André Dominé - Culinaria Frankrijk

Culinaria Frankrijk

Een boek van André Dominé

We hebben 190 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Culinaria Frankrijk, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

- meer dan 4 jaar geleden door geplaatst .

Recepten uit Culinaria Frankrijk

Een greep uit de 190 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Kip in pastis - poulettes au pastis

Ingrediënten:
aardappel, boerenbrood, jonge kip, knoflook, olijfolie, pastis, peper, peterselie, rouille, saffraan, tomaat, ui, venkel en zout

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
stoofgerecht / gevogelte / pekel en marinades
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Drinken / aperitief uit Culinaria Frankrijk:

Communard

Ingrediënten:
crème de cassis en fruitige rode wijn

Keuken:
Frans
Soort:
drank (alcoholisch) / cocktails
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Zuurkool van het huis - choucroute maison

Ingrediënten:
cervelaatworst, doorregen spek, droge riesling, ganzenvet, gepekelde varkenspoot, jeneverbes, knakworst uit straatsburg, kruidnagel, laurierblad, peperkorrel, rauwe zuurkool en ui

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Bercy-wijtingen - merlans Bercy

Ingrediënten:
boter, champignon, droge witte wijn, laurierblad, peterselie, sjalot, peper en wijting

Keuken:
Frans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Culinaria Frankrijk:

Kaassoesjes - gougères

Ingrediënten:
boter, ei, gruyère, kaas, melk, tarwebloem en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Toon alle 190 recepten in dit boek