Culinaria Italia
Italiaanse specialiteiten
We hebben 396 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Culinaria Italia , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Het “land waar de citroenen bloeien” was ook voor Goethes tijd al een fascinerend reisdoel. De rijke cultuur en het afwisselende landschap van Italië hebben kunstenaars en schrijvers voortdurend aangetrokken en geïnspireerd. Sinds de tijd van de vormingsreizen naar de klassieke plaatsen op het Apenijnse schiereiland hebben steeds meer toeristen hun liefde voor dit land ontdekt. De ars vivendi van zijn temperamentvolle bewoners heeft naast de cultuurschatten een blijvende indruk achtergelaten. Inmiddels is de eenvoudige en tegelijk fantasierijke Italiaanse keuken een onderdeel van het leven van ontelbare Italië-bezoekers geworden.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Culinaria Italia
Een greep uit de 396 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: amaretti, boter, ingelegd fruit mostarda, nootmuskaat, parmezaanse kaas, pastadeeg, pompoen, ui en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, eieren, kaneel, melk, pistachenoten en poedersuiker
Keuken: Italiaans
Soort: schuim/mousse/gelei / eieren, kaas en zuivel
Ingrediënten: gelatine, room en suiker
Keuken: Italiaans
Soort: schuim/mousse/gelei / zuivel
Ingrediënten: knoflook, laurierblaadje, olie, paling, rodewijnazijn, zout en zwarte peperkorrels
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / pekel en marinades
Ingrediënten: eierdooier, lange vingers, likeur, melk, suiker, tarwebloem, vanillesuiker, verse munt en zout
Keuken: Italiaans
Soort: eieren, kaas en zuivel
Ingrediënten: baguette, boter, eieren, melk, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper en rode wijn
Keuken: Italiaans
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, citroensap, eiwit, frituurolie, olijfolie, peper, visfilet, witbier en zout
Keuken: Toscaans / Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Ingrediënten: citroensap, gerookte ham, karper, knoflook, olijfolie, peper, venkelzaad, verse rozemarijn en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: aardappel, bleekselderij, boragie, courgette, knoflook, korte pasta, olijfolie, parmezaanse kaas, pesto, prei, rode bonen, sperziebonen, tomaat, ui, verse peterselie, voorgeweekte stokvis, witte kool, wortel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, parmezaanse kaas, pizzadeeg, ricotta, tomaat en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: gedroogde dikke bonen, gedroogde erwten, gedroogde kastanjes, gedroogde linzen, gedroogde tomaten, knolselderij, olijfolie extra vergine, peper, ui, venkel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: droge witte wijn, knoflook, olijfolie, peper, rozemarijn, tomatenpuree, verse dille, zaling en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: knoflook, olijfolie, peper, sedanini, tomaat, verse munt, verse peterselie, witte wijn, zout en zwaardvis
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, groene paprika, kappertjes, pecorino, pittadeeg, tomaat, verse basilicum en zwarte olijven
Keuken: Italiaans
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: biergist, bloem, olijfolie, peper, varkensreuzel, venkelzaad, water en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / brood en broodgerecht
Ingrediënten: bloem, gist, tarwegriesmeel, water en zout
Keuken: Italiaans
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: ansjovis, broccoli, droge witte wijn, knoflook, olijfolie, rog, scherpe peperoncino, spaghetti, tomaat, ui, verse peterselie en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Ingrediënten: amandelen, amandelsnippers, boter, brandewijn, ei, eiwit, espresso, poedersuiker en pure chocolade
Keuken: Italiaans
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, grof zeezout, knoflook, parmezaanse kaas, pecorino, pijnboompitten en verse basilicum
Keuken: Italiaans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: cider, kaneel, kruidnagel, olijfolie, paddestoelen, peper, sinaasappelsap, witbrood, zoete witte wijn en zout
Keuken: Toscaans / Italiaans
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Toon alle 396 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783833111389
ISBN10
3833111380
Andere uitgaven
9783833134548