natacha Arnoult, M. Belin, S. Giacobetti en N. le Foll - Vis en schaaldieren

Recept uit Vis en schaaldieren:

Zalm met mosterd-muntsaus

Ingrediënten:
groene asperge, grove mosterd, munt, peper, peultjes, slagroom, zalm en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Alle recepten van Natacha Arnoult