We hebben 190 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Culinaria Frankrijk , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
- meer dan 4 jaar geleden door guadalupe santamaria geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Culinaria Frankrijk
Een greep uit de 190 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bloem, boter, citroenschil, ei, gist, suiker en vanillestokje
Keuken: Frans
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: bloem, bouquet garni, champignon, droge witte wijn, gerookt spek, kalfsfond, kalfspoot, olijfolie, schouderstuk, sinaasappelschil, tomaat, ui, peper, wortel, zout en zwarte olijven
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: ei, gezouten boter, melk, pruimen, rum, suiker, tarwebloem en zout
Keuken: Frans
Soort: ei/omelet/frittata / gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: boter, ei, suiker, tarwebloem, vanillesuiker, zout en zure appel
Keuken: Frans
Soort: fruit / gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: bechamelsaus, boter, bouquet garni, crème fraîche, droge witte wijn, eendenlever, gedroogde morieljes, groente, kalfsfricandeau, peper, runderbouillon, sjalot, spek om te larderen, spinazie, tomaat en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: boter, champignon, droge witte wijn, laurierblad, peterselie, sjalot, peper en wijting
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten: amandel, arachideolie, citroen, gedroogde pruimen, honing, kaneel, olie, peper, saffraan, scharrelkip, sesamzaad, suiker, tomaat, ui, verse koriander en zout
Keuken: Mediterraans / Frans
Soort: couscous/bulgur/quinoa / gevogelte
Ingrediënten: artisjok, boter, citroensap, ei, gruyère, melk, nootmuskaat, tarwebloem en zout
Keuken: Frans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Ingrediënten: bouquet garni, gezouten boter, muscadet, rode-wijnazijn, sjalot, snoek, verse peterselie, peper, witte-wijnazijn en zout
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: brocciu, citroenrasp, clementine, ei, sinaasappelsap, slagroom en suiker
Keuken: Frans
Soort: eieren, kaas en zuivel
Ingrediënten: bladpeterselie, boter, grof zeezout, knoflook, mergpijp, rode bourgogne, sjalot, peper, wijngaardslakken en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees
Ingrediënten: bloem, boter, champignon, citroensap, crème fraîche, eidooier, kikkerbilletjes, muscadet-sur-lie, peterselie, sjalot, peper en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees
Ingrediënten: bloem, boter, cantal, ei, melk, nootmuskaat, peper en zout
Keuken: Frans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, boter, citroenschil, ei, gist, rozijnen, rum, sinaasappelschil, suiker, vanillestokje, water en zout
Keuken: Frans
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, bleekselderij, boter, knolselderij, lamsmaag, laurierblad, prei, rauwe ham, ui, verse peterselie, peper, vleesbouillon, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / groenten, aardappels en peulvruchten / orgaanvlees
Ingrediënten: aardappel, appel, bleekselderij, boter, bouquet garni, broccolizaad, cognac, gerookt spek, hartmosselen, knoflook, mantelschelpen, mosselen, olijfolie, prei, rode paprika, sjalot, tomaat, tomatenpuree, ui, visbouillon, visfilet, wortel en zwemkrabben
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten: bleekselderij, cayennepeper, croutons, knoflook, laurierblad, olijfolie, prei, rondkorrelige rijst, tijm, tomatenpuree, ui, visbouillon, witte wijn, wortel, zout en zwemkrabben
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten: augurk, azijn, bladerdeeg, bleekselderij, bloem, druivenpitolie, ei, eidooier, grof zeezout, kalfskop, kappertjes, kruidnagel, laurierblad, mosterd, peperkorrel, prei, rode-wijnazijn, ui, verse peterselie, peper, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: bloem, boter, crème fraîche, ei, kaas, mager rookspek, nootmuskaat, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / quiche
Ingrediënten: balsamicoazijn, bladerdeeg, crème fraîche, kastanjes, pélardon-geitenkaasjes, verse basilicum, peper, wortel, zonnebloemolie en zout
Keuken: Frans
Soort: quiche / vegetarisch
Toon alle 190 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783829020213
ISBN10
382902021X