Culinaria Italia
Italiaanse specialiteiten
We hebben 396 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Culinaria Italia , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Het “land waar de citroenen bloeien” was ook voor Goethes tijd al een fascinerend reisdoel. De rijke cultuur en het afwisselende landschap van Italië hebben kunstenaars en schrijvers voortdurend aangetrokken en geïnspireerd. Sinds de tijd van de vormingsreizen naar de klassieke plaatsen op het Apenijnse schiereiland hebben steeds meer toeristen hun liefde voor dit land ontdekt. De ars vivendi van zijn temperamentvolle bewoners heeft naast de cultuurschatten een blijvende indruk achtergelaten. Inmiddels is de eenvoudige en tegelijk fantasierijke Italiaanse keuken een onderdeel van het leven van ontelbare Italië-bezoekers geworden.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Culinaria Italia
Een greep uit de 396 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: ansjovisfilet, extra vergine olijfolie, gedroogde bonen, knoflook, rodewijnazijn, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / groente
Ingrediënten: brandewijn, citroenschil en suiker
Keuken: Italiaans
Soort: drank (alcoholisch)
Ingrediënten: aardappel, boter, gerookte ricotta, tarwebloem en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / aardappelgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, pasta, ricotta, tomatenpuree, ui, verse doperwten en zout
Keuken: Italiaans
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: bladerdeeg, bloem, gekonfijte vruchten, olie, poedersuiker, ricotta en sinaasappel
Keuken: Italiaans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: aardappel, boter, bouillon, montasio-kaas en ui
Keuken: Italiaans
Soort: aardappelgerecht / vegetarisch / kaas
Ingrediënten: aceto balsamico, ganzenborst, granaatappelpitten, jenever, olijfolie, pijnboompitten, soepgroenten, sultana's, waterkers en zout
Keuken: Italiaans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: boter, jus, nootmuskaat, parmezaanse kaas, risottorijst, runderbouillon, truffel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / risotto / rijst
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, kerstomaat, knoflook, oregano, peper, spaghetti, verse basilicum, verse peterselie en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, caciotta capresi, caciotta romana, ei, majoraan, olijfolie, parmezaanse kaas en peper
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, knoflook, oregano, peper, pizzadeeg, tomaat, venusmosselen en verse peterselie
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / pizza
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, groene paprika, kappertjes, pecorino, pittadeeg, tomaat, verse basilicum en zwarte olijven
Keuken: Italiaans
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: bleekselderij, ingewanden, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, tomaat, ui, wortel en zout
Keuken: Toscaans / Italiaans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: amandel, bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, ei, poedersuiker, suiker en vanillesuiker
Keuken: Italiaans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: boter, droge marsala, ei, knoflook, peper, verse peterselie, witte truffel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: ei/omelet/frittata / vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, droge witte wijn, extra vergine olijfolie, gele paprika, peperoncino, rode paprika, rode ui, tomaat, tonijn en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: ansjovisfilet, extra vergine olijfolie, peper, pijnboompitten, rozijnen, saffraan, spaghetti, ui, venkel, verse sardientjes en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Ingrediënten: bleekselderij, boter, extra vergine olijfolie, haas, jeneverbes, laurierblad, pappardelle, parmezaanse kaas, peper, rode wijn, ui, verse peterselie, vleesbouillon, wortel en zout
Keuken: Toscaans / Italiaans
Soort: stoofgerecht / pasta/noodles / wild
Ingrediënten: eierdooiers, melk en suiker
Keuken: Italiaans
Soort: ijs/sorbet/granita/panna cotta
Ingrediënten: bleekselderij, boter, citroenrasp, droge witte wijn, kalfsschenkel, kippenbouillon, peper, rauwe ham, tomaat, ui, verse peterselie, wortel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees
Toon alle 396 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783833111389
ISBN10
3833111380
Andere uitgaven
9783833134548