Mul in bouillabaissesaus

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 154 in Vis en schaaldieren .

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Bereidingstijd:
75 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Lamshaas gevuld met wilde paddenstoelen

Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Risotto ai funghi

Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Solo Food

Italiaanse stoof van kip (met gegrilde geitenkaaspolenta, apart recept)

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made zomer

Italiaanse stoof van kip

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Lekkere recepten van het land