Simone Ortega - 1080 recepten

1080 recepten

Een boek van Simone Ortega

We hebben 1180 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals 1080 recepten, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Al ruim 30 jaar het best verkochte kookboek van Spanje. Recepten uit iedere Spaanse regio, prachtig geïllustreerd door kunstenaar Javier Mariscal. 1080 Recepten laat je genieten van een gevarieerde, smaakvolle en fijnzinnige keuken.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit 1080 recepten

Een greep uit de 1180 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gemarineerde en gestoofde haas

Ingrediënten:
bloem, bouquet garni, doorregen spek, haas, olijfolie, peper, ui, verse peterselie, vleesbouillon, witte wijn, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht uit 1080 recepten:

Aardappelen met groene paprika´s

Ingrediënten:
aardappel, bloem, groene paprika, knoflook, olijfolie, saffraandraadjes, tomaat, ui, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / groenten en aardappels
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:

Gepaneerde courgettes

Ingrediënten:
bloem, courgette, ei, verse peterselie, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / frituren / groentegerecht
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Voorgerecht uit 1080 recepten:

Mosselsoep - sopa de mejilones

Ingrediënten:
aardappelmeel, droge witte wijn, eierdooier, knoflook, laurierblad, melk, mosselen, olijfolie, peper, ui, verse peterselie, verse tijm en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Ontbijt / lunchgerecht uit 1080 recepten:

Eieren in een potje met champignons

Ingrediënten:
boter, champignon, citroensap, ei en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / eieren, kaas en zuivel
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht uit 1080 recepten:

Spruitjes met bechamel

Ingrediënten:
bloem, boter, melk, olijfolie, spruitjes, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groentegerecht
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gezouten rundvlees

Ingrediënten:
laurierblad, mergpijp, nitraat, prei, stoofvlees, verse tijm, witte wijn, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht uit 1080 recepten:

Witte-bonensalade

Ingrediënten:
gedroogde witte bonen, laurierblad, ui, verse peterselie, wittewijnazijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / vegetarisch / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:

Gefrituurde artisjokken

Ingrediënten:
bloem, citroen, ei, jonge artisjokken, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / frituren / groentegerecht
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gegratineerde tongfilets met bechamel

Ingrediënten:
bloem, boter, eierdooier, gruyère, kerrie, melk, rauwe ongepelde garnalen, tong, visafval, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Nagerecht uit 1080 recepten:

Wentelteefjes met wijn

Ingrediënten:
ei, kaneel, kristalsuiker, melk, rode wijn, suiker, witbrood en zonnebloemolie

Keuken:
Spaans
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Nagerecht uit 1080 recepten:

chocoladerand met crème anglaise

Ingrediënten:
amandelpoeder, boter, eierdooier, eiwit, kristalsuiker, maïzena, melk, pure chocolade, slagroom, vanille-extract en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Toon alle 1180 recepten in dit boek