We hebben 190 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Culinaria Frankrijk , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
- meer dan 4 jaar geleden door guadalupe santamaria geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Culinaria Frankrijk
Een greep uit de 190 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: azijn, bordeaux, boter, bouquet garni, ei, kalfsfond, kalfspoot, knoflook, prei, ui, peper, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: boter, bouquet garni, broodkruim, ei, grof zout, knoflook, kruidnagel, sjalot, ui, varkenspoot, witte wijn, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: artisjok, bloemkool, boter, citroensap, court-bouillon, crème fraîche, groente, kreeft, mantelschelpen, tomatenpuree, verse dragon, verse kervel, witte wijn en zout
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: aardappel, boter, elft, muscadet, peper, sjalot, verse peterselie, verse zuring en zout
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: boter, champagne, filodeeg, hindebiefstuk, paddenstoelen, sjalot, slagroom, verse bieslook en wildfond
Keuken: Frans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild
Ingrediënten: boter, champignon, droge witte wijn, laurierblad, peterselie, sjalot, peper en wijting
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten: bouquet garni, gezouten boter, muscadet, rode-wijnazijn, sjalot, snoek, verse peterselie, peper, witte-wijnazijn en zout
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: citroensap, eidooier, knoflook, olijfolie, zeezout en zwarte peper
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: boter, ei, gruyère, kaas, melk, tarwebloem en zout
Keuken: Frans
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: knoflook en olijfolie
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, crème fraîche, ei, knoflook, melk, nootmuskaat, peper en zout
Keuken: Frans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / aardappelgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: basilicum, boontjes, boter, bouillon, droge witte wijn, erwten, jonge wortel, kaneel, knoflook, kropsla, kruidnagel, laurierblad, lente-ui, licht gezouten ham, nootmuskaat, peper, tijm, ui, verse peterselie en wortel
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: boter, ei, suiker, tarwebloem, vanillesuiker, zout en zure appel
Keuken: Frans
Soort: fruit / gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: ansjovisfilet, bleekselderij, broccoli, knoflook, olijfolie, paprika, radijs, slaharten, venkel en wortel
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / groente
Ingrediënten: amandel, arachideolie, citroen, gedroogde pruimen, honing, kaneel, olie, peper, saffraan, scharrelkip, sesamzaad, suiker, tomaat, ui, verse koriander en zout
Keuken: Mediterraans / Frans
Soort: couscous/bulgur/quinoa / gevogelte
Ingrediënten: boter, eieren, melk, suiker, tarwebloem, zout en zwarte kersen
Keuken: Frans
Soort: fruit / ei/omelet/frittata / gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: eiwit, grof zeezout, verse gemengde kruiden, water en zeewolf
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten: laurierblad, melklam, olie, rosé, ui, verse rozemarijn, verse tijm, peper en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees
Ingrediënten: augurk, bouillonpoeder, bouquet garni, citroensap, ei, mosterd, olijfolie, puy-linzen, sinaasappel, sinaasappelsap, sjalot, ui, verse dragon, verse peterselie, witte-wijnazijn, zalm, zeezout en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / groenten, aardappels en peulvruchten
Ingrediënten: boter, mirtebladeren, olijfolie, rode wijn, sjalot, tijmbloemetjes, peper, zeewolf en zout
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Toon alle 190 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783829020213
ISBN10
382902021X