Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd
Der Feinschmecker bookazine nr.18
We hebben 106 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
De Feinschmecker Bookazine editie van Dieter Müller verscheen eind 2009 rond de tijd dat hij zijn hoog gewaardeerde drie sterren restaurant Schloss Lerbach verliet. Muller is ook nu nog op zijn 72e actief als verantwoordelijke voor het menu van restaurants Pots in de Berlijnse vestiging van Ritz-Carton. In de tussenliggende jaren was hij een paar maanden per jaar chef in het restaurant dat zijn naam droeg aan boord van een van Duitslands meest luxueuze cruiseschepen.
Gault & Millau beoordeelde Müllers restaurant in zijn topjaren als “in alle opzichten perfect”. In deze uitgave zijn de echo’s van die topjaren te zien in een aantal zeer creatieve maar ook voor liefhebbers maakbare recepten.
- meer dan 3 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd
Een greep uit de 106 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: boter, citroenrasp, citroensap, ei, eidooier, gemalen hazelnoot, kaneel, kruim van oud witbrood, magere kwark, paneermeel, poedersuiker, sinaasappelrasp, suiker en vanillemerg
Keuken: Duits
Ingrediënten: bloem, boter, ei, eidooier, maanzaad, mineraalwater en zout
Keuken: Duits
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: knoflook, lavas, maïzena, olijfolie, rode wijn, rundergehakt, runderhaas, tabasco, tijm, tomatenpuree, ui en zout
Keuken: Duits
Soort: saus / rundvlees
Ingrediënten: bloem, boter, chocolaatjes, ei, eidooier, gekruide kersen, pure chocolade, pure couverture, suiker en tonkabonenijs
Keuken: Duits
Soort: soufflé
Ingrediënten: bloemige aardappelen, boter, crème fraîche, droge witte wijn, gevogeltefond, lavas, olijfolie, peterselie, prei, rozemarijn, sepia's, tabasco, tijmbloemen, violette mosterd, witte balsamicoazijn en zout
Keuken: Duits
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: eidooier, melk, room, suiker en tonkabonen
Keuken: Duits
Soort: ijs
Ingrediënten: gort, mierikswortel, olijfolie, sjalot, tuinkers, visfond, witte peper, witte wijn en zout
Keuken: Duits
Soort: pasta, rijst, granen en deegwaren
Ingrediënten: appelazijn, balsamicoazijn, jeneverbessen, laurier, maïzena, parelui, peperkorrels, pimentkorrels, rode port, rode wijn, steranijs, tijm en tijmhoning
Keuken: Duits
Soort: groente
Ingrediënten: appel, boter, broodjes, buikspek, ei, gladde peterselie, groentebouillon, krielaardappel in de schil, melk, peterselie, rode puntpaprika, rundergehakt, rundvleessaus, sjalot, witte peper en zout
Keuken: Duits
Ingrediënten: bieslook, boter, citroensap, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, maïzena, peterselie, room, visfond en zout
Keuken: Duits
Ingrediënten: boter, eendenleverbolognese, gevogeltefond, kippenbouillon, olijfolie, risottorijst, rode witlof, sjalot, witte peper en witte wijn
Keuken: Duits
Soort: risotto
Ingrediënten: eidooier, kirsch, melk, pistachepasta, pistaches, room en suiker
Keuken: Duits
Soort: ijs
Ingrediënten: bieslook, dragon, dragonmosterd, eekhoorntjesbrood, groentebouillon, kastanjechampignons, kervel, limoenolijfolie, lollo bianco, lollo rosso, olijfolie, peterselie, pijnboompitten, radijsjes, runderfilet, walnootolie, witte balsamicoazijn, zout, zwarte peper en zwarte wintertruffel
Keuken: Duits
Soort: rundvlees
Ingrediënten: bloem, geklaarde boter, noedeldeeg, rode bietengranulaat, rode bietensap, suiker, uispruiten, witte asperge en zout
Keuken: Duits
Soort: pasta/noodles
Ingrediënten: ananas, ganzenvet, jeneverbessen, kruidnagel, laurier, moscato d'asti, raapolie, rode aardappelen, spek, suiker, ui, witte peperkorrels, zout en zuurkool
Keuken: Duits
Soort: groente
Ingrediënten: gember op siroop, komkommer, mirin, norivellen, sushirijst, zalmfilet en zout
Keuken: Duits
Soort: rijst / vis
Ingrediënten: bleekselderij, boter, côte de boeuf, gesauteerde bospaddenstoelen, olijfolie, pierogi, prei, rode-wijn-sjalotboter, rozemarijn, tijm, ui, wortel, zout en zwarte peper
Keuken: Duits
Soort: rundvlees
Ingrediënten: kippenborst, room, witte peper en zout
Keuken: Duits
Soort: gevogelte
Ingrediënten: bladsalade-saus, citroensap, eidooier, pastadeeg, visfarce, zalmfilet en zout
Keuken: Duits
Soort: vis
Ingrediënten: basilicum, eendenlever, gevogeltejus, kastanjechampignons, kervel, maïzena, olijfolie, peterselie, rode witlof, sjalotten en water
Keuken: Duits
Soort: stoofgerecht / gevogelte / orgaanvlees
Toon alle 106 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar