Vis
Zoek naar vis in jouw eigen kookboeken
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met vis in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijk zoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De lekkerste vis recepten
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient vis :
Ingrediënten: cicale, garnalen, knoflook, laurier, olijfolie, peperkorrels, peterselie, selderij, ui, vis, witte wijn en wortel
Keuken: Italiaans
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: brood, citroen, garnalen, inktvisjes, knoflook, mosselen, oregano, peterselie, prei, pruimtomaten, saffraan, tomatenpuree, venkelzaad, vis, witte wijn en zongedroogde tomaat
Keuken: Italiaans
Soort: stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: gerookte forel, gerookte zalm, kuit en visseneitjes
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: harder, heek, kabeljauw, langoustines, pijlinktvis, schorpioenvis, sinaasappel, tong (vis), venusschelpen en zeekat
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: garnaleneitjes, gezouten krabeitjes, haringeitjes, inktvis, kabeljauweitjes, kombu, norivellen, sojasaus, sushirijst, vliegende vis, zalmeitjes en zee-egeleitjes
Keuken: Japans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / rijst
Ingrediënten: boter, bouillon van kleingesneden groenten, crème fraîche, grietfilet, kabeljauwfilet, kervel, peterselie, poonfilet, scharretongfilet, scholfilet, tarbotfilet, tongfilets, wijtingfilet, witte peper, zeebaarsfilet, zeebrasemfilet, zeeduivelfilet en zeewolffilet
Keuken: Belgisch
Soort: vis
Advertentie
Ingrediënten: atarime, eihire, gedroogde inktvis, gedroogde rog, gemengde gedroogde vis en kewpie-mayonaise
Keuken: Japans
Soort: barbecue/grill
Ingrediënten: makreel, mosselen, mul, schorpioenvis, venusschelpen, zeeduivel en zeekat
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: base megenep, base wangenan, citroenblaadjes, kabeljauw, salam, sereh, witte vis en zoutwatervisfilet
Keuken: Balinees
Soort: vis
Ingrediënten: arachideolie, gember, heilbot, kabeljauw, karper, lente-ui, lichte sojasaus, schelvis, tong, zeeduivel en zout
Keuken: Chinees
Soort: vis
Ingrediënten: forel, heilbot, piccalilly en spekbokking
Soort: saus/dressing/jus
Advertentie
Ingrediënten: forel, heilbot, piccalilly en spekbokking
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: boerenbrood, kabeljauw, makreel, peper, reuzel, rode wijnazijn, spiering, stevige aardappel, tong, ui, vis, vleet, wijting, zeebrasem, zeeduivel en zout
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon / vis
Ingrediënten: frituurolie, marinade voor visfilet, scholfilet, tandbaarsfilet, tongfilet en zeewierbeslag
Keuken: Chinees / Shanghai
Soort: vis
Ingrediënten: forel, haring, kruisbessendressing met munt, makreel en vispaté
Soort: salade
Ingrediënten: goudbrasem, japanse sojasaus, komkommer, poon, rammenas, tarbot, tong, wakame zeewier, wasabi, wortel en zalm
Keuken: Japans
Soort: vis
Advertentie
Ingrediënten: brasem, citroensap, extra vergine olijfolie, kabeljauw, salsa verde, schelvis, witte peper, zalm, zeebaars, zonnevis en zout
Keuken: Sefardisch / Joods / Italiaans
Soort: vis
Ingrediënten: gerookte paling, gerookte zalm en kaviaar
Keuken: Internationaal
Soort: vis
Ingrediënten: kabeljauw en witvis
Ingrediënten: bamboespruiten uit blik, droge sherry, gedroogde wolkenoren, gember, heilbot, kabeljauw, karper, lichte sojasaus, maïsmeel, rijstwijn, schelvis, tong, water, zeeduivel en zout
Keuken: Chinees
Soort: vis
Ingrediënten: chermoula, harder, vis en zeebrasem
Keuken: Marokkaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Advertentie
Ingrediënten: broodkruim, kabeljauw, koolvis, palmsuiker, sjalot, wijting en witte visfilet
Keuken: Balinees
Ingrediënten: kabeljauw, maïsolie, marinade voor vis uit shanghai, saus bij vis uit shanghai, schelvis en sojaolie
Keuken: Chinees
Soort: vis
Ingrediënten: coquilles, courgette, haricots verts, heek, kreeft, prei, tarbot, tong, wijting, witte koolraapjes met lof, wortel en zonnevis
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / schaal- en schelpdieren / vis
Ingrediënten: champignonsteeltjes, citroensap, droge witte wijn, heilbot, peper, peterselietakjes, schaaldieren, tong, ui, vis, visafsnijdsel, visgraten, viskoppen, wijting en zout
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / bouillon / vis
Ingrediënten: confit à la minute van wilde steur, koolzaadolie, rundvet, rundvet, steur en steurlende zonder vel
Soort: sous-vide / vis
Advertentie
Wanneer je naar gekookte vis, gemengde vis, gepocheerde vis, rauwe vis, restje vis, verse vis, verse vis met kop of staart, vis (of kip), vis voor bouillabaisse of zoute vis zoekt, vinden we dit ingredient ook.
Daarnaast laten we ook de recepten zien die specifiek vragen om afsnijdsels van vis , ansjovis , baars , barbeelfilet , barramundi , bianchetti , braam (vis) , bruine wrakbaars , elft , forel , gedroogde vis , gefillte fish , gefrituurde vis , gerookte vis , gezouten botervis , gezouten vis , gladde haai , hondshaai , horsmakreel , ingemaakte vis , karper , kibbeling , kleine visjes , kuit , lekkerbekje , magere vis , makreel , muikko , ophiodon , paling , piranhas , platvis , prik , riddervis , rode barbeel , sardines , sardines , schorpioenvis , snoek , snoekbaars , soepvis , spiering , steur , stokvis , tilapia , tonijn , verse visjes , visbroed , visfilet , visgraten en -koppen , viskroketmassa , viskuit , vislever , vissalade , vissenhuid zonder schubben , vissenkop , vis uit de diepvries , vis voor gazpacho , visvulling , vliegende vis , witvis , zaling , zalm , zeevis , zilvervis , zoetwatervis , zonnevis en zwaardvis .
Vis-boeken
Dol op vis? Misschien zijn de volgende boeken wat voor je: