We hebben 190 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Culinaria Frankrijk , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
- bijna 5 jaar geleden door guadalupe santamaria geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Culinaria Frankrijk
Een greep uit de 190 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: aardappel, artisjok, catalaanse bloedworst, courgette, groentebouillon, mosselen, prei, sagi, sperziebonen, tomaat, wortel en zout
Keuken: Frans / Catalaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon / orgaanvlees
Ingrediënten: bladerdeeg, crème fraîche, ei, kalfskarbonade, kruiden, laurierblad, peper, tijm, varkensnek, witte wijn en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / quiche
Ingrediënten: eendenvet, knoflook, lamsjus en souris
Keuken: Frans
Soort: vlees
Ingrediënten: casselerrib, doorregen spek, droge riesling, gekookte worst uit morteau, jeneverbes, knakworst uit straatsburg, knoflook, kruidnagel, kummel, laurierblad, peperkorrel, rauwe zuurkool, rookworst uit montbéliard, spekzwoerd, tijm, ui, varkenspoot en winterpeen
Keuken: Frans
Soort: vlees / groente
Ingrediënten: crème fraîche, eendenlever, eiwit, farce mousseline, gevogelte, kalfsfond, macaroni, parmezaanse kaas, poularde en truffel
Keuken: Frans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Ingrediënten: eidooier, gezouten boter, melk, rum, suiker en tarwebloem
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: ei, ganzenvet, groene kool, knoflook, kruim van boerenbrood, laurierblad, melk, sjalot, snijbiet, tijm, ui, veldzuring, verse peterselie, peper, vet spek, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees / groente
Ingrediënten: citroensap, honing, suiker, verse geitenkaas, roomkaas, walnoten en water
Keuken: Frans / Catalaans
Soort: zuivel
Ingrediënten: appel, cider, gerookt spek en gestoofde ingewanden à la mode de caen
Keuken: Frans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / orgaanvlees
Ingrediënten: artisjok, banyuls, bloem, citroenrasp, inktvis, knoflook, olie, olijfolie, sinaasappelrasp, verse geitenkaas, peper, walnoten, wijnazijn en zout
Keuken: Frans / Catalaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: boter, champagne, filodeeg, hindebiefstuk, paddenstoelen, sjalot, slagroom, verse bieslook en wildfond
Keuken: Frans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild
Ingrediënten: boter, crème fraîche, kippenbouillon, parelhoenborst, prei, verse ravioli, peper en zout
Keuken: Frans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: bloem, boter, cantal, ei, melk, nootmuskaat, peper en zout
Keuken: Frans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Ingrediënten: citroen, inktvis, laurierblad, olijfolie, paprika, peper, prei, rode-wijnazijn, venkelgroen, visfilet, witte wijn, wortel en zeezout
Keuken: Frans
Soort: salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: boter, donkere vleesfond, kalfszwezerik, olijfolie, sjalot, peper, witte bourgogne, zout en zwarte-bessenpoeder
Keuken: Frans
Soort: orgaanvlees
Ingrediënten: boter, citroensap, crème fraîche, knoflookpoeder, makreel, mosterd, sjalot, tijm, verse bieslook, peper, witte wijn en zout
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / paté/terrine
Ingrediënten: aardappelzetmeel, boter, bouquet garni, jeneverbes, olie, peer, pinot noir-wijn, suiker, ui, peper, wang van wild zwijn, wijnazijn, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / wild
Ingrediënten: eekhoorntjesbrood, ganzenvet, knoflook, konijn, sjalot, tijm, tomaat, peper en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / wild
Ingrediënten: boter, knoflook, lamsbout, lamscarré, lamslever, lamsnier, lamsrug, lamsschouder, laurierblad, olie, rode wijn, sjalot, tijm, verse rozemarijn, peper, witte wijn en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / orgaanvlees
Ingrediënten: ei, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, olijfolie, paneermeel, pinot noir-wijn, runderschouder, tarwebloem, tijm, ui, uienpoeder, peper, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees
Toon alle 190 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783829020213
ISBN10
382902021X