Claudia Piras

We hebben één boek van Claudia Piras waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Claudia Piras? Registreren is gratis!

Boeken van Claudia Piras

Recepten van Claudia Piras

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / voorgerecht / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia:

Salade van zeevruchten - insalata di mare

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroensap, knoflook, olijfolie, peper, zeevruchten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:

Bonen met ansjovissaus - fasoj in salsa

Ingrediënten:
ansjovisfilet, extra vergine olijfolie, gedroogde bonen, knoflook, rodewijnazijn, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / groente
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Bijgerecht uit Culinaria Italia:

Walnotensaus - salsa di noci

Ingrediënten:
boter, knoflook, parmezaanse kaas, peper, pijnboompitten, room, verse peterselie, walnoten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / saus/dressing/jus
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / lunch / hoofdgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Culinaria Italia:

Pizza uit Napels - pizza alla napoletana

Ingrediënten:
ansjovisfilets, extra vergine olijfolie, mozzarella, oregano, pizzadeeg en tomaat

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pizza
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Gebraden houtduif - palombacce alla ghiotta

Ingrediënten:
citroenrasp, citroensap, droge rode wijn, droge witte wijn, extra vergine olijfolie, houtduif, knoflook, oud witbrood, peper, salieblaadjes, ui, verse rozemarijn, zout en zwarte olijven zonder pit

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / wild en gevogelte
Alle recepten van Claudia Piras