Claudia Roden

We hebben 23 boeken van Claudia Roden waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Claudia Roden? Registreren is gratis!

Boeken van Claudia Roden

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Claudia Roden

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Tomaten met rijstvulling

Ingrediënten:
munt, olijfolie, peper, pijnboompitten, risottorijst, rozijnen, suiker, tamarindepasta, ui, vleestomaten, water en zout

Keuken:
Syrisch / Sefardisch / Joods
Soort:
vegan
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Chermoula

Ingrediënten:
cayennepeper, chilipoeder, citroensap, extra vergine olijfolie, gemalen komijn, knoflook, koriander, paprikapoeder, wijnazijn en zout

Keuken:
Marokkaans / Sefardisch / Joods
Soort:
vegan / saus / marinade
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Goulashsoep

Ingrediënten:
aardappel, cayennepeper, chilipoeder, plantaardige olie, rundvlees, tomaten, ui, zoete paprikapoeder en zout

Keuken:
Hongaars / Asjkenazisch / Joods
Soort:
soep/bouillon / rundvlees
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Bijgerecht uit De Joodse keuken:

Ananaschutney

Ingrediënten:
amandelschaafsel, ananas, cayennepeper, chilipoeder, gember, javaanse suiker, knoflook, rozijnen, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Indiaas / Sefardisch / Joods
Soort:
vegan / chutney
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Indiaase kokosjam

Ingrediënten:
blanke amandelen, citroensap, kardemom, kokosrasp, oranjebloesemwater, pistaches, rozenwater en suiker

Keuken:
Egyptisch / Sefardisch / Joods
Soort:
vegan / chutney/pickle/jam/compote
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit De Joodse keuken:

Appelcake

Ingrediënten:
appel, bloem, boter, citroensap, ei, kaneel, plantaardige olie en suiker

Keuken:
Brits / Asjkenazisch / Joods
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:

Aardpeersoep

Ingrediënten:
aardperen, citroensap, kippenbouillon, knoflook, peper, plantaardige olie, tomaten, ui, water en zout

Keuken:
Israëlisch / Asjkenazisch / Joods
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Panir - Paneer

Ingrediënten:
karnemelk, water, melk, plantaardig stremsel en zout

Keuken:
Indiaas / Sefardisch / Joods
Soort:
vegetarisch / kaas
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:

Pompoensoep

Ingrediënten:
aardappels, melk, oranje pompoen, suiker, witte peper, zout en zure room

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:

Citroenwaterijs

Ingrediënten:
citroensap, limoensap, suiker en water

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
vegan / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Wienerschnitzel

Ingrediënten:
bloem, citroen, ei, kalfskarbonade, kalfslap, kalfsvlees, matsemeel, paneermeel, peper, plantaardige olie en zout

Keuken:
Oostenrijks / Asjkenazisch / Joods
Soort:
kalfsvlees
Alle recepten van Claudia Roden