André Dominé

We hebben 2 boeken van André Dominé waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van André Dominé? Registreren is gratis!

Boeken van André Dominé

Recepten van André Dominé

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Ontbijt / lunch / nagerecht / aperitief uit Culinaria Frankrijk:

Luchtig gistgebak - fouace

Ingrediënten:
boter, ei, gist, oranjebloesemwater, suiker, tarwebloem, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch / gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Gevulde schorpioenvis - chapon farci vieille Provence

Ingrediënten:
aardappel, aubergine, courgette, groene paprika, knoflook, laurierblad, olijfolie, rode paprika, schorpioenvis, tomaat, ui, venkelzaad, verse tijm, versgemalen peper, witbroodkruim, witte wijn en zout

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / groentegerecht
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Provençaalse vissoep - bouillabaisse

Ingrediënten:
aardappel, bouquet garni, donker boerenbrood, knoflook, krab, langoest, middellandse-zeevis, olijfolie, peper, pieterman, poon, saffraandraadjes, schorpioenvis, sinaasappelschil, tomaat, ui, wijting, zeebaars, zeeduivel en zout

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Drinken / aperitief uit Culinaria Frankrijk:

Kir

Ingrediënten:
crème de cassis en droge witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
drank (alcoholisch)
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Ontbijt / bij de koffie uit Culinaria Frankrijk:

Tulband - kouglof

Ingrediënten:
amandelschaafsel, bloem, boter, eieren, gist, kirsch, melk, rozijnen, suiker en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch / gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Kalfspoten - pieds de veau

Ingrediënten:
azijn, bordeaux, boter, bouquet garni, ei, kalfsfond, kalfspoot, knoflook, prei, ui, versgemalen peper, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:

La truffade

Ingrediënten:
aardappel, jonge cantal, knoflook, olie, vet spek en zout

Keuken:
Frans
Soort:
aardappelgerecht / kaas
Alle recepten van André Dominé