André Dominé - Culinaria Frankrijk

Culinaria Frankrijk

Een boek van André Dominé

We hebben 190 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Culinaria Frankrijk, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Culinaria Frankrijk

Een greep uit de 190 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Rundvleesrolletjes - paupiettes de boeuf

Ingrediënten:
bouquet garni, ganzenvet, gedroogd eekhoorntjesbrood, gezouten buikspek, kappertjes, knoflook, runderbouillon, rundvleesrolletjes, ui, versgemalen peper, wortels en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Ontbijt / lunch / nagerecht / aperitief uit Culinaria Frankrijk:

Luchtig gistgebak - fouace

Ingrediënten:
boter, ei, gist, oranjebloesemwater, suiker, tarwebloem, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch / gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Nagerecht uit Culinaria Frankrijk:

Clafoutis

Ingrediënten:
boter, eieren, melk, suiker, tarwebloem, zout en zwarte kersen

Keuken:
Frans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / fruit / eiergerecht
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Côte du boeuf

Ingrediënten:
boter, côte de boeuf-steaks, fleur de sel, kruidenboter, olie en peper

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Bijgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Pittige paprikasaus - rouille

Ingrediënten:
knoflook, kruimige aardappel, olijfolie, rode paprika, rode spaanse peper, saffraandraadjes en zeezout

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch / sauzen, dips & dressings
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Cassoulet

Ingrediënten:
confit de canard, grof gemalen peper, grof zeezout, hambeen, ingelegde eendenbout, knoflook, laurierblad, saucisse de toulouse, ui, varkensbraadworst, varkensnek, varkensrib, varkenszwoerd, verse tijm, witte lingot-bonen en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Gevulde schorpioenvis - chapon farci vieille Provence

Ingrediënten:
aardappel, aubergine, courgette, groene paprika, knoflook, laurierblad, olijfolie, rode paprika, schorpioenvis, tomaat, ui, venkelzaad, verse tijm, versgemalen peper, witbroodkruim, witte wijn en zout

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / groentegerecht
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Bijgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Witlof met ham - endives au jambon

Ingrediënten:
boter, gekookte ham, gruyère, melk, tarwebloem, versgemalen zwarte peper, witlof en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groentegerecht
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Lamsragout Avignon - daube avignonnaise

Ingrediënten:
droge witte wijn, knoflook, kruidnagel, lamsschouder, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peper, ui, verse peterselie, verse rozemarijn, vet spek, wortel en zout

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
stoofgerecht / vlees
Toon alle 190 recepten in dit boek