Culinaria Italia
Italiaanse specialiteiten
We hebben 396 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Culinaria Italia , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Het “land waar de citroenen bloeien” was ook voor Goethes tijd al een fascinerend reisdoel. De rijke cultuur en het afwisselende landschap van Italië hebben kunstenaars en schrijvers voortdurend aangetrokken en geïnspireerd. Sinds de tijd van de vormingsreizen naar de klassieke plaatsen op het Apenijnse schiereiland hebben steeds meer toeristen hun liefde voor dit land ontdekt. De ars vivendi van zijn temperamentvolle bewoners heeft naast de cultuurschatten een blijvende indruk achtergelaten. Inmiddels is de eenvoudige en tegelijk fantasierijke Italiaanse keuken een onderdeel van het leven van ontelbare Italië-bezoekers geworden.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Culinaria Italia
Een greep uit de 396 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bloem, citroensap, frituurolie, olijfolie, paling, peper, polenta en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill / frituur
Ingrediënten: aardappel, ansjovis, artisjokken, azijn, beschuit, bleekselderij, bloemkool, broodje, citroensap, ei, eierdooier, gamba's, groene olijven, kappertjes, knoflook, kruidenbouillon, langoest, olijfolie, paddestoelen in olie, pijnboompitten, poon, schorseneer, sperziebonen, verse basilicum, verse peterselie, wortel, zeevruchten en zout
Keuken: Italiaans
Soort: salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: boter, carnarolirijst, eekhoorntjesbrood, kippenbouillon, parmezaanse kaas, risotto, ui, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Italiaans
Soort: rijst / gevogelte
Ingrediënten: aardappel, boter, bouillon, peper, spek, ui, witbrood, zout, zure room en zuurkool
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / soep/bouillon
Ingrediënten: boter, kippenbouillon, mortadella, oud brood, peper, spek, tuinbonen, uien en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / groente
Ingrediënten: amandel, citroenrasp, gedroogde vijgen, hazelnoot en honing
Keuken: Italiaans
Soort: zoete hapjes
Ingrediënten: boter, eidooier, poedersuiker, tarwebloem, vulling naar keuze, water en zout
Keuken: Italiaans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, knoflook, oregano, peper, verse peterselie, verse sardientjes, wittewijnazijn en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten: bloem, olijfolie, gist, water en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pizza / beslag/deeg / vegetarisch
Ingrediënten: boter, gerookte ricotta, tarwebloem en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / aardappelgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: appel, broodkruim, cacaopoeder, citroenrasp, ei, espresso, extra vergine olijfolie, gedroogde vijgen, honing, maïsmeel, melk, peer, poedersuiker, rijst, rozijnen, rum, sinaasappelrasp en suiker
Keuken: Italiaans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, kikkererwtenmeel, zout en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, extra vergine olijfolie, gemarineerde peperoncino, knoflook, laurierblad, schelpdieren, tomaat, ui, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, wijnazijn, witbrood, zeevis en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten: droge witte wijn, extra vergine olijfolie, knoflook, mosselen, peterselie, venusmosselen, versgemalen zwarte peper, visbouillon en witbrood
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten: bouillon, caciocavallo, ei, ham, kalfsvlees, knoflook, laurierblad, majoraan, olijfolie, peper, rode wijn, salsicce, spek, ui, verse peterselie, wortel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: aardappel, extra vergine olijfolie, mosselen, peper, pizzadeeg, ricotta, tomaat en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / pizza
Ingrediënten: aubergine, bloem, broodkruim, caciocavallo, ei, extra vergine olijfolie, olie, parmezaanse kaas, peper, rundergehakt, salsiccia, tomaat, verse basilicum, verse peterselie en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / quiche
Ingrediënten: citroen, knoflook, olijfolie, radijs, verse peterselie, witte brasem en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Ingrediënten: amandelen, amandelsnippers, boter, brandewijn, ei, eiwit, espresso, poedersuiker en pure chocolade
Keuken: Italiaans
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: artisjok, citroensap, eieren, extra vergine olijfolie, peper, spinazie, ui, verse doperwten, verse peterselie, zandtaartdeeg en zout
Keuken: Italiaans
Soort: quiche / vegetarisch
Toon alle 396 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783833111389
ISBN10
3833111380
Andere uitgaven
9783833134548