Claudia Piras

We hebben één boek van Claudia Piras waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Claudia Piras? Registreren is gratis!

Boeken van Claudia Piras

Recepten van Claudia Piras

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Lamsragout - pignata di pecora

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, knoflook, lamsvlees, olijfolie, pecorino, peper, tomaat, ui, varkensspek en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Buffet / voorgerecht uit Culinaria Italia:

Kalfsvlees in tonijnsaus - vitello tonnato

Ingrediënten:
ansjovisfilet, bleekselderij, citroensap, droge witte wijn, eidooier, extra vergine olijfolie, kalfsvlees, kappertjes, knoflook, laurierblad, paprikapoeder, peper, tonijn in olie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:

Amandelkoek - sbrisolona

Ingrediënten:
amandelen, boter, citroenrasp, eierdooier, maïsmeel, reuzel, suiker, tarwebloem en vanille-essence

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Voorgerecht / hoofdgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia:

Sardientjes met oregano - acciughe all´origano

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, knoflook, oregano, peper, verse peterselie, verse sardientjes, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Siciliaanse pastei - il timballo del gattopardo

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, bloemen, boter, bouillon, caciocavallo, eekhoorntjesbrood, ei, eierdooier, eiwit, gedroogde bonen, kalfsschenkel, kaneel, kippenborst, kruidnagel, lever, marsala vergine soleras, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, penne rigate, peper, rauwe ham, tomatenpuree, truffel, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / hartige taart, pastei, pizza
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Bijgerecht uit Culinaria Italia:

Groene saus - bagnet verd

Ingrediënten:
ansjovisfilets, augurk, ei, extra vergine olijfolie, kappertjes, knoflook, oud brood, peper, suiker, verse peterselie, wijnazijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / sauzen, dips & dressings
Alle recepten van Claudia Piras