Culinaria Italia
Italiaanse specialiteiten
We hebben 396 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Culinaria Italia , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Het “land waar de citroenen bloeien” was ook voor Goethes tijd al een fascinerend reisdoel. De rijke cultuur en het afwisselende landschap van Italië hebben kunstenaars en schrijvers voortdurend aangetrokken en geïnspireerd. Sinds de tijd van de vormingsreizen naar de klassieke plaatsen op het Apenijnse schiereiland hebben steeds meer toeristen hun liefde voor dit land ontdekt. De ars vivendi van zijn temperamentvolle bewoners heeft naast de cultuurschatten een blijvende indruk achtergelaten. Inmiddels is de eenvoudige en tegelijk fantasierijke Italiaanse keuken een onderdeel van het leven van ontelbare Italië-bezoekers geworden.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Culinaria Italia
Een greep uit de 396 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: droge witte wijn, knoflook, olijfolie, peper, rozemarijn, tomatenpuree, verse dille, zaling en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: gedroogde dikke bonen, gedroogde erwten, gedroogde kastanjes, gedroogde linzen, gedroogde tomaten, knolselderij, olijfolie extra vergine, peper, ui, venkel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: bladpeterselie, bloem, doorregen spek, eieren, melk, nootmuskaat, peper, salami, ui, witbrood en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / brood en broodgerecht / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur
Ingrediënten: ei, harde tarwegries, olijfolie, peper, spek, water en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur
Ingrediënten: artisjok, boter, broodkruim, citroensap, ei, extra vergine olijfolie, parmezaanse kaas, peper, verse peterselie en zout
Keuken: Italiaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, pasta, ricotta, tomatenpuree, ui, verse doperwten en zout
Keuken: Italiaans
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, boter, extra vergine olijfolie, gekonfijte citroenschil, gekonfijte sinaasappelschil, gist, melk, pijnboompitten, rozijnen, suiker en zout
Keuken: Italiaans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: bleekselderij, boter, doorregen buikspek, extra vergine olijfolie, gezeefde tomaten, castelluccio-linzen, peper, salsicce, ui, vleesbouillon en zout
Keuken: Italiaans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: aardappel, boter, ei, parmezaanse kaas, pruimen, tarwebloem en zout
Keuken: Italiaans
Soort: aardappelgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: brandewijn, citroenschil en suiker
Keuken: Italiaans
Soort: drank (alcoholisch)
Ingrediënten: bloem, boter, nootmuskaat, rundvlees, ui, versgemalen zwarte peper, volle rode wijn en zout
Keuken: Italiaans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: ansjovisfilet, citroensap, extra vergine olijfolie, kalfsfricandeau, knoflook, peper, witte truffel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees
Ingrediënten: pecorino en tuinbonen
Keuken: Toscaans / Italiaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: amaretto, eierdooier, espresso, lange vingers, mascarpone, rauwe cacaopoeder, slagroom en suiker
Keuken: Italiaans
Soort: schuim/mousse/gelei / zuivel
Ingrediënten: bloem, bolognesesaus, boter, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, pastadeeg, peper en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Ingrediënten: boter, garnalen, groentebouillon, knoflook, nootmuskaat, paddestoelen, polenta, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en witte wijn
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, knoflook, laurierblad, mager varkensvlees, peper, rode wijn, varkensdarm, varkenslever, vleesbouillon en zout
Keuken: Toscaans / Italiaans
Soort: vlees
Ingrediënten: angostura, canadese whisky, cocktailkersen, ijsblokjes en rode vermouth
Soort: drank (alcoholisch)
Ingrediënten: broodkruim, ei, extra vergine olijfolie, nootmuskaat, pecorino, peper, suiker, tomaat en zout
Keuken: Italiaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Ingrediënten: aubergines, azijn, broodkruim, knoflook, olie, olijfolie extra vergine, verse munt en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch
Toon alle 396 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783833111389
ISBN10
3833111380
Andere uitgaven
9783833134548