Ruprecht Stempell

We hebben één boek van Ruprecht Stempell waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Ruprecht Stempell? Registreren is gratis!

Boeken van Ruprecht Stempell

Recepten van Ruprecht Stempell

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Drinken / aperitief uit Culinaria Italia:

Farmacia

Ingrediënten:
fernet branca, groene crème de menthe, ijsblokjes en rode vermout

Keuken:
Italiaans
Soort:
drank (alcoholisch)
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia:

Gemarineerde sardientjes - sarde in saor

Ingrediënten:
olijfolie, peper, pijnboompitten, rozijnen, sardientjes, tarwemeel, uien, wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pekel en marinades
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / voorgerecht uit Culinaria Italia:

Gevulde tomaten - pomodori ripieni

Ingrediënten:
broodkruim, ei, extra vergine olijfolie, nootmuskaat, pecorino, peper, suiker, tomaat en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Pizza uit Napels - pizza alla napoletana

Ingrediënten:
ansjovisfilets, extra vergine olijfolie, mozzarella, oregano, pizzadeeg en tomaat

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pizza
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Lunch / buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Culinaria Italia:

Gemarineerde paling - capitone marinato

Ingrediënten:
knoflook, laurierblaadje, olie, paling, rodewijnazijn, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pekel en marinades
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:

Aubergine met tomaten en olijven - caponata

Ingrediënten:
bleekselderij, gele aubergine, groene olijven, kappertjes, olijfolie extra vergine, plantaardige olie, suiker, tomaat, versgemalen zwarte peper, wijnazijn en zout

Keuken:
Duits / Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vegetarisch / groente
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Lunch / bijgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia:

Broodkransjes - taralli

Ingrediënten:
biergist, bloem, olijfolie, peper, varkensreuzel, venkelzaad, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / brood en broodgerecht
Alle recepten van Ruprecht Stempell