Harder met peterselie - cefalo al prezzemolo

Je vindt dit recept op pagina 712 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
vis
Bereidingstijd:
35 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Insalata de ravanelli e bottarga de muggine - Salade van harderbottarga en radijs

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Gevulde harder in olijvensaus

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Geroosterde harder

Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Muraanse harder op lavasteen met bottarga

Een recept uit  - De Zilveren Lepel