We hebben 190 recepten uit dit boek   geindexeerd. 
      
         Word gratis lid 
         Welkom op heerlijk zoeken 
         Wij maken jouw kookboeken, zoals Culinaria Frankrijk , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage  of word direct gratis lid  en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
       
      
    
    Aantekeningen
         bij dit boek
     
        
  
  
    - bijna 5 jaar  geleden door guadalupe santamaria   geplaatst
.
   
 
   
        
    Advertentie 
    
            
        
        Recepten uit Culinaria Frankrijk 
        Een greep uit de 190 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
          
  
  
  
    
        Ingrediënten: appel, aubergine, boter, diepvriesbladerdeeg, eidooier en rietsuiker 
        
Keuken: Frans / Catalaans 
        Soort: gebak, koek, taart, pudding 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bladgelatine, bleekselderij, bourgogne aligoté-wijn, braadvocht, crème fraîche, gepekelde varkensschouder, gladde peterselie, grof zeezout, knoflook, kruidnagel, laurierblaadjes, peperkorrels, prei, reuzel, sjalot, tijm, ui, varkenspoot, peper, wortel en zout 
        
Keuken: Frans 
        Soort: vlees / paté/terrine 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: gevogeltebouillon, konijnenrug, olijfolie uit nyons, tapenade, verse rozemarijn, peper en zout 
        
Keuken: Frans 
        Soort: wild 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: artisjok, bloemkool, boter, citroensap, court-bouillon, crème fraîche, groente, kreeft, mantelschelpen, tomatenpuree, verse dragon, verse kervel, witte wijn en zout 
        
Keuken: Frans 
        Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: aardappel, boerenbrood, jonge kip, knoflook, olijfolie, pastis, peper, peterselie, rouille, saffraan, tomaat, ui, venkel en zout 
        
Keuken: Frans / Provençaals 
        Soort: stoofgerecht / gevogelte / pekel en marinades 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: aardappel, ham, mager rookspek, raap, rookworst, savooiekool, schouderkarbonade, ui, versgemalen zwarte peper, witte bonen, wortel en zout 
        
Keuken: Frans 
        Soort: stoofgerecht / vlees / groente 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: boter, ei, gerookt spek, maïsmeel, gladde peterselie, groentebouillon, lavas, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, rode bourgogne, snoekbaars, tarwebloem, peper en zout 
        
Keuken: Frans 
        Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: eidooier, gemalen amandelen, kastanjehoning, slagroom, suiker, water en zonnebloemolie 
        
Keuken: Frans / Provençaals 
        Soort: ei/omelet/frittata / ijs/sorbet/granita/panna cotta 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: eekhoorntjesbrood, ei, ganzenvet, lamsjus, olie, peterselie, quasi, truffel, peper en zout 
        
Keuken: Frans 
        Soort: vlees 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: eiwit, ganzenvet, grof zeezout, kalfsvlees, tarwebloem, ui, peper en wortel 
        
Keuken: Frans 
        Soort: vlees / quiche 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: champagne en crème de cassis 
        
Keuken: Frans 
        Soort: drank (alcoholisch) 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: boter, chorizo, kalfsfond, olie, pos, rode pieterman, ui, verse basilicum, peper en vet 
        
Keuken: Frans / Catalaans 
        Soort: vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bleekselderij, bloemkool, boter, crème fraîche, kropsla, mosselen, prei, ui, verse peterselie, witte wijn en 
zout en peper 
        
Keuken: Frans 
        Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: boter, hertenbout, hertenvlees, jeneverbes, laurierblad, olie, sjalot, slagroom, tijm, peper, wijnazijn uit reims, wildfond en zout 
        
Keuken: Frans 
        Soort: wild 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: eidooier, gezouten boter, melk, rum, suiker en tarwebloem 
        
Keuken: Frans 
        Soort: koek en gebak 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: aardappelzetmeel, boter, bouquet garni, bout van jong wild zwijn, jeneverbes, olie, rode wijn, rode-wijnazijn, suiker, ui, peper, wortel, zout en zwarte-bessenmoes 
        
Keuken: Frans 
        Soort: stoofgerecht / wild 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: ansjovis in olie, citroensap, kappertjes, knoflook, olijfolie, vers bonenkruid, verse tijm, peper en zwarte olijven zonder pit 
        
Keuken: Frans / Provençaals 
        Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / saus/dressing/jus 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: ei, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, olijfolie, paneermeel, pinot noir-wijn, runderschouder, tarwebloem, tijm, ui, uienpoeder, peper, wortel en zout 
        
Keuken: Frans 
        Soort: stoofgerecht / vlees 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: augurk, azijn, bladerdeeg, bleekselderij, bloem, druivenpitolie, ei, eidooier, grof zeezout, kalfskop, kappertjes, kruidnagel, laurierblad, mosterd, peperkorrel, prei, rode-wijnazijn, ui, verse peterselie, peper, wortel en zout 
        
Keuken: Frans 
        Soort: stoofgerecht / vlees 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: azijn, cantharel, hazelnootolie, kervel, laurierblad, olie, paling, sesamzaad, sherry-azijn, sojaolie, peper, peper en zout 
        
Keuken: Frans 
        Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / paté/terrine 
      
     
   
 
        Toon alle 190 recepten in dit boek 
         
   
  
    
    Status: Doorzoekbaar    
    
        ISBN13 
        9783829020213 
        ISBN10 
        382902021X