Empanadas de pishkado - Pasteitjes met een vulling van vis en walnoten

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 307 in De Joodse keuken .

Keuken:
Spaans / Turks / Sefardisch / Joods
Gang:
diner / voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
pastei

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Scaloppine al limone - Schnitzels met citroen

Een recept uit Onno Kleyn - Italië

Gehaktballetjes in ei-citroensaus

Een recept uit  - 101 ballen

aubergine- parmigiana

Een recept uit Luca Lorusso en Vivienne Polak - Proef Puglia

Gebakken varkensfilet - bistecche di filetto

Een recept uit  - De Zilveren Lepel