Claudia Roden

We hebben 23 boeken van Claudia Roden waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Claudia Roden? Registreren is gratis!

Boeken van Claudia Roden

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Claudia Roden

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Bijgerecht uit De Joodse keuken:

Couscous met noten

Ingrediënten:
arachideolie, middelgrote couscous, rozijnen, walnoten, water en zout

Keuken:
Noord-Afrikaans / Sefardisch / Joods
Soort:
vegan
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:

Aardappellatkes

Ingrediënten:
aardappel, ei, olie en zout

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Kwarkvulling voor blintzes

Ingrediënten:
citroenrasp, eidooier, krenten, kwark, roomkaas, rozijnen, rum, suiker en vanille-essence

Keuken:
Hongaars / Asjkenazisch / Joods
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Zoete challe

Ingrediënten:
bloem, droge gist, ei, eidooier, honing, maanzaad, plantaardige olie, rozijnen, sesamzaad, suiker, water en zout

Keuken:
Oost-Europees / Asjkenazisch / Joods
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:

Koude appelsoep

Ingrediënten:
appel, citroenrasp, citroensap, aardappel, kaneelstokje, suiker, water, witte wijn en zure room

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Marokkaanse gegrilde gehaktballetjes

Ingrediënten:
bladpeterselie, cayennepeper, doorregen rundgehakt, knoflook, komijn, koriander, lamsgehakt, munt, paprikapoeder, peper, ui en zout

Keuken:
Marokkaans / Sefardisch / Joods
Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Gehakte lever

Ingrediënten:
ei, kippenlever, kippenvet, peper, plantaardige olie, ui en zout

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
gevogelte / orgaanvlees
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Hamin dulce - Bulgaars vlees met kweeperen

Ingrediënten:
citroensap, gember, kalfsvlees, karamelsaus, kweeperen, peper, piment, pruimedanten, suiker, tomaten, ui, water, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Bulgaars / Sefardisch / Joods / Georgisch
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Apam - Broodpudding met kokosmelk

Ingrediënten:
amandelschaafsel, boterhammen, donkere rozijnen, ei, kokosmelk, santen, suiker, vanille-essence en water

Keuken:
Indiaas / Sefardisch / Joods
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Salade van linzen

Ingrediënten:
bladpeterselie, bruine linzen, citroensap, extra vergine olijfolie, groene linzen, knoflook, komijn, rode ui en zwarte peper

Keuken:
Egyptisch / Sefardisch / Joods
Soort:
vegan
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Gerst met paddenstoelen

Ingrediënten:
boter, kippenvet, paddenstoelen, parelgerst, plantaardige olie, ui, water, zout en zure room

Keuken:
Oost-Europees / Asjkenazisch / Joods
Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren
Alle recepten van Claudia Roden