Ruprecht Stempell

We hebben één boek van Ruprecht Stempell waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Ruprecht Stempell? Registreren is gratis!

Boeken van Ruprecht Stempell

Recepten van Ruprecht Stempell

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Polenta met kaas - polenta cùnsa

Ingrediënten:
boter, fontina, maisgries, toma, versgemalen zwarte peper, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / kaas
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia:

Bonenstamppot - macco di fave

Ingrediënten:
brood, gedroogde dikke bonen, olijfolie, pecorino, scherpe peperoncino, tomatenpuree, verse basilicum en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Soufflé van boetweitpasta - pizzoccheri

Ingrediënten:
aardappel, boekweitmeel, boter, ei, knoflook, melk, parmezaanse kaas, pittige kaas, savooiekool, tarwebloem, verse salie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / voorgerecht uit Culinaria Italia:

Broodsoep - pancotto

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, ei, extra vergine olijfolie, groente, knoflook, laurierblad, oud brood, peper, tomaat, verse peterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / soep/bouillon / brood en broodgerecht
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia:

Geroosterd brood met tomaten - bruschetta

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, knoflook, peper, tomaat, toscaans witbrood, verse basilicum en zout

Keuken:
Italiaans / Toscaans
Soort:
vegetarisch / brood en broodgerecht
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Gehaktballetjes - mondeghili

Ingrediënten:
boter, broodkruim, eieren, half-om-halfgehakt, knoflook, melk, mortadella, nootmuskaat, oud brood, parmezaanse kaas, peper, salsicce, verse peterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia:

Broodsalade - panzanella

Ingrediënten:
augurk, extra vergine olijfolie, peper, rode ui, tomaat, toscaans witbrood, verse basilicum, wijnazijn en zout

Keuken:
Italiaans / Toscaans
Soort:
salade / vegetarisch / brood en broodgerecht
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Lunch / lunchgerecht uit Culinaria Italia:

Groentesoep - minestrone alle genovese

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, boragie, courgette, knoflook, korte pasta, olijfolie, parmezaanse kaas, pesto, prei, rode bonen, sperziebonen, tomaat, ui, verse peterselie, voorgeweekte stokvis, witte kool, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / soep/bouillon
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia:

Rauwkostschotel met dipsaus - pinzimonio

Ingrediënten:
andijvie, bleekselderij, extra vergine olijfolie, lente uitje, paprika, peper, radijs, venkel, wortel en zout

Keuken:
Italiaans / Toscaans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Viskasserol - cassola

Ingrediënten:
droge witte wijn, inktvis, knoflook, olijfolie, peperoncino, tomaat, ui, versgemalen zwarte peper, witbrood, zeevis en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren
Alle recepten van Ruprecht Stempell