Ragout van negenoog met rode wijn - lamproie à la bordelaise

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 276 in Culinaria Frankrijk .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
stoofgerecht / vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Prik à la bordelaise

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Kip cordon bleu uit de oven

Serveersuggestie Kip cordon bleu uit de oven

Ham- en courgettelinten met meloen

Een recept uit Rachel Khoo - Mijn Franse keuken

Eekhoorntjesbroodpaté

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier