Culinaria Italia
Italiaanse specialiteiten
We hebben 396 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Culinaria Italia , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Het “land waar de citroenen bloeien” was ook voor Goethes tijd al een fascinerend reisdoel. De rijke cultuur en het afwisselende landschap van Italië hebben kunstenaars en schrijvers voortdurend aangetrokken en geïnspireerd. Sinds de tijd van de vormingsreizen naar de klassieke plaatsen op het Apenijnse schiereiland hebben steeds meer toeristen hun liefde voor dit land ontdekt. De ars vivendi van zijn temperamentvolle bewoners heeft naast de cultuurschatten een blijvende indruk achtergelaten. Inmiddels is de eenvoudige en tegelijk fantasierijke Italiaanse keuken een onderdeel van het leven van ontelbare Italië-bezoekers geworden.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Culinaria Italia
Een greep uit de 396 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bloem, citroensap, extra vergine olijfolie, lamsvlees, oregano, peperoncino, vleesbouillon, zout en zwarte olijven
Keuken: Italiaans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: citroen, droge witte wijn, jeneverbes, olijfolie, parelhoen, rozemarijn, salieblaadjes en salsicce
Keuken: Italiaans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: broodkruim, citroensap, extra vergine olijfolie, inktvis, knoflook, mager kalfsvlees, peper, tomatenpuree, verse munt, verse peterselie en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: gedroogde dikke bonen, olijfolie, peper, rigatoncini, selderij, tomaat en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, boter, gerookte ricotta, tarwebloem en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / aardappelgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, gezouten ansjovisfilet, kappertjes, oregano, peperkorrel en pittadeeg
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / brood en broodgerecht
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, fusilli, pecorino, peper, rauwe ham, ricotta en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / pasta/noodles
Ingrediënten: anijslikeur, bloem en honing
Keuken: Italiaans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: ansjovisfilet, droge rode wijn, extra vergine olijfolie, jeneverbes, kappertjes, kippenlever, knoflook, peper, salieblaadjes, verse rozemarijn en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / saus/dressing/jus
Ingrediënten: bloem, bolognesesaus, boter, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, pastadeeg, peper en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Ingrediënten: bloem, extra vergine olijfolie, gemarineerde peperoncino, knoflook, laurierblad, schelpdieren, tomaat, ui, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, wijnazijn, witbrood, zeevis en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten: bladerdeeg, bloem, bloemen, boter, bouillon, caciocavallo, eekhoorntjesbrood, ei, eierdooier, eiwit, gedroogde bonen, kalfsschenkel, kaneel, kippenborst, kruidnagel, lever, marsala vergine soleras, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, penne rigate, peper, rauwe ham, tomatenpuree, truffel, ui, wortel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / quiche
Ingrediënten: citroensap, karper, knoflook, laurierblad, olijfolie, peperkorrel, zout en zwarte olijven
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten: broodkruim, gezeefde tomaten, kappertjes, olijfolie, peperoncino, verse basilicum, verse peterselie, zout, zwaardvis en zwarte olijven
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: extra droge vermout, gin, ijsblokjes en olijf
Soort: drank (alcoholisch)
Ingrediënten: bleekselderij, knoflook, olijfolie, peper, peperoncino, rode wijn, tomaat, ui, verse rozemarijn, vleesbouillon, wildzwijnbout, wortel en zout
Keuken: Toscaans / Italiaans
Soort: wild
Ingrediënten: bloem, boter, eieren, poedersuiker, suiker en zout
Keuken: Italiaans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: aardappel, droge witte wijn, extra vergine olijfolie, gele paprika, peperoncino, rode paprika, rode ui, tomaat, tonijn en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: prosecco di conegliano en witte perziken
Keuken: Italiaans
Soort: drank (alcoholisch)
Ingrediënten: bloem, bouillon, broodkruim, ei, frituurolie, grote groene olijven, kaneel, kippenlever, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rundvlees, spek, tomatenpuree, varkensvlees en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / frituur
Toon alle 396 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783833111389
ISBN10
3833111380
Andere uitgaven
9783833134548