We hebben 190 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Culinaria Frankrijk , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
- meer dan 4 jaar geleden door guadalupe santamaria geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Culinaria Frankrijk
Een greep uit de 190 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: boter, bressekip, champignon, chardonnay, crème fraîche, suiker, ui, peper en zout
Keuken: Frans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: artisjok, banyuls, bloem, citroenrasp, inktvis, knoflook, olie, olijfolie, sinaasappelrasp, verse geitenkaas, peper, walnoten, wijnazijn en zout
Keuken: Frans / Catalaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: boter, ei, eidooier, geklaarde boter, kervel, stokbrood, truffel en truffelsap
Keuken: Frans
Soort: ei/omelet/frittata / vegetarisch / paddenstoelen
Ingrediënten: bloem, boter, citroenschil, ei, gist, suiker en vanillestokje
Keuken: Frans
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: boter, ei, suiker, tarwebloem, vanillesuiker, zout en zure appel
Keuken: Frans
Soort: fruit / gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: bloem, boter, ei, eidooier, gist, room, suiker en vanille
Keuken: Frans
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: eendenvet, knoflook, lamsjus en souris
Keuken: Frans
Soort: vlees
Ingrediënten: crème fraîche, eendenlever, eiwit, farce mousseline, gevogelte, kalfsfond, macaroni, parmezaanse kaas, poularde en truffel
Keuken: Frans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Ingrediënten: eidooier, gezouten boter, gist, suiker en tarwebloem
Keuken: Frans
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: cervelaatworst, doorregen spek, droge riesling, ganzenvet, gepekelde varkenspoot, jeneverbes, knakworst uit straatsburg, kruidnagel, laurierblad, peperkorrel, rauwe zuurkool en ui
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: boter, bouquet garni, broodkruim, ei, grof zout, knoflook, kruidnagel, sjalot, ui, varkenspoot, witte wijn, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: artisjok, boter, citroensap, ei, gruyère, melk, nootmuskaat, tarwebloem en zout
Keuken: Frans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Ingrediënten: bladgelatine, bleekselderij, bourgogne aligoté-wijn, braadvocht, crème fraîche, gepekelde varkensschouder, gladde peterselie, grof zeezout, knoflook, kruidnagel, laurierblaadjes, peperkorrels, prei, reuzel, sjalot, tijm, ui, varkenspoot, peper, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / paté/terrine
Ingrediënten: ansjovis in olie, citroensap, kappertjes, knoflook, olijfolie, vers bonenkruid, verse tijm, peper en zwarte olijven zonder pit
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / saus/dressing/jus
Ingrediënten: bladerdeeg, crème fraîche, ei, kalfskarbonade, kruiden, laurierblad, peper, tijm, varkensnek, witte wijn en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / quiche
Ingrediënten: appelroomijs, banketbakkersroom, boter, calvados, crêpes, prei, rietsuiker, suiker, suikerwater en zure appel
Keuken: Frans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / fruit / pannenkoeken en flensjes
Ingrediënten: aardappel, crème fraîche, ei, knoflook, melk, nootmuskaat, peper en zout
Keuken: Frans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / aardappelgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: droge witte wijn, knoflook, kruidnagel, lamsschouder, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peper, ui, verse peterselie, verse rozemarijn, vet spek, wortel en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: crème de cassis en droge witte wijn
Keuken: Frans
Soort: drank (alcoholisch)
Ingrediënten: aardappelzetmeel, boter, bouquet garni, bout van jong wild zwijn, jeneverbes, olie, rode wijn, rode-wijnazijn, suiker, ui, peper, wortel, zout en zwarte-bessenmoes
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / wild
Toon alle 190 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783829020213
ISBN10
382902021X