Cannelloni al sugo / Cannelloni met vleessaus

Je vindt dit recept op pagina 24 in Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking .

Keuken:
Siciliaans / Italiaans
Soort:
pasta/noodles

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Gevulde pastarolletjes - cannelloni ripieni

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Cotolette al moscasto / Kalfskotelet met muscatel en amandelen

Een recept uit  - Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking

Ramacché - "Frites" van prosciutto en kaas

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Ganeffe alla zafferano - Runderbouillon met kaas en saffraanrijst ballen

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily