We hebben 190 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Culinaria Frankrijk , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
- ongeveer 4 jaar geleden door guadalupe santamaria geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Culinaria Frankrijk
Een greep uit de 190 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: eekhoorntjesbrood, ei, ganzenvet, lamsjus, olie, peterselie, quasi, truffel, peper en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees
Ingrediënten: aardappelmeel, bloem, boter, crème fraîche, eendenlever, ei, knoflook, oester, sjalot, verse kervel, peper, waterkers, witvisfilet en zout
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: aardappel, bouquet garni, donker boerenbrood, knoflook, krab, langoest, middellandse-zeevis, olijfolie, peper, pieterman, poon, saffraandraadjes, schorpioenvis, sinaasappelschil, tomaat, ui, wijting, zeebaars, zeeduivel en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten: boter, citroensap, eekhoorntjesbrood, kervel, olie, sjalot, verse peterselie, peper, water, zeeduivel, zonnebloemolie en zout
Keuken: Frans / Catalaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: aardappel, grof zeezout, knoflook, oude wijnazijn, truffelolie, peper en witte truffel
Keuken: Frans
Soort: aardappelgerecht / vegetarisch / paddenstoelen
Ingrediënten: bloem, boter, citroenschil, ei, gist, suiker en vanillestokje
Keuken: Frans
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: boter, ganzenlever, kippenbouten, olie, parelhoen, schorseneren, peper en zout
Keuken: Frans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: appelwijnazijn, chilipoeder, citroensap, inktvis, knoflook, knoflook, krabvlees, olijfolie, spinazie, ui en verse peterselie
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bloem, boter, cognac, knoflook, laurierblad, rode wijn, tijm, ui, peper, wild zwijn, wortel, zout en zwijnenreuzel
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / wild
Ingrediënten: bloem, boter, crème fraîche, ei, kaas, mager rookspek, nootmuskaat, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / quiche
Ingrediënten: boter, bouquet garni, donker bier, kabeljauw, poon, prei, sjalot, tarwebloem, tong, versgemalen zwarte peper, vis, wortel, zeepaling en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: laurierblad, melklam, olie, rosé, ui, verse rozemarijn, verse tijm, peper en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees
Ingrediënten: basilicum, boontjes, boter, bouillon, droge witte wijn, erwten, jonge wortel, kaneel, knoflook, kropsla, kruidnagel, laurierblad, lente-ui, licht gezouten ham, nootmuskaat, peper, tijm, ui, verse peterselie en wortel
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: anijs, boter, citroen, crème de cassis, gedroogde gist, honing, jeneverbes, kaneel, kaneelstokje, kruidnagel, maïsmeel, nootmuskaat, rietsuiker, rode bourgogne, sinaasappel, sinaasappelschil, suiker, tarwebloem, water, williamsperen en zwarte bessen
Keuken: Frans
Soort: fruit / gebak, koek, taart, pudding / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Ingrediënten: bloem, boter, gruyère, runderbouillon, stokbrood, ui, peper en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / soep/bouillon / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten: aardappel, boerenbrood, jonge kip, knoflook, olijfolie, pastis, peper, peterselie, rouille, saffraan, tomaat, ui, venkel en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: stoofgerecht / gevogelte / pekel en marinades
Ingrediënten: citroen, inktvis, laurierblad, olijfolie, paprika, peper, prei, rode-wijnazijn, venkelgroen, visfilet, witte wijn, wortel en zeezout
Keuken: Frans
Soort: salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: eidooier, gemalen amandelen, kastanjehoning, slagroom, suiker, water en zonnebloemolie
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: ei/omelet/frittata / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Ingrediënten: boter, citroenrasp, gemberwortel, kippenvleugels, knoflook, langoest, nieuwe aardappel, olie, soepgroenten, vanillestokje, water en witte wijn
Keuken: Frans / Catalaans
Soort: stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren / gevogelte
Ingrediënten: boter, broodkruim, crème fraîche, eidooier, ham van wild zwijn, reebiefstuk, ui, peper en zout
Keuken: Frans
Soort: wild
Toon alle 190 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783829020213
ISBN10
382902021X