Simone Ortega, Javier Mariscal en Inès Ortega - 1080 Recepten

1080 Recepten

Een boek van Simone Ortega, Javier Mariscal en Inès Ortega

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals 1080 Recepten, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Al ruim 30 jaar het best verkochte kookboek van Spanje. Recepten uit iedere Spaanse regio, prachtig geïllustreerd door kunstenaar Javier Mariscal. 1080 Recepten laat je genieten van een gevarieerde, smaakvolle en fijnzinnige keuken.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Dit boek bevat o.a. de volgende recepten

Deze editie van dit kookboek hebben we niet bekeken, maar er is wel een (volgens ons) bijna gelijke uitgave geindexeerd. Mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar jouw mening? Laat het ons weten.

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht uit 1080 recepten:

Gegratineerd witlof

Ingrediënten:
boter, gruyère, witlof en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht uit 1080 recepten:

Rijsthoorntjes

Ingrediënten:
citroenrasp, kaneel, kortkorrelige rijst, kristalsuiker, melk, roomijshoorntje, sinaasappelrasp en vanillestokje

Keuken:
Spaans
Soort:
rijst
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht uit 1080 recepten:

Jonge kardoens

Ingrediënten:
broodkruim, kardoen, knoflook, olijfolie, verse peterselie, wittewijnazijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht uit 1080 recepten:

Mayonaise met tomaat zonder ei

Ingrediënten:
amandelen, bleekselderij, citroensap, melk, tomatenpuree, zonnebloemolie, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
saus/dressing/jus / koude sauzen en bouillons / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht uit 1080 recepten:

Rijst uit de oven - arroz al horno

Ingrediënten:
aardappel, knoflook, kortkorrelige rijst, olijfolie, tomaat en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / rijst / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / bijgerecht / nagerecht uit 1080 recepten:

Chocoladesaus

Ingrediënten:
aardappelmeel, melk, pure chocolade en suiker

Keuken:
Europees / Spaans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht uit 1080 recepten:

Botersaus met ansjovis

Ingrediënten:
ansjovisfilet in olie, boter, citroen en verse peterselie

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / warme sauzen
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht uit 1080 recepten:

Doperwtjes en worteltjes

Ingrediënten:
boter, buikspek, jonge worteltjes, lente ui, verse doperwten, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht uit 1080 recepten:

Bechamel voor ravioli

Ingrediënten:
bloem, boter, gruyère, melk, olijfolie, tomatenpulp en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
warme sauzen / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht uit 1080 recepten:

Witlofsalade

Ingrediënten:
vinaigrette en witlof

Keuken:
Europees / Spaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Haasbiefstuk in wijnsaus

Ingrediënten:
bloem, boter, framboos, gemalen roze peperkorrel, haasbiefstuk, olijfolie, rode wijn, sjalot, verse peterselie, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / barbecue/grill
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit 1080 recepten:

Gepocheerde eieren met paddestoelen

Ingrediënten:
bloem, boter, brood, citroensap, ei, melk, paddestoel, wittewijnazijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Snelle heek

Ingrediënten:
aardappel, citroensap, heekmoot, knoflook, verse peterselie, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / basisrecept uit 1080 recepten:

Rivierkreeft

Ingrediënten:
laurierblaadjes, rivierkreeftjes, ui, verse peterselie, verse tijm, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gevulde courgettes met ham en tomaat

Ingrediënten:
broodkruim, courgette, gekookte ham, olijfolie, tomaat, verse dragon en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Basisrecept uit 1080 recepten:

Kreeft en langoest klaarmaken

Ingrediënten:
droge witte wijn, kreeft, laurierblad, ui, verse peterselie, verse tijm, water, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren