Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking
Een boek van
We hebben 31 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals **Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking **, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Dit kleine boekje bundelt een aantal Siciliaanse gerechten geordend naar provincie.
- meer dan een jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking
Een greep uit de 31 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: andijvie, azijn, bleekselderij, bloemkoolroosjes, kappertjes, konijn, olijfolie, peper, pijnappelpitten, rozijnen, suiker, tomatenpuree, ui en zout
Keuken: Siciliaans / Italiaans
Soort: wild
Ingrediënten: caciocavallo, chilipeper, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pasta, peper, snijbiet, tomaten en zout
Keuken: Siciliaans / Italiaans
Soort: pasta/noodles
Ingrediënten: amandelen, groene voedingskleurstof, rum en suiker
Keuken: Siciliaans / Italiaans
Ingrediënten: amandelen, citroenblad, citroenzest, kaneel, pijnappelpitten, pistaches, pure chocolade, suiker en zetmeel
Keuken: Siciliaans / Italiaans
Ingrediënten: ansjovisfilet, broccoli, chilipeper, knoflook, olijfolie, pasta naar keuze, peper, rode wijn, tomatenpuree, zout en zwarte olijven
Keuken: Siciliaans / Italiaans
Soort: pasta/noodles
Ingrediënten: citroensap, courgette, suiker en zout
Keuken: Siciliaans / Italiaans
Soort: vegan / inmaak
Ingrediënten: ei, kaneel, kippenbouillon, mager kalfsgehakt, olijfolie, pasta, pecorino, peper, peterselie, rigatoni, saffraan, tuma, varkensvet en zout
Keuken: Siciliaans / Italiaans
Soort: pasta/noodles / ovenschotel
Ingrediënten: aardappel, ansjovis, caciocavallo, griesmeel, guist, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, pecorino, peper en zout
Keuken: Siciliaans / Italiaans
Soort: pizza
Ingrediënten: amandelen, kappertjes, olijfolie, peper, peterselie, tonijnsteak, ui en zout
Keuken: Siciliaans / Italiaans
Soort: vis
Ingrediënten: bakvet, bloem, broodkruim, gist, knoflook, laurier, olijfolie, paling, parmezaanse kaas, peper, peterselie, piacentinu ennese en zout
Keuken: Siciliaans / Italiaans
Soort: hartige taart / vis
Ingrediënten: basilicum, bropod, olijfolie, peper, peterselie, tomaten en zout
Keuken: Siciliaans / Italiaans
Soort: eieren, kaas en zuivel
Ingrediënten: bloem, ei, gekonfijt fruit, kaneel, poedersuiker, ricotta, rosolio, suiker en vanille
Keuken: Siciliaans / Italiaans
Soort: gebak/koek/taart/pudding / chocolade
Ingrediënten: citroen, geep, griesmeel, olijfolie, peterselie en zout
Keuken: Siciliaans / Italiaans
Soort: vis
Ingrediënten: amandelen, bloem, broodkruim, caciocavallo, ei, mager kalfsvlees, muscatel, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie en zout
Keuken: Siciliaans / Italiaans
Soort: kalfsvlees
Ingrediënten: bloem, gist, olijfolie, oregano, peper, piacentinu ennese en zout
Keuken: Siciliaans / Italiaans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: bloem, caciocavallo, doperwten, ei, lente-ui, parmezaanse kaas, peper, rundergehakt, tomatensaus, tuma en varkensgehakt
Keuken: Siciliaans / Italiaans
Soort: pasta/noodles
Ingrediënten: azijn, bloemen, ei, gekonfijt fruit, honing, kaneel, margarine, olie, poedersuiker, pure chocolade, ricotta, rode wijn en suiker
Keuken: Siciliaans / Italiaans
Ingrediënten: gekandeerde pompoen, jasmijnessence, kaneel, suiker, vanille, watermeloensap en zetmeel
Keuken: Siciliaans / Italiaans
Soort: pudding / chocolade
Ingrediënten: aardappelen, bloem, citroen, ei, gist, kaneel, melk, olijfolie en suiker
Keuken: Siciliaans / Italiaans
Soort: aardappelgerecht
Ingrediënten: basilicum, bleekselderij, gedroogde gezouten kabeljauw, groene olijven, kappertjes, olijfolie, peper, peterselie, pijnappelpitten, rozijnen, tomaten, ui, zout en zwarte olijven
Keuken: Siciliaans / Italiaans
Soort: aardappelgerecht
Toon alle 31 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar