Rode wijn

Rode wijn wordt beschouwd als wijn.

Probeer eens Château Malbec vin biologique (via ah.nl).

Zoek naar rode wijn in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met rode wijn in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste rode wijn recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient rode wijn:

Een recept uit J.C. Heidenreich, F.M. Stoll en W.H. de Groot - Het nieuwe Haagse kookboek

Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:

Rode wijnsaus

Ingrediënten:
bloem, boter, bruin van jus, champignons, foelie, gekruide bouillon, kalfsgehakt, laurierblad, mager rookspek, peperkorrels, peterselie, rode wijn, tijm, tomaat, ui en wortel

Een recept uit J.C. Heidenreich, F.M. Stoll en W.H. de Groot - Het nieuwe Haagse kookboek

Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:

Wildsaus

Ingrediënten:
bessengelei, bloem, boter, bouillon van wildresten, bruin van jus, champignons, foelie, kalfsgehakt, laurierblad, mager rookspek, peperkorrels, peterselie, pikante saus, rode wijn, suiker, tijm, tomaat, ui en wortel

Serveersuggestie De Loire en haar Chenin Blanc

Recept van De Hippe Vegetarier:

De Loire en haar Chenin Blanc

Ingrediënten:
cabernet, knoflook, knolselderij, lasagne, masala, muscadet, pompoen, rode wijn, rosé, sancerre, sauvignon blanc, stamppot, wijn, witte wijn en zachte geitenkaas

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Rene Zanderink, Ruth de Ruwe en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / bijgerecht / nagerecht uit Liever lokaal:

Stoofperen in wijn

Ingrediënten:
fijne kristalsuiker, rode wijn, stoofperen, vanille en witte wijn

Keuken:
Hollands
Soort:
stoofgerecht / vegetarisch / fruit
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:

Cotognata - Kweeperen in wijn

Ingrediënten:
kaneel, kruidnagel, kweeperen, rode wijn, suiker en witte wijn

Keuken:
Italiaans / Sefardisch / Joods
Soort:
chutney/pickle/jam/compote
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Drinken / cocktails uit Het kookboek van Tip Culinair:

Sangria

Ingrediënten:
7-up, citroen, cognac, fijne tafelsuiker, grand marnier, koolzuurhoudend bronwater, nectarine, perzik, rode wijn, sinaasappel, spaanse rode wijn en witte wijn