Claudia Piras

We hebben één boek van Claudia Piras waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Claudia Piras? Registreren is gratis!

Boeken van Claudia Piras

Recepten van Claudia Piras

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / nagerecht uit Culinaria Italia:

Sneeuweieren - sciumette

Ingrediënten:
bloem, eieren, kaneel, melk, pistachenoten en poedersuiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
schuim/mousse/gelei / eieren, kaas en zuivel
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Drinken / aperitief uit Culinaria Italia:

Manhattan

Ingrediënten:
angostura, canadese whisky, cocktailkersen, ijsblokjes en rode vermouth

Soort:
drank (alcoholisch)
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Polenta met kaas - polenta cùnsa

Ingrediënten:
boter, fontina, maïsgriesmeel, toma, versgemalen zwarte peper, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch / kaas
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:

Pompoentaart - torta di zucca

Ingrediënten:
bladerdeeg, boter, eieren, gemberpoeder, kaneel, melk, pompoen, rozenwater, saffraan en suiker

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia:

Bonenstamppot - macco di fave

Ingrediënten:
brood, gedroogde dikke bonen, olijfolie, pecorino, scherpe peperoncino, tomatenpuree, verse basilicum en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / voorgerecht uit Culinaria Italia:

Gortsoep - minestra d´orzo

Ingrediënten:
andijvie, bleekselderij, boter, bouillon, doorregen spek, parelgort en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / soep/bouillon / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia:

Gevulde mosselen - cozze ripiene

Ingrediënten:
broodkruim, ei, knoflook, mosselen, olijfolie, pecorino, peper, tomaat, verse peterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Alle recepten van Claudia Piras