Carpaccio van zwaardvis met scherpe peper en kokos

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 56 in Vis en schaaldieren .

Gang:
voorgerecht
Soort:
carpaccio/tartaar / vis/schaaldieren/schelpdieren
Bereidingstijd:
30 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Kokosijsje met citrusvruchten

Een recept uit Vivian Lui - California Dreamin'

Tempeh kemel (gefrituurde plakjes tempeh in een kokosbeslag)

Een recept uit Mirjam van der Rijst, Harold Pereira en Eveline Stoel - Boekoe Bagoes

Kokosslagroom

Een recept uit Nanne Hogeland, Saskia Lelieveld en Julie Tavernier - Goed zoet

Vegan Kokosjoghurt - Vegan kokosyoghurt

Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer