Zonnebloemolie

Zonnebloemolie wordt beschouwd als plantaardige olie.

Probeer eens AH Biologisch Zonnebloemolie (via ah.nl).

Zoek naar zonnebloemolie in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met zonnebloemolie in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste zonnebloemolie recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient zonnebloemolie:

Een recept uit E. Kazuko en P. Cassidy - Simpel Sushi

Recept uit Simpel Sushi:

Binnenste-buiten-sushi uramaki

Ingrediënten:
bloem, gezuurde rijst, ingemaakte gember, japanse rijstazijn, nori-zeewier, sesamzaad, tijgergarnaalstaarten en zonnebloemolie

Keuken:
Japans
Soort:
rijst
Een recept uit E. Kazuko en P. Cassidy - Simpel Sushi

Recept uit Simpel Sushi:

Kinderfavorieten

Ingrediënten:
ei, gezuurde rijst, japanse rijstazijn, japanse sojasaus, knakworstjes, komkommer, mayonaise, nori-zeewier, rode zalm uit blik, wortel en zonnebloemolie

Keuken:
Japans
Soort:
rijst
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Winterkool en winteroesters

Ingrediënten:
boter, groene kool, hooi, jonge spinazie, knoflook, oesters, olie, palmkool, rodebessenwijn, savooiekool, sjalotje, spitskool, tijm, verbenablaadjes, water en witte kool

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Rode schakeringen van kreeft

Ingrediënten:
allesbinder, boter, eidooier, kreeft, kreeftenbouillon, kreeftencorail, maïzena, olie, radicchio, rode aalbessen, rode biet, rodebietensap, rode ui, rood zeewier, room, rozenbottelazijn, rugosa-rozenblaadjes, tijm, vlierbessen en water

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Ossenstaart en donker bier, appel en aardpeer

Ingrediënten:
aardperen, appel-balsamicoazijn, appelsap, boter, citroen, donker bier, gellangom, kippenbouillon, mutzu-appel, olie, ossenstaart, ossenstaartbouillon, prei, rode wijn, sjalotjes, tijm, ui, verbenablaadjes, wortel en zout

Soort:
vlees
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Chinese eiernoedels met varkensvlees

Ingrediënten:
chinese eiernoedels, chinese sojasaus, droge sherry, gemberwortel, groene paprika, groene spaanse peper, kentjoerwortel, knoflook, laoswortel, maizena, paksoi, palmsuiker, rijstwijn, schouderkarbonade, sesamolie, shiitake, sjalot, tauge, vijfkruidenpoeder, vissaus, zonnebloemolie en zwarte bonensaus

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Schol uit de oven

Ingrediënten:
ansjovisfilet, cajunkruiden, casinobrood, groene olijven, kappertjes, knoflook, olijfolie, schol, scholfilet, sinaasappelschil, visbouillon, visfond, witte wijn en zonnebloemolie

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Thaise stoofpot met ei

Ingrediënten:
arachideolie, djeroek poeroetblaadjes, ei, kippenbouillon, kokosmelk, koriander, laoswortel, lente ui, rietsuiker, rode currypasta, rode paprika, sereh, sperziebonen, tauge, thaise vissaus, witte kool en zonnebloemolie

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Inktvis met paksoi

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, gemberwortel, inktvis, kippenbouillon, knoflook, lente ui, oestersaus, paksoi, rode chilipeper, thaise vissaus, witte peper en zonnebloemolie

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Reebout uit de oven

Ingrediënten:
boter, cognac, gemengde tuinkruiden, jeneverbes, margarine, ontbijtspek, reebout, rode wijn, soepgroenten, spekreepjes, wildfond, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peperkorrels

Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Biefstuk met pepersaus

Ingrediënten:
aardappels, kippenbouillon, klontje boter, olijfolie, room, takjes rozemarijn, takjes tijm, tenen knoflook, uien, versgemalen peper, witte wijn, wortels, zonnebloemolie, zout en zwarte peperkorrels

Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Grand aioli

Ingrediënten:
aardappels, bloemkool, eidooier, eieren, grof zout, laurierblaadjes, melk, olijfolie, rodewijnazijn, sperziebonen, tenen knoflook, visbouillon, witbrood, wortels, zonnebloemolie en zout