Schorpioenvis

Schorpioenvis wordt beschouwd als vis.

Alternatieve naam: scorfano.

Zoek naar schorpioenvis in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met schorpioenvis in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste schorpioenvis recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient schorpioenvis:

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Recept uit de zilveren lepel:

Cappon magro

Ingrediënten:
andijvie, rode biet, selderij, bloemkool, eieren, garnalen, kreeft, oesters, olijven, schorpioenvis, schorseneren, sperziebonen en tonijn

Keuken:
Italiaans
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Schorpioenvis met witte wijn, broodkruim, olijfolie en kappertjes

Ingrediënten:
aardappel, broodkruim, extra vergine olijfolie, groene olijven, kappertjes, pijnboompitten, schorpioenvis, schorpioenvisfilet, verse bladpeterselie, witte greco di tufo-wijn, zongedroogde tomaatjes op olie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Spaghetti marinara

Ingrediënten:
bladpeterselie, garnaal, knoflook, olijfolie, poon, pruimtomaat, schorpioenvis, spaghetti en venusschelp

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Gestoofde vis uit Ligurie

Ingrediënten:
octopus, olijfolie, peper, pijlinktvis, scorfano, tomaat, venusschelpen, zeeduivel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Basisbereiding vissoep

Ingrediënten:
brood, gladde haai, knoflook, mul, peper, schorpioenvis, tomaat, vis, visbouillon en vissaus

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Diner uit Anatolië:

Kirlangiç çorbasi - Schorpioensoep

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroensap, dille, droge witte wijn, eidooier, knoflook, knolselderij, olijfolie, schorpioenvis, tomaat en wortel

Keuken:
Turks
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Lunch / avondmaal uit A propos bistro:

Bouillabaisse

Ingrediënten:
beerkreeft, croutons, knoflook, kongeraal, olijfolie, pastis, pieterman, poon, prei, rode mul, saffraan, schorpioenvis, strandkrabben, tomaat, ui, venkel, vissoep, witte wijn en zonnevis

Keuken:
Frans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Gemengde vissoep met sinaasappel - zuppa di pesce misto all'arancia

Ingrediënten:
croutons, droge witte wijn, harder, heek, kabeljauwfilet, langoustine, olijfolie, peper, pijlinktvis, prei, reuzengarnaal, schorpioenvis, sinaasappelsap, tomaat, tong, ui, venusschelpen, verse basilicum, wortel, zeekat en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Bouillabaisse

Ingrediënten:
brood, knoflook, kreeft, laurier, olijfolie, peterselie, saffraan, schorpioenvis, tomaat, ui, venkel, wijting, zeeduivel en zonnevis

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Sardijnse vissoep - cassola (plus variatie)

Ingrediënten:
baars, clams, droge witte wijn, gedroogde spaanse peper, knoflook, krab, mul, octopus, olijfolie, paling, schorpioenvis, stokbrood, tomaat, ui, verse basilicum, versgemalen zwarte peper, visbouillon, witvis en zout

Keuken:
Mediterraans / Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Vissoep uit de Marche - brodetto marchigiano

Ingrediënten:
beerkreeft, vis, groene paprika, zeekat, langoustine, makreel, mantisgarnalen, mosselen, mul, olijfolie, peper, schorpioenvis, tomaat, ui, venusschelp, verse chilipeper, wittewijnazijn, zeeduivel, zeekat en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Provençaalse vissoep - bouillabaisse

Ingrediënten:
aardappel, bouquet garni, donker boerenbrood, knoflook, krab, langoest, middellandse-zeevis, olijfolie, peper, pieterman, poon, saffraandraadjes, schorpioenvis, sinaasappelschil, tomaat, ui, wijting, zeebaars, zeeduivel en zout

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / hoofdgerecht uit Provence:

Bouillabaisse

Ingrediënten:
aardappel, bouquet garni, broodkruim, eierdooier, cayennepeper, gedroogde chilipeper, goudbaars, grof zout, heek, heilbot, kabeljauw, knoflook, krabben, mul, olijfolie, olijfolie, pastis, pernod, pieterman, prei, ricard, saffraandraadjes, saffraanpoeder, schorpioenvis, sinaasappelschil, stokbrood, tomaat, ui, venkelzaad, vis, zeebaars en zeeduivel

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon