Francesca Bazzuro - De zilveren lepel

De zilveren lepel

meer dan 2000 traditionele en moderne Italiaanse recepten

Een boek van Francesca Bazzuro

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals De zilveren lepel, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Wanneer dochterlief eindelijk het warme Italiaanse nest verlaat, krijgt ze twee dingen mee van La mamma: veel wijze raad en Il cucchiaio d'argento, hét Italiaanse basiskookboek. Dit was zo in de jaren vijftig en dit is nu, vele drukken later, nog steeds zo. Deze Italiaanse kookbijbel verscheen voor het eerst in 1950 en werd steeds aangepast aan de bereidings-wijzen, ingrediënten en smaak van zijn tijd, zonder de traditie en authenticiteit uit het oog te verliezen. En eindelijk verschijnt deze kookklepper in het Nederlands. De zilveren lepel dompelt je 2000 recepten lang onder in de culinaire traditie van La bella Italia. De zilveren lepel is het compleetste Italiaanse kookboek. Naast de gerechten vind je heel wat informatie over de verschillende gangen, productinformatie over het hoofdingrediënt, een hoofdstuk waarin volledige menu's worden samengesteld en natuurlijk een zeer uitgebreid register. De tongstrelende foto's doen je het water in de mond lopen.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Dit boek bevat o.a. de volgende recepten

Deze editie van dit kookboek hebben we niet bekeken, maar er is wel een (volgens ons) bijna gelijke uitgave geindexeerd. Mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar jouw mening? Laat het ons weten.