Rode wijn

Rode wijn wordt beschouwd als wijn.

Probeer eens Château Malbec vin biologique (via ah.nl).

Zoek naar rode wijn in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met rode wijn in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste rode wijn recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient rode wijn:

Een recept uit J.C. Heidenreich, F.M. Stoll en W.H. de Groot - Het nieuwe Haagse kookboek

Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:

Rode wijnsaus

Ingrediënten:
bloem, boter, bruin van jus, champignons, foelie, gekruide bouillon, kalfsgehakt, laurierblad, mager rookspek, peperkorrels, peterselie, rode wijn, tijm, tomaat, ui en wortel

Een recept uit J.C. Heidenreich, F.M. Stoll en W.H. de Groot - Het nieuwe Haagse kookboek

Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:

Wildsaus

Ingrediënten:
bessengelei, bloem, boter, bouillon van wildresten, bruin van jus, champignons, foelie, kalfsgehakt, laurierblad, mager rookspek, peperkorrels, peterselie, pikante saus, rode wijn, suiker, tijm, tomaat, ui en wortel

Een recept uit Anne Wilson - Grieks koken

Hoofdgerecht uit Grieks koken:

Inktvis in rode wijn

Ingrediënten:
inktvissen, laurierbladeren, olijfolie, oregano, peper, rode wijn, rode wijnazijn en ui

Keuken:
Grieks
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Rundvlees in rode wijn

Ingrediënten:
bouquet garni, doorregen spek, laurierblad, olijfolie, peper, rode wijn, rode wijnazijn, stooflappen, ui, water, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Hoofdgerecht uit Nopi:

Kippenlevers met rode wijn, rookspek en kersen

Ingrediënten:
boter, fijne kristalsuiker, grof zeezout, kersen, kippenlevertjes, knoflook, laurier, olijfolie, peterselie, radicchio, rode ui, rode wijn, rode wijnazijn, rookspek, runderbouillon, tijm, volle melk, zwarte peper en zwarte peperkorrels

Soort:
gevogelte
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

duiven gemarineerd in rode wijn

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, bouillon, duif, gemalen zwarte peper, kastanjechampignons, knoflook, laurierblad, olijfolie, pimentkorrels, rode wijn, rodewijnazijn, ui, verse peterselie, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Bolognese-saus met rode wijn

Ingrediënten:
bleekselderij, kerstomaat, knoflook, olijfolie, oregano, passata, peterselie, rode wijn, runderbouillon, rundergehakt, tomatenpuree, ui, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles