We hebben 190 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Culinaria Frankrijk , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
- bijna 4 jaar geleden door guadalupe santamaria geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Culinaria Frankrijk
Een greep uit de 190 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: basilicum, boontjes, boter, bouillon, droge witte wijn, erwten, jonge wortel, kaneel, knoflook, kropsla, kruidnagel, laurierblad, lente-ui, licht gezouten ham, nootmuskaat, peper, tijm, ui, verse peterselie en wortel
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: bloem, brocciu, ei, jus, majoraan en schapenkaas
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / kaas
Ingrediënten: artisjok, citroensap, droge witte wijn, gevogeltefond, korianderzaad, laurierblad, olijfolie, petervisfilet, tijm, ui, peper, winterwortel en zout
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / groente
Ingrediënten: knoflook, kruimige aardappel, olijfolie, rode paprika, rode spaanse peper, saffraandraadjes en zeezout
Keuken: Frans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: azijn, cantharel, hazelnootolie, kervel, laurierblad, olie, paling, sesamzaad, sherry-azijn, sojaolie, peper, peper en zout
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / paté/terrine
Ingrediënten: boter, calvados, crème fraîche, eidooier, gemalen amandelen, rietsuiker, suiker, tarwebloem, zout en zure appel
Keuken: Frans
Soort: fruit / gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: buikspek, échiré-boter, konijnenbout, konijnenrug, paarse mosterd, rode wijn uit corrèze, ui, verse tijm, peper en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / wild
Ingrediënten: citroen, honing, knoflook, konijn, laurierblad, olijfolie, salieblaadjes, tijm, ui, peper, witte wijn, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / wild
Ingrediënten: aardappelzetmeel, boter, bouquet garni, bout van jong wild zwijn, jeneverbes, olie, rode wijn, rode-wijnazijn, suiker, ui, peper, wortel, zout en zwarte-bessenmoes
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / wild
Ingrediënten: boter, citroensap, crème fraîche, knoflookpoeder, makreel, mosterd, sjalot, tijm, verse bieslook, peper, witte wijn en zout
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / paté/terrine
Ingrediënten: boter, côte de boeuf-steaks, fleur de sel, kruidenboter, olie en peper
Keuken: Frans
Soort: vlees
Ingrediënten: boter, hertenbout, hertenvlees, jeneverbes, laurierblad, olie, sjalot, slagroom, tijm, peper, wijnazijn uit reims, wildfond en zout
Keuken: Frans
Soort: wild
Ingrediënten: citroensap, honing, suiker, verse geitenkaas, roomkaas, walnoten en water
Keuken: Frans / Catalaans
Soort: zuivel
Ingrediënten: bloem, heekfilet, knoflook, olijfolie, venusschelpen, verse peterselie en visfond
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: appel, aubergine, boter, diepvriesbladerdeeg, eidooier en rietsuiker
Keuken: Frans / Catalaans
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: aardappel, aubergine, courgette, groene paprika, knoflook, laurierblad, olijfolie, rode paprika, schorpioenvis, tomaat, ui, venkelzaad, verse tijm, peper, witbroodkruim, witte wijn en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / groente
Ingrediënten: knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, verse basilicum, versgemalen zwarte peper en zeezout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: azijn, bordeaux, boter, bouquet garni, ei, kalfsfond, kalfspoot, knoflook, prei, ui, peper, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: amandelmelk, citroenrasp, eidooier, kaneelstokje, melk, rietsuiker, sinaasappelrasp, slagroom en suiker
Keuken: Aziatisch / Frans / Catalaans
Soort: ei/omelet/frittata / gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: bloem, ei, eidooier, klopvast, melk, poedersuiker, slagroom, suiker, venkelknol, venkelsap, water en witte gelatine
Keuken: Frans / Catalaans
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Toon alle 190 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783829020213
ISBN10
382902021X