André Dominé - Culinaria Frankrijk

Culinaria Frankrijk

Een boek van André Dominé

We hebben 190 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Culinaria Frankrijk, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Culinaria Frankrijk

Een greep uit de 190 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Gevulde schorpioenvis - chapon farci vieille Provence

Ingrediënten:
aardappel, aubergine, courgette, groene paprika, knoflook, laurierblad, olijfolie, rode paprika, schorpioenvis, tomaat, ui, venkelzaad, verse tijm, versgemalen peper, witbroodkruim, witte wijn en zout

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / groentegerecht
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Ratatouille - provençaals groentegerecht

Ingrediënten:
aubergine, bouquet garni, courgette, groene paprika, knoflook, olijfolie, peper, rode paprika, ui, vleestomaat en zout

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
stoofgerecht / vegetarisch / groentegerecht
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Bijgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Pittige paprikasaus - rouille

Ingrediënten:
knoflook, kruimige aardappel, olijfolie, rode paprika, rode spaanse peper, saffraandraadjes en zeezout

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch / sauzen, dips & dressings
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Bijgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Aïoli aangepaste versie

Ingrediënten:
citroensap, eidooier, knoflook, olijfolie, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
vegetarisch / sauzen, dips & dressings
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Recept uit Culinaria Frankrijk:

Vis in ´t pannetje

Ingrediënten:
boter, boullon, bouquet garni, groenten, grote kreeft, inktvis, rog, verse kruiden, witte wijn, zeebarbeel, zeepaling en zeevruchten

Keuken:
Frans
Toon alle 190 recepten in dit boek