André Dominé

We hebben 2 boeken van André Dominé waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van André Dominé? Registreren is gratis!

Boeken van André Dominé

Recepten van André Dominé

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Kip in pastis - poulettes au pastis

Ingrediënten:
aardappel, boerenbrood, jonge kip, knoflook, olijfolie, pastis, peper, peterselie, rouille, saffraan, tomaat, ui, venkel en zout

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
stoofgerecht / gevogelte / pekel en marinades
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Lamscouscous op Algerijnse wijze - couscous au monton à l'algéroise

Ingrediënten:
bleekselderij, cayennepeper, courgette, couscous, gemalen komijn, kikkererwten, knoflook, lamsgehakt, lamsschouder, mild paprikapoeder, nootmuskaat, olie, pastinaak, peper, ras el hanout, savooiekool, ui, verse koriander, verse peterselie, wortel en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans
Soort:
vlees / groenten, aardappels en peulvruchten / couscous/bulgur/quinoa / boter en olie
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Provençaalse vissoep - bouillabaisse

Ingrediënten:
aardappel, bouquet garni, donker boerenbrood, knoflook, krab, langoest, middellandse-zeevis, olijfolie, peper, pieterman, poon, saffraandraadjes, schorpioenvis, sinaasappelschil, tomaat, ui, wijting, zeebaars, zeeduivel en zout

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Lamsragout Avignon - daube avignonnaise

Ingrediënten:
droge witte wijn, knoflook, kruidnagel, lamsschouder, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peper, ui, verse peterselie, verse rozemarijn, vet spek, wortel en zout

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Bij de koffie uit Culinaria Frankrijk:

Madeleines

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenschil, ei, gist, suiker en vanillestokje

Keuken:
Frans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Alle recepten van André Dominé