N. le Foll

We hebben één boek van N. le Foll waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van N. le Foll? Registreren is gratis!

Boeken van N. le Foll

Recepten van N. le Foll

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Natacha Arnoult, M. Belin, S. Giacobetti en N. le Foll - Vis en schaaldieren

Recept uit Vis en schaaldieren:

Mul in bouillabaissesaus

Ingrediënten:
bleekselderij, cantharellen, jonge spinazie, knoflook, laurierblad, mulfilet, olijfolie, prei, saffraan, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, venkelknol, vis, witte wijn, zout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Natacha Arnoult, M. Belin, S. Giacobetti en N. le Foll - Vis en schaaldieren

Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:

Kaaskoekjes met visttartaar

Ingrediënten:
bloem, boter, coquilles, gemberwortel, koriander, limoen, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rode ui, spaanse peper, tonijn, zalm en zout

Soort:
carpaccio/tartaar / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Natacha Arnoult, M. Belin, S. Giacobetti en N. le Foll - Vis en schaaldieren

Recept uit Vis en schaaldieren:

Kokkels, ham en piquillos

Ingrediënten:
bayonneham, cayennepeper, knoflook, kokkels, olijfolie, peper, peterselie, piment d'espelette, piquillos, witte wijn en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Natacha Arnoult, M. Belin, S. Giacobetti en N. le Foll - Vis en schaaldieren

Recept uit Vis en schaaldieren:

Makreel in witte wijn

Ingrediënten:
anijszaad, bosui, citroen, grof zeezout, laurierblad, makreel, mosterdzaad, peperkorrels, peterselie, witte wijn en witte wijnazijn

Soort:
carpaccio/tartaar / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Natacha Arnoult, M. Belin, S. Giacobetti en N. le Foll - Vis en schaaldieren

Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:

Timbaaltje van linzen met coquilletartaar

Ingrediënten:
bieslook, boter, citroensap, coquilles, dille, gevogeltebouillon, groen anijszaad, groene linzen, knoflook, olijfolie, peper, sjalot, ui, wortel en zout

Soort:
carpaccio/tartaar / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Natacha Arnoult, M. Belin, S. Giacobetti en N. le Foll - Vis en schaaldieren

Recept uit Vis en schaaldieren:

Zalm met mosterd-muntsaus

Ingrediënten:
groene asperge, grove mosterd, munt, peper, peultjes, slagroom, zalm en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Natacha Arnoult, M. Belin, S. Giacobetti en N. le Foll - Vis en schaaldieren

Recept uit Vis en schaaldieren:

Tortilla met vis en pittige salsa's

Ingrediënten:
bloemtortilla, bruine basterdsuiker, chilipoeder, rode paprika uit pot, goudbrasemfilet, knoflook, komijnpoeder, koriander, langkorrelige rijst, limoen, olijfolie, oregano, paprikapoeder, peterselie, spaanse peper, tomaat, ui en zout

Soort:
tortilla / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Natacha Arnoult, M. Belin, S. Giacobetti en N. le Foll - Vis en schaaldieren

Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:

Currysoep met garnalen

Ingrediënten:
gele currypasta, groentebouillon, garnaal, kerrie, kokosmelk, koriander, limoensap en olijfolie

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Natacha Arnoult, M. Belin, S. Giacobetti en N. le Foll - Vis en schaaldieren

Recept uit Vis en schaaldieren:

Sardines in filodeeg

Ingrediënten:
boter, filodeeg, gekonfijte tomaten, kappertjes, koriander, paarse olijven, peper, pijnboompitten, sardines in blik en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Alle recepten van N. le Foll