Ruprecht Stempell

We hebben één boek van Ruprecht Stempell waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Ruprecht Stempell? Registreren is gratis!

Boeken van Ruprecht Stempell

Recepten van Ruprecht Stempell

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Lunch / lunchgerecht uit Culinaria Italia:

Groentesoep - minestrone alle genovese

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, boragie, courgette, knoflook, korte pasta, olijfolie, parmezaanse kaas, pesto, prei, rode bonen, sperziebonen, tomaat, ui, verse peterselie, voorgeweekte stokvis, witte kool, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Vissoep op de wijzen van Ancona - brodetto all´anconitana

Ingrediënten:
bloem, extra vergine olijfolie, gemarineerde peperoncino, knoflook, laurierblad, schelpdieren, tomaat, ui, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, wijnazijn, witbrood, zeevis en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Eenpansgerecht met bonen - jota

Ingrediënten:
aardappel, bloem, doorregen spek, gedroogde dikke bonen, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, zout en zuurkool

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:

Pompoentaart - torta di zucca

Ingrediënten:
bladerdeeg, boter, eieren, gemberpoeder, kaneel, melk, pompoen, rozenwater, saffraan en suiker

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Pizza met mosselen - pizza alle cozze

Ingrediënten:
aardappel, extra vergine olijfolie, mosselen, peper, pizzadeeg, ricotta, tomaat en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pizza
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / lunch / tussengerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Risotto met inktvisinkt - risotto nero

Ingrediënten:
citroensap, droge witte wijn, inktvis met inkt, knoflook, olijfolie, peper, ui, verse peterselie, vialone rijst, visbouillon en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / risotto / rijst
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / voorgerecht / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia:

Salade van zeevruchten - insalata di mare

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroensap, knoflook, olijfolie, peper, zeevruchten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Alle recepten van Ruprecht Stempell