Zeewolf in een zout korstje - loup de mer en croûte de sel

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 394 in Culinaria Frankrijk .

Keuken:
Frans / Provençaals
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

dehydrating formula for Crisp Chips 2

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

dehydrating formula for Crisp and Airy Wafers

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Pastavierkantjes met stukjes ham

Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Gelati fatti con solo sugo di frutta - IJs van zuiver vruchtensap (stevige versie)

Een recept uit  - Elena Spagnol - I gelati fatti in casa con en senza macchina