We hebben 190 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Culinaria Frankrijk , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
- meer dan 3 jaar geleden door guadalupe santamaria geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Culinaria Frankrijk
Een greep uit de 190 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bladerdeeg, crème fraîche, ei, kalfskarbonade, kruiden, laurierblad, peper, tijm, varkensnek, witte wijn en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / quiche
Ingrediënten: aardappel, boter, gerookt spek, grof zeezout, kippenbouillon, knoflook, lamsschouder, laurierblad, ui en verse tijm
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: bloem, boter, champignon, citroensap, crème fraîche, eidooier, kikkerbilletjes, muscadet-sur-lie, peterselie, sjalot, peper en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees
Ingrediënten: basilicum, boontjes, boter, bouillon, droge witte wijn, erwten, jonge wortel, kaneel, knoflook, kropsla, kruidnagel, laurierblad, lente-ui, licht gezouten ham, nootmuskaat, peper, tijm, ui, verse peterselie en wortel
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: boter, bouillon, bouquet garni, groenten, kreeft, inktvis, rog, kruiden, witte wijn, zeebarbeel, zeepaling en zeevruchten
Keuken: Frans
Ingrediënten: champagne en crème de cassis
Keuken: Frans
Soort: drank (alcoholisch)
Ingrediënten: artisjok, bloemkool, boter, citroensap, court-bouillon, crème fraîche, groente, kreeft, mantelschelpen, tomatenpuree, verse dragon, verse kervel, witte wijn en zout
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: boter, hertenbout, hertenvlees, jeneverbes, laurierblad, olie, sjalot, slagroom, tijm, peper, wijnazijn uit reims, wildfond en zout
Keuken: Frans
Soort: wild
Ingrediënten: aardappel, aubergine, courgette, groene paprika, knoflook, laurierblad, olijfolie, rode paprika, schorpioenvis, tomaat, ui, venkelzaad, verse tijm, peper, witbroodkruim, witte wijn en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / groente
Ingrediënten: cacaopasta, eidooier, kastanjecrème, mandarijnensap, slagroom, suiker, vanillestokje, water en whisky
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: ei/omelet/frittata / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Ingrediënten: bloem, bouquet garni, champignon, droge witte wijn, gerookt spek, kalfsfond, kalfspoot, olijfolie, schouderstuk, sinaasappelschil, tomaat, ui, peper, wortel, zout en zwarte olijven
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: appelwijnazijn, chilipoeder, citroensap, inktvis, knoflook, knoflook, krabvlees, olijfolie, spinazie, ui en verse peterselie
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: artisjok, citroensap, droge witte wijn, gevogeltefond, korianderzaad, laurierblad, olijfolie, petervisfilet, tijm, ui, peper, winterwortel en zout
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / groente
Ingrediënten: bloem, boter, crème fraîche, ei, kaas, mager rookspek, nootmuskaat, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / quiche
Ingrediënten: aardappelzetmeel, boter, bouquet garni, jeneverbes, olie, peer, pinot noir-wijn, suiker, ui, peper, wang van wild zwijn, wijnazijn, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / wild
Ingrediënten: brocciu, ei, olie, tomatensaus, verse munt, verse sardines, peper en zout
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: boter, citroensap, crème fraîche, knoflookpoeder, makreel, mosterd, sjalot, tijm, verse bieslook, peper, witte wijn en zout
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / paté/terrine
Ingrediënten: bleekselderij, cayennepeper, croutons, knoflook, laurierblad, olijfolie, prei, rondkorrelige rijst, tijm, tomatenpuree, ui, visbouillon, witte wijn, wortel, zout en zwemkrabben
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten: bladpeterselie, boter, grof zeezout, knoflook, mergpijp, rode bourgogne, sjalot, peper, wijngaardslakken en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees
Ingrediënten: aardappel, augurk, azijn, ei, ham, kippenlever, knoflook, olie, prei, rillettes van eend, savooiekool, sjalot, soepkip, ui, peper, wit broodkruim, wortel en zeezout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / gevogelte
Toon alle 190 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783829020213
ISBN10
382902021X