Culinaria Italia
Italiaanse specialiteiten
We hebben 396 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Culinaria Italia , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Het “land waar de citroenen bloeien” was ook voor Goethes tijd al een fascinerend reisdoel. De rijke cultuur en het afwisselende landschap van Italië hebben kunstenaars en schrijvers voortdurend aangetrokken en geïnspireerd. Sinds de tijd van de vormingsreizen naar de klassieke plaatsen op het Apenijnse schiereiland hebben steeds meer toeristen hun liefde voor dit land ontdekt. De ars vivendi van zijn temperamentvolle bewoners heeft naast de cultuurschatten een blijvende indruk achtergelaten. Inmiddels is de eenvoudige en tegelijk fantasierijke Italiaanse keuken een onderdeel van het leven van ontelbare Italië-bezoekers geworden.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Culinaria Italia
Een greep uit de 396 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: aubergine, bloem, broodkruim, caciocavallo, ei, extra vergine olijfolie, olie, parmezaanse kaas, peper, rundergehakt, salsiccia, tomaat, verse basilicum, verse peterselie en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / quiche
Ingrediënten: boter, broodkruim, eieren, kaas, melk, nootmuskaat, oud brood, peper, ui, verse peterselie en zout
Keuken: Italiaans
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: bleekselderij, knoflook, olijfolie, peper, peperoncino, rode wijn, tomaat, ui, verse rozemarijn, vleesbouillon, wildzwijnbout, wortel en zout
Keuken: Toscaans / Italiaans
Soort: wild
Ingrediënten: boter, carnarolirijst, droge witte wijn, parmezaankorst, peper, rundermerg, saffraan, ui, vleesbouillon en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / risotto / rijst
Ingrediënten: ansjovisfilet, broodkruim, citroensap, ei, inktvis, knoflook, olijfolie, pecorino, peper, verse peterselie en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, grof zeezout, knoflook, parmezaanse kaas, pecorino, pijnboompitten en verse basilicum
Keuken: Italiaans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: bleekselderij, brood, gedroogde bonen, knoflook, pecorino, salsiccia, savooiekool, tomaat, ui, varkenspoot, verse dille, wortel, zout en zwoerd
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Ingrediënten: bloem, olijfolie, gist, water en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pizza / beslag/deeg / vegetarisch
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, knoflook, spaghetti, tomaat, venusmosselen, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Ingrediënten: boter, melk, voltarwebloem en zout
Keuken: Italiaans
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: amaretti, cacaopoeder, eierdooier, melk, rum en suiker
Keuken: Italiaans
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: amaretto, eierdooier, espresso, lange vingers, mascarpone, rauwe cacaopoeder, slagroom en suiker
Keuken: Italiaans
Soort: schuim/mousse/gelei / zuivel
Ingrediënten: bloem, extra vergine olijfolie, gemarineerde peperoncino, knoflook, laurierblad, schelpdieren, tomaat, ui, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, wijnazijn, witbrood, zeevis en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten: boekweitkorrels, gedroogde witte bonen, kikkererwten, olijfolie, zout, zuiveringszout en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, boter, ei, gekonfijte citrusschil, gekonfijte engelwortel, gekonfijte kersen, oranjebloesemwater, plantaardige olie, poedersuiker, pure chocolade, reuzel, ricotta, suiker, vanillesuiker, witte wijn en zout
Keuken: Italiaans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: bleekselderij, knoflook, runderingewanden, spek, ui, verse peterselie, vleesbouillon, wortel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: boter, doorregen spek, gedroogde peperoncino, knoflook, pecorino, penne, peper, tomaat, ui, verse peterselie en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / pasta/noodles
Ingrediënten: boekweitmeel, droge worst, melk, peper, ui, varkensvet en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, gekookte ham, pizzadeeg, ricotta en tomaat
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / pizza
Ingrediënten: boter, droge witte wijn, kalfsschnitzel, rauwe ham, salieblaadjes, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees
Toon alle 396 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783833111389
ISBN10
3833111380
Andere uitgaven
9783833134548