Claudia Piras

We hebben één boek van Claudia Piras waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Claudia Piras? Registreren is gratis!

Boeken van Claudia Piras

Recepten van Claudia Piras

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Groentesoep met rijst - pansicia di novara

Ingrediënten:
barbera, bleekselderij, borlottibonen, olijfolie, rondkorrelige rijst, salami d'la duja, savooiekool, spek, tomaat, ui, wortel, zout en zwoerd

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / soep/bouillon / groente
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Drinken / aperitief uit Culinaria Italia:

Tiziano

Ingrediënten:
blauwe druivensap en prosecco di conegliano

Keuken:
Italiaans
Soort:
drank (alcoholisch)
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia:

Warme saus - bagna cauda

Ingrediënten:
ansjovisfilet, boter, extra vergine olijfolie, knoflook en groente

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / nagerecht uit Culinaria Italia:

Tulband - zuccotto

Ingrediënten:
biscuitbodem, cacaopoeder, cointreau, donkere chocolade met amandelen, gekonfijte vruchten, hazelnoten, kersenwater, poedersuiker, pure chocolade, rum en slagroom

Keuken:
Italiaans
Soort:
schuim/mousse/gelei
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Culinaria Italia:

Beignets - fritole

Ingrediënten:
bloem, ei, melk, pindaolie, poedersuiker, suiker, sultanarozijnen, vanille, gist en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak / frituur
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:

Slangenkoeken - serpentone delle monache

Ingrediënten:
amandelen, appel, bloem, eidooier, extra vergine olijfolie, gedroogde pruimen, gedroogde vijgen, grofkorrelige suiker, pijnboompitten, rozijnen, suiker, vin santo, walnoten en water

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Bijgerecht uit Culinaria Italia:

Groene saus - bagnet verd

Ingrediënten:
ansjovisfilets, augurk, ei, extra vergine olijfolie, kappertjes, knoflook, oud brood, peper, suiker, verse peterselie, wijnazijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / saus/dressing/jus
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Lunch / lunchgerecht uit Culinaria Italia:

Groentesoep - minestrone alle genovese

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, boragie, courgette, knoflook, korte pasta, olijfolie, parmezaanse kaas, pesto, prei, rode bonen, sperziebonen, tomaat, ui, verse peterselie, voorgeweekte stokvis, witte kool, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia:

Bloemkool met pasta - cavolfiore e pasta

Ingrediënten:
bloemkool, extra vergine olijfolie, gezouten ansjovisfilet, knoflook, pecorino, peper, verse pasta en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Alle recepten van Claudia Piras