N. le Foll

We hebben één boek van N. le Foll waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van N. le Foll? Registreren is gratis!

Boeken van N. le Foll

Recepten van N. le Foll

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Natacha Arnoult, M. Belin, S. Giacobetti en N. le Foll - Vis en schaaldieren

Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:

Timbaaltje van linzen met coquilletartaar

Ingrediënten:
bieslook, boter, citroensap, coquilles, dille, gevogeltebouillon, groen anijszaad, groene linzen, knoflook, olijfolie, peper, sjalot, ui, wortel en zout

Soort:
carpaccio/tartaar / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Natacha Arnoult, M. Belin, S. Giacobetti en N. le Foll - Vis en schaaldieren

Recept uit Vis en schaaldieren:

Kreeft in kokosmelk

Ingrediënten:
arachideolie, citroengras, gemberwortel, knoflook, koriander, kreeft, kokosmelk, pimentbessen, rode radijs, rode ui, romanesco en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Natacha Arnoult, M. Belin, S. Giacobetti en N. le Foll - Vis en schaaldieren

Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:

Salade van inktvis

Ingrediënten:
citroensap, inktvis, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, rode paprika en zout

Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Natacha Arnoult, M. Belin, S. Giacobetti en N. le Foll - Vis en schaaldieren

Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:

Currysoep met garnalen

Ingrediënten:
gele currypasta, groentebouillon, garnaal, kerrie, kokosmelk, koriander, limoensap en olijfolie

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Natacha Arnoult, M. Belin, S. Giacobetti en N. le Foll - Vis en schaaldieren

Recept uit Vis en schaaldieren:

Vis met roerbakgroente

Ingrediënten:
basilicum, citroensap, gemengde peper, groene tapenade, groentemix, kabeljauwfilet, knoflook, olijfolie, ui en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Natacha Arnoult, M. Belin, S. Giacobetti en N. le Foll - Vis en schaaldieren

Recept uit Vis en schaaldieren:

Corsicaanse mosselen

Ingrediënten:
basilicum, coppa, fijne tafelsuiker, knoflook, mosselen, olijfolie, peper, rozemarijn, tijm, tomaat en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Natacha Arnoult, M. Belin, S. Giacobetti en N. le Foll - Vis en schaaldieren

Recept uit Vis en schaaldieren:

Zalm met mosterd-muntsaus

Ingrediënten:
groene asperge, grove mosterd, munt, peper, peultjes, slagroom, zalm en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Natacha Arnoult, M. Belin, S. Giacobetti en N. le Foll - Vis en schaaldieren

Recept uit Vis en schaaldieren:

Makreel in witte wijn

Ingrediënten:
anijszaad, bosui, citroen, grof zeezout, laurierblad, makreel, mosterdzaad, peperkorrels, peterselie, witte wijn en witte wijnazijn

Soort:
carpaccio/tartaar / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Natacha Arnoult, M. Belin, S. Giacobetti en N. le Foll - Vis en schaaldieren

Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:

Zalmpakketjes in het groen

Ingrediënten:
bietensap, garnaal, gemberwortel, groene sla, gerookte zalm, granaatappelsap, koriander, kwark, notenolie, peper, scherpe mosterd en sherryazijn

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Natacha Arnoult, M. Belin, S. Giacobetti en N. le Foll - Vis en schaaldieren

Recept uit Vis en schaaldieren:

Vis en papillote

Ingrediënten:
cayennepeper, crème fraîche, limoen, olijfolie, peper, kruiden, vismoot en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Alle recepten van N. le Foll