Culinaria Italia
Italiaanse specialiteiten
We hebben 396 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Culinaria Italia , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Het “land waar de citroenen bloeien” was ook voor Goethes tijd al een fascinerend reisdoel. De rijke cultuur en het afwisselende landschap van Italië hebben kunstenaars en schrijvers voortdurend aangetrokken en geïnspireerd. Sinds de tijd van de vormingsreizen naar de klassieke plaatsen op het Apenijnse schiereiland hebben steeds meer toeristen hun liefde voor dit land ontdekt. De ars vivendi van zijn temperamentvolle bewoners heeft naast de cultuurschatten een blijvende indruk achtergelaten. Inmiddels is de eenvoudige en tegelijk fantasierijke Italiaanse keuken een onderdeel van het leven van ontelbare Italië-bezoekers geworden.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Culinaria Italia
Een greep uit de 396 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, knoflook, spaghetti, tomaat, venusmosselen, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Ingrediënten: boter, droge witte wijn, eieren, gedroogde paddestoelen, groentebouillon, kalfsborst, kalfsfilet, kalfshersenen, kalfszwezerik, knoflook, laurierblad, majoraan, nootmuskaat, parmezaanse kaas, pistachenoten, verse doperwten, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Italiaans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: ansjovisfilet, azijn, boter, citroensap, eieren, verse peterselie, water, witte truffel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / ei/omelet/frittata
Ingrediënten: brood, gedroogde dikke bonen, olijfolie, pecorino, scherpe peperoncino, tomatenpuree, verse basilicum en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: ansjovisfilet op olie, cichorei, extra vergine olijfolie, knoflook, peper, wijnazijn en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / groente
Ingrediënten: olijfolie, parmezaanse kaas, spaghetti, tomaat, ui, verse basilicum, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: anijszaad, bloem, boter, citroenrasp, ei, suiker, vanillesuiker, zoete amandelen en zout
Keuken: Toscaans / Maleisisch / Italiaans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: boter, grana padano, groene kool, knoflook, oud brood, runderbouillon, ui en witte peper
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / soep/bouillon
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, kikkererwtenmeel, zout en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, knoflook, linzen, peper, peperoncino, rozemarijn, salie, selderijblad, varkenspoot, zongedroogde tomaat en zout
Keuken: Italiaans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: droge witte wijn, knoflook, mosselen, olijfolie extra vergine, peper, peperoncino, tomaat, witbrood en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: boter, droge marsala, ei, knoflook, peper, verse peterselie, witte truffel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: ei/omelet/frittata / vegetarisch
Ingrediënten: artisjok, broodkruim, citroen, extra vergine olijfolie, knoflook, peper, verse munt en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: bloem, suiker, venkelzaad, gist en zout
Keuken: Italiaans
Soort: koek en gebak / boter en olie
Ingrediënten: boter, carnarolirijst, eekhoorntjesbrood, kippenbouillon, parmezaanse kaas, risotto, ui, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Italiaans
Soort: rijst / gevogelte
Ingrediënten: amaretti, cacaopoeder, eierdooier, melk, rum en suiker
Keuken: Italiaans
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: citroenschil, kruidnagel, sinaasappelschil, suiker, water, zoete witte wijn en zuidvruchten
Keuken: Italiaans
Soort: fruit
Ingrediënten: bloem, melk, pompoen en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
Ingrediënten: paling, peper, peterselie, rode wijn, tomaat, ui, wijnazijn, wortel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bleekselderij, doorregen spek, gedroogde witte bonen, knoflook, olijfolie, oud witbrood, peper, prei, savooiekool, schenkel, ui, verse tijm, vleesbouillon, wortel en zout
Keuken: Toscaans / Italiaans
Soort: vlees / soep/bouillon
Toon alle 396 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783833111389
ISBN10
3833111380
Andere uitgaven
9783833134548