André Dominé - Culinaria Frankrijk

Culinaria Frankrijk

Een boek van André Dominé

We hebben 190 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Culinaria Frankrijk, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

- meer dan 3 jaar geleden door geplaatst .

Recepten uit Culinaria Frankrijk

Een greep uit de 190 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Cassoulet

Ingrediënten:
confit de canard, grof gemalen peper, grof zeezout, hambeen, ingelegde eendenbout, knoflook, laurierblad, saucisse de toulouse, ui, varkensbraadworst, varkensnek, varkensrib, varkenszwoerd, verse tijm, witte lingot-bonen en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Visstoofpot van de Armorkust - La Cotriade d´Armor

Ingrediënten:
aardappel, appel, bleekselderij, boter, bouquet garni, broccolizaad, cognac, gerookt spek, hartmosselen, knoflook, mantelschelpen, mosselen, olijfolie, prei, rode paprika, sjalot, tomaat, tomatenpuree, ui, visbouillon, visfilet, wortel en zwemkrabben

Keuken:
Frans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Ontbijt / bij de koffie uit Culinaria Frankrijk:

Tulband - kouglof

Ingrediënten:
amandelschaafsel, bloem, boter, eieren, gist, kirsch, melk, rozijnen, suiker en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Picknick / diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Inktvissalade - salade de poulpe

Ingrediënten:
citroen, inktvis, laurierblad, olijfolie, paprika, peper, prei, rode-wijnazijn, venkelgroen, visfilet, witte wijn, wortel en zeezout

Keuken:
Frans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Toon alle 190 recepten in dit boek