We hebben 190 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Culinaria Frankrijk , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
- ongeveer 4 jaar geleden door guadalupe santamaria geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Culinaria Frankrijk
Een greep uit de 190 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bladerdeeg, boter, crème fraîche, ei, gestoofde ingewanden à la mode de caen, hoorn van overvloed-paddestoel, kalfsbouillon, tarwebloem, verse bieslook, versgemalen zwarte peper, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / orgaanvlees
Ingrediënten: boter, knoflook, lamsbout, lamscarré, lamslever, lamsnier, lamsrug, lamsschouder, laurierblad, olie, rode wijn, sjalot, tijm, verse rozemarijn, peper, witte wijn en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / orgaanvlees
Ingrediënten: bloem, boter, eiwit, gladde peterselie, kikkers, kippenbouillon, linzen, melk, pimpernel, ridderzwammen, rijstemeel, rookspek, sjalot, slagroom, tarwebloem, tomatenpuree, ui, peper, vleesjus, witte wijn, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Ingrediënten: appelroomijs, banketbakkersroom, boter, calvados, crêpes, prei, rietsuiker, suiker, suikerwater en zure appel
Keuken: Frans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / fruit / pannenkoeken en flensjes
Ingrediënten: crème fraîche, eendenlever, eiwit, farce mousseline, gevogelte, kalfsfond, macaroni, parmezaanse kaas, poularde en truffel
Keuken: Frans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Ingrediënten: boter, bouquet garni, croutons, droge witte wijn, knoflook, olijfolie, pieterman, poon, prei, tomaat, tomatenpuree, ui, verse peterselie, vis, water, wijting, wortel en zeepaling
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten: bloem, boter, cognac, knoflook, laurierblad, rode wijn, tijm, ui, peper, wild zwijn, wortel, zout en zwijnenreuzel
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / wild
Ingrediënten: bleekselderij, boter, gamay-wijn, kippenvleugel met borststuk, prei, peper, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: aardappel, bleekselderij, crème fraîche, jonge knolraap, jonge wortel, peterselie, prei, runderbouillon, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / soep/bouillon / groente
Ingrediënten: boekweitmeel, ei, grof zeezout en vet
Keuken: Frans
Soort: pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Ingrediënten: eekhoorntjesbrood, ganzenvet, knoflook, konijn, sjalot, tijm, tomaat, peper en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / wild
Ingrediënten: bloem, boter, cantal, ei, melk, nootmuskaat, peper en zout
Keuken: Frans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Ingrediënten: bladpeterselie, bleekselderij, bloem, bouquet garni, ei, kervel, knoflook, ossenstaart, prei, rode wijn, selderijknol, tomatenpuree, ui, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees / pasta/noodles
Ingrediënten: boter, cognac, crème fraîche, kerriepoeder, oester, sjalot en witte peper
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Ingrediënten: boter, jonge knolrapen, kippenbouillon en suiker
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: boter, crème fraîche, kippenbouillon, parelhoenborst, prei, verse ravioli, peper en zout
Keuken: Frans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: bloem, boter, ei, melk, suiker en zout
Keuken: Frans
Soort: pannenkoeken en flensjes
Ingrediënten: aardappelmeel, bloem, boter, crème fraîche, eendenlever, ei, knoflook, oester, sjalot, verse kervel, peper, waterkers, witvisfilet en zout
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: aardbeienbrandewijn, boter, brocciu, ei, suiker en zout
Keuken: Frans
Soort: eieren, kaas en zuivel
Ingrediënten: ansjovis, eikenbladsla, olijfolie, rode paprika en sinaasappel
Keuken: Frans / Catalaans
Soort: salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Toon alle 190 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783829020213
ISBN10
382902021X