We hebben 190 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Culinaria Frankrijk , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
- meer dan 4 jaar geleden door guadalupe santamaria geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Culinaria Frankrijk
Een greep uit de 190 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: aardappel, boter, gerookt spek, grof zeezout, kippenbouillon, knoflook, lamsschouder, laurierblad, ui en verse tijm
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: droge witte wijn, knoflook, kruidnagel, lamsschouder, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peper, ui, verse peterselie, verse rozemarijn, vet spek, wortel en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: artisjokbodem, aubergine, banyulsazijn, boter, courgette, groene paprika, inktvisjes, olijfolie, provençaalse kruiden, rode paprika, suiker, tomaat, tomatenpuree, ui, peper, peper, witte wijn, zeepaling en zout
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bleekselderij, bouillon, bouquet garni, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, eidooier, ganzenvet, grof zeezout, kalfsingewanden, knoflook, kruidnagel, nootmuskaat, tarwebloem, ui, verse peterselie, wortel en zwarte peperkorrels
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / orgaanvlees
Ingrediënten: cayennepeper, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, rode spaanse peper, saffraan en witbroodkruim
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: boter, knoflook, lamsbout, lamscarré, lamslever, lamsnier, lamsrug, lamsschouder, laurierblad, olie, rode wijn, sjalot, tijm, verse rozemarijn, peper, witte wijn en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / orgaanvlees
Ingrediënten: boter, côte de boeuf-steaks, fleur de sel, kruidenboter, olie en peper
Keuken: Frans
Soort: vlees
Ingrediënten: bladerdeeg, crème fraîche, ei, kalfskarbonade, kruiden, laurierblad, peper, tijm, varkensnek, witte wijn en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / quiche
Ingrediënten: appel, aubergine, boter, diepvriesbladerdeeg, eidooier en rietsuiker
Keuken: Frans / Catalaans
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: boter, hertenbout, hertenvlees, jeneverbes, laurierblad, olie, sjalot, slagroom, tijm, peper, wijnazijn uit reims, wildfond en zout
Keuken: Frans
Soort: wild
Ingrediënten: boter, ganzenlever, kippenbouten, olie, parelhoen, schorseneren, peper en zout
Keuken: Frans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: ei, gezouten boter, melk, pruimen, rum, suiker, tarwebloem en zout
Keuken: Frans
Soort: ei/omelet/frittata / gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: eidooier, gezouten boter, gist, suiker en tarwebloem
Keuken: Frans
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: amandelen, hazelnoten, kaneel, rozijnen, saffraan, suiker, vierkruidenmengsel, vijgen, walnoten en witte muskaatdruiven
Keuken: Frans
Soort: fruit
Ingrediënten: ei, ganzenvet, groene kool, knoflook, kruim van boerenbrood, laurierblad, melk, sjalot, snijbiet, tijm, ui, veldzuring, verse peterselie, peper, vet spek, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees / groente
Ingrediënten: bloem, crème fraîche, gist, kwark, olie, rookspek, ui, water en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / quiche
Ingrediënten: bloem, boter, champignon, citroensap, crème fraîche, eidooier, kikkerbilletjes, muscadet-sur-lie, peterselie, sjalot, peper en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees
Ingrediënten: boter, bouquet garni, croutons, droge witte wijn, knoflook, olijfolie, pieterman, poon, prei, tomaat, tomatenpuree, ui, verse peterselie, vis, water, wijting, wortel en zeepaling
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten: cacaopasta, eidooier, kastanjecrème, mandarijnensap, slagroom, suiker, vanillestokje, water en whisky
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: ei/omelet/frittata / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Ingrediënten: boter, ei, gerookt spek, maïsmeel, gladde peterselie, groentebouillon, lavas, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, rode bourgogne, snoekbaars, tarwebloem, peper en zout
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Toon alle 190 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783829020213
ISBN10
382902021X