We hebben 190 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Culinaria Frankrijk , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
- meer dan 3 jaar geleden door guadalupe santamaria geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Culinaria Frankrijk
Een greep uit de 190 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: citroensap, fleur de sel, ganzenvet, gezouten boter, kalfsfond, loogkruid, peper, rietsuiker, sherry-azijn, sojasaus, venkelloof en zalmsteak
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: ei, gezouten boter, melk, pruimen, rum, suiker, tarwebloem en zout
Keuken: Frans
Soort: ei/omelet/frittata / gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: confit de canard, grof gemalen peper, grof zeezout, hambeen, ingelegde eendenbout, knoflook, laurierblad, saucisse de toulouse, ui, varkensbraadworst, varkensnek, varkensrib, varkenszwoerd, verse tijm, witte lingot-bonen en wortel
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Ingrediënten: bladpeterselie, boter, grof zeezout, knoflook, mergpijp, rode bourgogne, sjalot, peper, wijngaardslakken en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees
Ingrediënten: bloem, boter, crème fraîche, ei, kaas, mager rookspek, nootmuskaat, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / quiche
Ingrediënten: boter, knoflook, laurierblad, olie, snijbietblad, stokvis, tijm, verse peterselie en wit stokbrood
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: aardappel, appel, bleekselderij, boter, bouquet garni, broccolizaad, cognac, gerookt spek, hartmosselen, knoflook, mantelschelpen, mosselen, olijfolie, prei, rode paprika, sjalot, tomaat, tomatenpuree, ui, visbouillon, visfilet, wortel en zwemkrabben
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten: augurk, azijn, bladerdeeg, bleekselderij, bloem, druivenpitolie, ei, eidooier, grof zeezout, kalfskop, kappertjes, kruidnagel, laurierblad, mosterd, peperkorrel, prei, rode-wijnazijn, ui, verse peterselie, peper, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: amandelschaafsel, bloem, boter, eieren, gist, kirsch, melk, rozijnen, suiker en zout
Keuken: Frans
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: eekhoorntjesbrood, ganzenvet, knoflook, konijn, sjalot, tijm, tomaat, peper en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / wild
Ingrediënten: clementine en suiker
Keuken: Frans
Soort: fruit / inmaak / vegetarisch
Ingrediënten: bladerdeeg, boter, crème fraîche, ei, gestoofde ingewanden à la mode de caen, hoorn van overvloed-paddestoel, kalfsbouillon, tarwebloem, verse bieslook, versgemalen zwarte peper, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / orgaanvlees
Ingrediënten: citroen, inktvis, laurierblad, olijfolie, paprika, peper, prei, rode-wijnazijn, venkelgroen, visfilet, witte wijn, wortel en zeezout
Keuken: Frans
Soort: salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bloem, brocciu, ei, jus, majoraan en schapenkaas
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / kaas
Ingrediënten: aubergine, courgette, groene paprika, knoflook, mosselen, olijfolie, rode paprika, sardines, ui, verse peterselie, peper, zout en zwarte olijven zonder pit
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: aardappel, boter, peper, prei, water en zout
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: boter, brandnetel, droge witte wijn, wijngaardslakken, knoflook, nootmuskaat, slakkenvocht, peper en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees
Ingrediënten: aardappelzetmeel, boter, bouquet garni, bout van jong wild zwijn, jeneverbes, olie, rode wijn, rode-wijnazijn, suiker, ui, peper, wortel, zout en zwarte-bessenmoes
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / wild
Ingrediënten: boutargue, knoflook, olijfolie, spaanse peper, spaghetti, venkelgroen, verse peterselie, witte wijn en zout
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Ingrediënten: boter, citroensap, eekhoorntjesbrood, kervel, olie, sjalot, verse peterselie, peper, water, zeeduivel, zonnebloemolie en zout
Keuken: Frans / Catalaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Toon alle 190 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783829020213
ISBN10
382902021X