Claudia Piras

We hebben één boek van Claudia Piras waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Claudia Piras? Registreren is gratis!

Boeken van Claudia Piras

Recepten van Claudia Piras

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Pizza met mosselen - pizza alle cozze

Ingrediënten:
aardappel, extra vergine olijfolie, mosselen, peper, pizzadeeg, ricotta, tomaat en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pizza
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:

Appelkoekjes - fitelle di mele

Ingrediënten:
appel, boter, droge gist, ei, melk, plantaardige frituurolie, poedersuiker en tarwebloem

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak / frituur
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia:

Geroosterd brood met tomaten - bruschetta

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, knoflook, peper, tomaat, toscaans witbrood, verse basilicum en zout

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Gebakken langoest - aragosta al forno

Ingrediënten:
bloem, boter, halfdroge witte wijn, langoest, peper, plantaardige olie, rozemarijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Lamsragout - pignata di pecora

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, knoflook, lamsvlees, olijfolie, pecorino, peper, tomaat, ui, varkensspek en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Alle recepten van Claudia Piras