N. le Foll

We hebben één boek van N. le Foll waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van N. le Foll? Registreren is gratis!

Boeken van N. le Foll

Recepten van N. le Foll

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Natacha Arnoult, M. Belin, S. Giacobetti en N. le Foll - Vis en schaaldieren

Recept uit Vis en schaaldieren:

Makreel op fruit met aardappelpuree en specerijenpasta

Ingrediënten:
alfalfa, gemberwortel, gezouten boter, kiemgroente, knoflook, komijnpoeder, korianderzaad, kruimige aardappel, makreelfilet, passievrucht, peper, pinda's, sinaasappel, tamarindepasta, volle melk en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Natacha Arnoult, M. Belin, S. Giacobetti en N. le Foll - Vis en schaaldieren

Recept uit Vis en schaaldieren:

Vis met roerbakgroente

Ingrediënten:
basilicum, citroensap, gemengde peper, groene tapenade, groentemix, kabeljauwfilet, knoflook, olijfolie, ui en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Natacha Arnoult, M. Belin, S. Giacobetti en N. le Foll - Vis en schaaldieren

Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:

Gemarineerde gamba's met limoen

Ingrediënten:
chilipoeder, gamba, gemberwortel, knoflook, koriander, limoen, olijfolie, peper, thaise vissaus en ui

Soort:
carpaccio/tartaar / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Natacha Arnoult, M. Belin, S. Giacobetti en N. le Foll - Vis en schaaldieren

Recept uit Vis en schaaldieren:

Zalm met mosterd-muntsaus

Ingrediënten:
groene asperge, grove mosterd, munt, peper, peultjes, slagroom, zalm en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Natacha Arnoult, M. Belin, S. Giacobetti en N. le Foll - Vis en schaaldieren

Recept uit Vis en schaaldieren:

Mul in bouillabaissesaus

Ingrediënten:
bleekselderij, cantharellen, jonge spinazie, knoflook, laurierblad, mulfilet, olijfolie, prei, saffraan, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, venkelknol, vis, witte wijn, zout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Natacha Arnoult, M. Belin, S. Giacobetti en N. le Foll - Vis en schaaldieren

Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:

Gravad-lax van makreel

Ingrediënten:
crème fraîche, dille, fijn zout, kwark, makreel, mierikswortel, suiker en witte peper

Soort:
carpaccio/tartaar / vis/schaaldieren/schelpdieren
Alle recepten van N. le Foll