Culinaria Italia
Italiaanse specialiteiten
We hebben 396 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Culinaria Italia , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Het “land waar de citroenen bloeien” was ook voor Goethes tijd al een fascinerend reisdoel. De rijke cultuur en het afwisselende landschap van Italië hebben kunstenaars en schrijvers voortdurend aangetrokken en geïnspireerd. Sinds de tijd van de vormingsreizen naar de klassieke plaatsen op het Apenijnse schiereiland hebben steeds meer toeristen hun liefde voor dit land ontdekt. De ars vivendi van zijn temperamentvolle bewoners heeft naast de cultuurschatten een blijvende indruk achtergelaten. Inmiddels is de eenvoudige en tegelijk fantasierijke Italiaanse keuken een onderdeel van het leven van ontelbare Italië-bezoekers geworden.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Culinaria Italia
Een greep uit de 396 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bouillon, extra vergine olijfolie, favabonen, gort, kievitsbonen, kikkererwten, linzen, mais, peper, spek, spelt, tarwe, tomatenpuree, ui, verse marjolein en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Ingrediënten: grof zout, ombervis en peper
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten: aubergines, azijn, broodkruim, knoflook, olie, olijfolie extra vergine, verse munt en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, mozzarella, pecorino, pizzadeeg, salsicce en tomaat
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / pizza
Ingrediënten: bittokaas, boekweitmeel, boter, grappa, tarwebloem en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: chocolade, citroenrasp, oblie, pijnboompitten, suiker en water
Keuken: Italiaans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: aardappel, bloem, boter, eierdooier, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino, saffraan, salieblaadjes, verse munt en water
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: gerookte scamorza, gerookt spek, pizzadeeg, rucola en tomaat
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / pizza
Ingrediënten: gele pompoen, kaneel, melk, suiker en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: eierdooier, espresso, pistachenoten, slagroom, suiker, vanillesuiker, verse ricotta en witte rum
Keuken: Italiaans
Soort: ijs/sorbet/granita/panna cotta
Ingrediënten: brandewijn, mandarijn en suiker
Keuken: Italiaans
Soort: drank (alcoholisch)
Ingrediënten: bavettepasta, eekhoorntjesbrood, kinnebak, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, tonijn in olie, vleesbouillon en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, knoflook, peper, tomaat, toscaans witbrood, verse basilicum en zout
Keuken: Toscaans / Italiaans
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: ansjovisfilet, bleekselderij, citroensap, droge witte wijn, eidooier, extra vergine olijfolie, kalfsvlees, kappertjes, knoflook, laurierblad, paprikapoeder, peper, tonijn in olie en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees
Ingrediënten: citroensap, extra vergine olijfolie, inktvis, knoflook, peper, peperoncino, tomaat, verse peterselie en zout
Keuken: Italiaans
Soort: stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bakpoeder, boter, eidooier, eieren, gedroogde vijgen, gesuikerde vruchten, grappa, hazelnoten, melk, pijnboompitten, rozijnen, suiker, tarwebloem en zoete amandelen
Keuken: Italiaans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: broccoli, erwten, extra vergine olijfolie, peperoncino, witbrood en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: aceto balsamico, extra vergine olijfolie, salie, tomaat en zout
Keuken: Italiaans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, knoflook, laurierblad, mager varkensvlees, peper, rode wijn, varkensdarm, varkenslever, vleesbouillon en zout
Keuken: Toscaans / Italiaans
Soort: vlees
Ingrediënten: abrikozengelei, biscuitbodem, gesuikerde vruchten, kaneel, maraschino, pijnboompitten, pistachenoten, poedersuiker, pure chocolade, ricotta en suiker
Keuken: Italiaans
Soort: koek en gebak
Toon alle 396 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783833111389
ISBN10
3833111380
Andere uitgaven
9783833134548