We hebben 1180 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals 1080 recepten , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Al ruim 30 jaar het best verkochte kookboek van Spanje. Recepten uit iedere Spaanse regio, prachtig geïllustreerd door kunstenaar Javier Mariscal. 1080 Recepten laat je genieten van een gevarieerde, smaakvolle en fijnzinnige keuken.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit 1080 recepten
Een greep uit de 1180 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: eierdooier, maïzena, melk, suiker en water
Keuken: Spaans
Soort: eieren, kaas en zuivel
Ingrediënten: groene paprika, komkommer, laurierblad, peper, rauwe ongepelde garnalen, tomaat, ui, witte-wijnazijn, witvisfilet, zeeduivelfilet, zonnebloemolie en zout
Keuken: Spaans
Soort: salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: citroensap, peper, reuzel, varkenslende, zonnebloemolie en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten: bloem, citroen, ei, gekookte ham, heekfilet, melk, zonnebloemolie en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Ingrediënten: bloem, boter, citroensap, gruyère, kerrie, langoustine, laurierblad, melk, spinazie, tong, ui, witte wijn, wortel, zonnebloemolie en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten: aardappel, doperwten, ei, serranoham, tomatensaus, tonijn uit blik en zonnebloemolie
Keuken: Spaans
Soort: vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / eieren, kaas en zuivel
Ingrediënten: bloem, boter, lever en melk
Keuken: Spaans
Soort: vlees
Ingrediënten: bleekselderij, kalfsbotten, kalfspoot, kippenlever, kruidnagel, olijfolie, peper, prei, sherry, ui en wortel
Keuken: Spaans
Soort: vlees / gevogelte / paté/terrine
Ingrediënten: bleekselderij, citroensap, ei, laurierblad, olijfolie, paneermeel, prei, tomatensaus, verse peterselie, water, wortel, zonnebloemolie, zout en zwezerik
Keuken: Spaans
Soort: vlees / frituur
Ingrediënten: asperge, boter, bouquet garni, olijfolie, peper, garnaal, slagroom, ui, verse dragon, witte wijn, wortel en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: aardappel, boter, ei, eiwit, gruyère, melk, nootmuskaat, paneermeel, tomatensaus, zonnebloemolie en zout
Keuken: Spaans
Soort: aardappelgerecht / vegetarisch / frituur
Ingrediënten: boter, kappertjes, wittewijnazijn en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / warme sauzen / vegetarisch
Ingrediënten: doperwten, gelatinepoeder, kalfsschenkel, rode biet, rundvlees, serranoham, slablad, stoofvocht, tomaat, vleesbouillon en wortel
Keuken: Spaans
Soort: vlees / schuim/mousse/gelei / paté/terrine
Ingrediënten: aardappel, chorizo, knoflook, laurierblad, olijfolie, paprikapoeder, peperkorrel en ui
Keuken: Spaans
Soort: stoofgerecht / vlees / aardappelgerecht
Ingrediënten: beignetbeslag, tomatensaus, tong, verse peterselie, zonnebloemolie en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Ingrediënten: bloem, citroen, ei, verse sardientjes, zonnebloemolie en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Ingrediënten: bloem, snijbiet, zonnebloemolie en zout
Keuken: Spaans
Soort: eieren, kaas en zuivel / vegetarisch / groente
Ingrediënten: bier, bloem, boter, cannelloni, ei, foie gras, gruyère, kipfilet, lamshersenen, melk, olijfolie, rundergehakt, tomatensaus en ui
Keuken: Spaans
Soort: vlees / pasta/noodles / frituur
Ingrediënten: abrikoos, perzik, rode wijn, suiker, vanillestokje en verse muntblaadjes
Keuken: Spaans
Soort: fruit / chutney/pickle/jam/compote
Ingrediënten: aardappel, ei, ontbijtspek, zonnebloemolie en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees / frituur
Toon alle 1180 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789047506157
ISBN10
9047506154
Andere uitgaven
9789002223747