Gevulde pastarolletjes - cannelloni ripieni

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 435 in Culinaria Italia .

Keuken:
Italiaans
Gang:
voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Ganeffe alla zafferano - Runderbouillon met kaas en saffraanrijst ballen

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Ramacché - "Frites" van prosciutto en kaas

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Cannelloni al sugo / Cannelloni met vleessaus

Een recept uit  - Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking

Cotolette al moscasto / Kalfskotelet met muscatel en amandelen

Een recept uit  - Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking