Simone Ortega, Javier Mariscal en Inès Ortega - 1080 Recepten

1080 Recepten

Een boek van Simone Ortega, Javier Mariscal en Inès Ortega

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals 1080 Recepten, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Al ruim 30 jaar het best verkochte kookboek van Spanje. Recepten uit iedere Spaanse regio, prachtig geïllustreerd door kunstenaar Javier Mariscal. 1080 Recepten laat je genieten van een gevarieerde, smaakvolle en fijnzinnige keuken.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Dit boek bevat o.a. de volgende recepten

Deze editie van dit kookboek hebben we niet bekeken, maar er is wel een (volgens ons) bijna gelijke uitgave geindexeerd. Mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar jouw mening? Laat het ons weten.

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Tagliatelle met garnalen en pistachenoten

Ingrediënten:
basilicum, courgette, garnalen, olijfolie, oregano, peper, pistachenoten, sjalot, tagliatelle en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit 1080 recepten:

Champignontaart

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, ei, eierdooier, kastanjechampignons, melk, zonnebloemolie en zout

Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Minestrone

Ingrediënten:
bleekselderij, courgette, doperwten, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pasta, pompoen, prei, sperziebonen, tomaat, ui, verse munt, witte bonen en wortel

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
soep/bouillon / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht uit 1080 recepten:

Vanille-ijs

Ingrediënten:
boter, eieren, gele voedingskleurstof, kristalsuiker, maïzena, melk, vanille-extract en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht uit 1080 recepten:

Spruitjes met bechamel

Ingrediënten:
bloem, boter, melk, olijfolie, spruitjes, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Pisto van courgette met aardappelen

Ingrediënten:
aardappel, courgette, ei, groene paprika, olijfolie, suiker, tomaat, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch / frituur
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Aubergines gevuld met vlees

Ingrediënten:
aubergine, broodkruim, ei, knoflook, verse peterselie, vlees, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:

Kreeftenmousse met prei

Ingrediënten:
amandelschaafsel, bladgelatine, boter, cognac, dijonmosterd, kreeftensoep, peper, prei, slagroom en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / schuim/mousse/gelei
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:

Preimousse

Ingrediënten:
bechamelsaus, boter, eieren, melk, paneermeel, prei, slagroom, spinazie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
schuim/mousse/gelei / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Kikkererwten van de arme mensen

Ingrediënten:
aardappel, bakpoeder, bloem, gedroogde kikkererwten, hambot, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, rundermergpijpjes, ui, verse peterselie, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit 1080 recepten:

Pintobonen met rijst

Ingrediënten:
bloem, boter, gedroogde pintobonen, knoflook, kortkorrelige rijst, laurierblad, olijfolie, paprikapoeder, ui en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / rijst / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Stokvis in de stijl van Jan

Ingrediënten:
aardappel, bloem, knoflook, mild paprikapoeder, olijfolie, peper, stokvis, tomaat, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht uit 1080 recepten:

Meirapen in cider

Ingrediënten:
bouquet garni, cider, jonge meiraap, kippenbouillon, knoflook, peper, reuzel, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
gevogelte / groente
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht uit 1080 recepten:

Rijsttoetje

Ingrediënten:
crème-caramelpoeder, gekonfijte kersen, kortkorrelige rijst, kristalsuiker, melk, perziken op sap en slagroom

Keuken:
Spaans
Soort:
rijst
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht uit 1080 recepten:

Appelmousse met crème anglaise

Ingrediënten:
eierdooier, eiwit, goudreinet, kristalsuiker, maïzena, melk, rum, vanille-extract en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / fruit
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht uit 1080 recepten:

Courgettes met aardappelpuree

Ingrediënten:
aardappelpureepoeder, boter, courgette, ei, eiwit, gruyère, melk, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Paella van bombarijst met romescosaus

Ingrediënten:
amandelen, bombarijst, bosui, chorizo, court-bouillon, donkere azijn, doperwten, hazelnoten, kerriepoeder, kippenbouillon, knoflook, knoflookolie, kreeft, olijfolie, paprikapoeder, paprikapoeder, peper, pijnboompitten, rode paprika, sjalot, spaanse kruiden, tomaat, walnoten en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / paella