Wildsaus

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 69 in Het nieuwe Haagse kookboek .

Dit recept kent de volgende ingrediënten: bessengelei, bloem, boter, bouillon van wildresten, bruin van jus, champignons, foelie, kalfsgehakt, laurierblad, mager rookspek, peperkorrels, peterselie, pikante saus, rode wijn, suiker, tijm, tomaat, ui en wortel. Bestel op ah.nl

Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Heerlijk recept, maar heb je het boek niet? HeerlijkZoeken is een zoekmachine die kan zoeken door de boeken op je eigen boekenplank. Maar dan moeten we wel weten welke boeken jij hebt!

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

In zijn geheel gebakken tong met krokant merg en bruine boter met soja

Een recept uit Lars Hamer en L. Bisschops - Retour Japan

Zure saus met eierdooiers en bloem

Een recept uit J.C. Heidenreich, F.M. Stoll en W.H. de Groot - Het nieuwe Haagse kookboek

Zure saus gebonden met bloem

Een recept uit J.C. Heidenreich, F.M. Stoll en W.H. de Groot - Het nieuwe Haagse kookboek

Varkensbuik en zwoerdjes, bladeren, scheuten, stengels en bloemen van daslook

Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma