Recept uit de zilveren lepel:
Ansjovisbarquettes
- Ingrediënten:
- ansjovis en barquettes
- Keuken:
- Italiaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
We hebben 1978 recepten uit dit boek geindexeerd.
Wij maken jouw kookboeken, zoals de zilveren lepel, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
De Zilveren Lepel is de bijbel van de authentieke Italiaanse keuken. Het is al 50 jaar het best verkochte kookboek in Italië en bevat zowel de traditionele gerechten als ook menus van gevierde chef-koks. Nu voor het eerst in het Nederlands vertaald, is De Zilveren Lepel met 2.000 recepten een onmisbare klassieker voor iedereen die van goed eten houdt.
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.
Een greep uit de 1978 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel: