We hebben 190 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Culinaria Frankrijk , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
- meer dan 4 jaar geleden door guadalupe santamaria geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Culinaria Frankrijk
Een greep uit de 190 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: eidooier, gemalen amandelen, kastanjehoning, slagroom, suiker, water en zonnebloemolie
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: ei/omelet/frittata / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Ingrediënten: ei, gezouten boter, melk, pruimen, rum, suiker, tarwebloem en zout
Keuken: Frans
Soort: ei/omelet/frittata / gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: aardappel, boter, gerookt spek, grof zeezout, kippenbouillon, knoflook, lamsschouder, laurierblad, ui en verse tijm
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: aardbeienbrandewijn, boter, brocciu, ei, suiker en zout
Keuken: Frans
Soort: eieren, kaas en zuivel
Ingrediënten: boter, kippenbouillon, knoflook, sjalot, snoek, verse peterselie, verse tijm en witte wijn
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: anijs, boter, citroen, crème de cassis, gedroogde gist, honing, jeneverbes, kaneel, kaneelstokje, kruidnagel, maïsmeel, nootmuskaat, rietsuiker, rode bourgogne, sinaasappel, sinaasappelschil, suiker, tarwebloem, water, williamsperen en zwarte bessen
Keuken: Frans
Soort: fruit / gebak, koek, taart, pudding / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Ingrediënten: boter, ei, gerookt spek, maïsmeel, gladde peterselie, groentebouillon, lavas, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, rode bourgogne, snoekbaars, tarwebloem, peper en zout
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Ingrediënten: bloem, bouquet garni, champignon, droge witte wijn, gerookt spek, kalfsfond, kalfspoot, olijfolie, schouderstuk, sinaasappelschil, tomaat, ui, peper, wortel, zout en zwarte olijven
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: basilicum, boontjes, boter, bouillon, droge witte wijn, erwten, jonge wortel, kaneel, knoflook, kropsla, kruidnagel, laurierblad, lente-ui, licht gezouten ham, nootmuskaat, peper, tijm, ui, verse peterselie en wortel
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: bloem, boter, ei, eidooier, gist, room, suiker en vanille
Keuken: Frans
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: citroensap, eidooier, knoflook, olijfolie, zeezout en zwarte peper
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: boter, bouquet garni, croutons, kalfsbouillon, spek, spliterwten en peper
Keuken: Frans
Soort: vlees / soep/bouillon
Ingrediënten: aardbeienbrandewijn, brocciu, citroenschil, sinaasappelschil, suiker en zandtaartdeeg
Keuken: Frans
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: cervelaatworst, doorregen spek, droge riesling, ganzenvet, gepekelde varkenspoot, jeneverbes, knakworst uit straatsburg, kruidnagel, laurierblad, peperkorrel, rauwe zuurkool en ui
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: bechamelsaus, boter, bouquet garni, crème fraîche, droge witte wijn, eendenlever, gedroogde morieljes, groente, kalfsfricandeau, peper, runderbouillon, sjalot, spek om te larderen, spinazie, tomaat en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: bloem, boter, citroenschil, ei, gist, rozijnen, rum, sinaasappelschil, suiker, vanillestokje, water en zout
Keuken: Frans
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: confit de canard, grof gemalen peper, grof zeezout, hambeen, ingelegde eendenbout, knoflook, laurierblad, saucisse de toulouse, ui, varkensbraadworst, varkensnek, varkensrib, varkenszwoerd, verse tijm, witte lingot-bonen en wortel
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Ingrediënten: ei, knoflook, komkommersap, oesters, olijfolie, rode paprika, seizoenskruiden, tomaat, tomatensap, peper, water en zout
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten: bloem, spek, wilde forel en zonnebloemolie
Keuken: Frans
Soort: vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: aardappel, jonge cantal, knoflook, olie, vet spek en zout
Keuken: Frans
Soort: aardappelgerecht / kaas
Toon alle 190 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783829020213
ISBN10
382902021X