We hebben 190 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Culinaria Frankrijk , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
- meer dan 4 jaar geleden door guadalupe santamaria geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Culinaria Frankrijk
Een greep uit de 190 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: ansjovis, bleekselderij, bouquet garni, knoflook, konijnenrug, olijfolie, ui, peper, witte wijn, wortel, zout en zwarte olijven
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: wild
Ingrediënten: bloem, brocciu, ei, olijfolie, schapenkaas, snijbietblad, spinazie, tomatencoulis, peper en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: boter, kippenbouillon, knoflook, sjalot, snoek, verse peterselie, verse tijm en witte wijn
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: aardappel, boerenbrood, jonge kip, knoflook, olijfolie, pastis, peper, peterselie, rouille, saffraan, tomaat, ui, venkel en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: stoofgerecht / gevogelte / pekel en marinades
Ingrediënten: eidooier, gezouten boter, gist, suiker en tarwebloem
Keuken: Frans
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: crème de cassis en fruitige rode wijn
Keuken: Frans
Soort: drank (alcoholisch) / cocktails
Ingrediënten: aardappel, boter, peper, prei, water en zout
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, brocciu, ei, jus, majoraan en schapenkaas
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / kaas
Ingrediënten: ansjovis, eikenbladsla, olijfolie, rode paprika en sinaasappel
Keuken: Frans / Catalaans
Soort: salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: cervelaatworst, doorregen spek, droge riesling, ganzenvet, gepekelde varkenspoot, jeneverbes, knakworst uit straatsburg, kruidnagel, laurierblad, peperkorrel, rauwe zuurkool en ui
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: bleekselderij, knoflook, lamsbot, lamsvlees, laurier, olie, tijm, tomatenpuree, ui, peper, witte wijn en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / soep/bouillon / saus/dressing/jus
Ingrediënten: boter, champignon, droge witte wijn, laurierblad, peterselie, sjalot, peper en wijting
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten: aligoté-witte wijn, boter, cayennepeper, crème fraîche, dijonmosterd, gruyère, melk, nootmuskaat, room, sjalot, snoek, tarwebloem, veldzuring, verse peterselie, witte peper en zout
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: champagne en crème de cassis
Keuken: Frans
Soort: drank (alcoholisch)
Ingrediënten: crème fraîche, eendenlever, eiwit, farce mousseline, gevogelte, kalfsfond, macaroni, parmezaanse kaas, poularde en truffel
Keuken: Frans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Ingrediënten: boter, ei, gruyère, kaas, melk, tarwebloem en zout
Keuken: Frans
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: citroen, gerookt spek, kalfsfond, knoflook, parelhoen, peper, vino rancio en zout
Keuken: Frans / Catalaans
Soort: stoofgerecht / gevogelte
Ingrediënten: gevogeltebouillon, konijnenrug, olijfolie uit nyons, tapenade, verse rozemarijn, peper en zout
Keuken: Frans
Soort: wild
Ingrediënten: bouquet garni, gezouten boter, muscadet, rode-wijnazijn, sjalot, snoek, verse peterselie, peper, witte-wijnazijn en zout
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: eidooier, eiwit, pure chocolade, slagroom en suiker
Keuken: Frans
Soort: schuim/mousse/gelei
Toon alle 190 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783829020213
ISBN10
382902021X