Claudia Piras

We hebben één boek van Claudia Piras waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Claudia Piras? Registreren is gratis!

Boeken van Claudia Piras

Recepten van Claudia Piras

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Duif van de spies - piccioni allo spiedo

Ingrediënten:
citroen, droge rode wijn, duif met ingewanden, olijfolie, peper, salieblaadjes, wijnazijn, witbrood, zout en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Soort:
barbecue/grill / wild en gevogelte
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia:

Pitta met tomaten - pitta coi pomodori

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, groene paprika, kappertjes, pecorino, pittadeeg, tomaat, verse basilicum en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Lunch / lunchgerecht uit Culinaria Italia:

Groentesoep - minestrone alle genovese

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, boragie, courgette, knoflook, korte pasta, olijfolie, parmezaanse kaas, pesto, prei, rode bonen, sperziebonen, tomaat, ui, verse peterselie, voorgeweekte stokvis, witte kool, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:

Appelkoekjes - fitelle di mele

Ingrediënten:
appel, boter, droge gist, ei, melk, plantaardige frituurolie, poedersuiker en tarwebloem

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak / frituur
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia:

Warme saus - bagna cauda

Ingrediënten:
ansjovisfilet, boter, extra vergine olijfolie, knoflook en groente

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Vleespastei - murseddu

Ingrediënten:
bloem, gist, kalfslever, knoflook, olijfolie, oregano, peper, peperoncino, tomatenpuree, ui, varkenslever, varkensnier, varkensreuzel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / quiche
Alle recepten van Claudia Piras