Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd
Der Feinschmecker bookazine nr.18
We hebben 106 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
De Feinschmecker Bookazine editie van Dieter Müller verscheen eind 2009 rond de tijd dat hij zijn hoog gewaardeerde drie sterren restaurant Schloss Lerbach verliet. Muller is ook nu nog op zijn 72e actief als verantwoordelijke voor het menu van restaurants Pots in de Berlijnse vestiging van Ritz-Carton. In de tussenliggende jaren was hij een paar maanden per jaar chef in het restaurant dat zijn naam droeg aan boord van een van Duitslands meest luxueuze cruiseschepen.
Gault & Millau beoordeelde Müllers restaurant in zijn topjaren als “in alle opzichten perfect”. In deze uitgave zijn de echo’s van die topjaren te zien in een aantal zeer creatieve maar ook voor liefhebbers maakbare recepten.
- bijna 3 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd
Een greep uit de 106 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: aardbeienpuree, amandelcrème, amandelschaafsel, briochebrood, chocolade, chocospiralen, mango, mini-ananas, sinaasappelbloesemsiroop en vanille-ijs
Keuken: Duits
Ingrediënten: bloem, distelolie, ei, eidooier en zout
Keuken: Duits
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: aardappelpuree met pijnapelpitten, boter, fazant, lardo, muskaatdruiven, olijfolie, rozemarijn, sauce riche, tijm, uitgebakken spek, wijnzuurkool, zout en zwarte peper
Keuken: Duits
Soort: gevogelte
Ingrediënten: basilicum, citroenpeper, focaccia, groene saus, knoflook, olijfolie, runderlende, tabasco, witte balsamicoazijn en zout
Keuken: Duits
Soort: rundvlees
Ingrediënten: bladerdeeg, bloem, bloemige aardappelen, boter, cantharellen, champignons, eidooier, gladde peterselie, melk, zout en zwarte peper
Keuken: Duits / Oost-Europees / Joods
Ingrediënten: basilicum, basilicumstelen, citroensap, druivensuiker, limoensap, suiker en vitamine c
Keuken: Duits
Soort: vegan
Ingrediënten: boter, fleur de sel, jeneverbessen, laurier, maanzaadspätzle, olijfolie, reerug, reerugfilet, schorseneren en spruitjes, tijm, wildfond en peperkoeksaus, zwarte peper en zwart lijnzaad
Keuken: Duits
Soort: wild
Ingrediënten: bailicum, chilidraden, garnalen, knoflook, olijfolie, sjalot, spaghettini, trostomaten, zeekraal, zout en zwarte peper
Keuken: Duits
Soort: pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bloem, ei, eidooier, kokosvet, maïzena, paneermeel, vastkokende aardappelen, witte peper en zout
Keuken: Duits
Soort: vegetarisch / noedels
Ingrediënten: boter, groente, knolselderij, rode bieten en zout
Keuken: Duits
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: acaciahoning, appelcompote, kwarknoedels, kweepeer, pectine, steranijs, suiker, vanillemerg en witte wijn
Keuken: Duits
Ingrediënten: bloem, boter, ei, eidooier, gist, melk, suiker en zout
Keuken: Duits
Ingrediënten: bruine suiker, grof zeezout, jeneverbessen, korianderzaad, kruidnagel, laurier, mosterdzaad, pimentkorrels, steranijs, tijm, venkelzaad en zwarte peperkorrels
Keuken: Duits
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Ingrediënten: ananas, ganzenvet, jeneverbessen, kruidnagel, laurier, moscato d'asti, raapolie, rode aardappelen, spek, suiker, ui, witte peperkorrels, zout en zuurkool
Keuken: Duits
Soort: groente
Ingrediënten: bloem, gist, olijfolie, vegannaise en zout
Keuken: Duits
Soort: brood en broodgerecht
Ingrediënten: basilicum, citroensap, grove dijonmosterd, ridderforel, saffraanpoeder, visfarce, witte wijnsaus en zout
Keuken: Duits
Soort: vis
Ingrediënten: bieslook, dragon, dragonmosterd, eekhoorntjesbrood, groentebouillon, kastanjechampignons, kervel, limoenolijfolie, lollo bianco, lollo rosso, olijfolie, peterselie, pijnboompitten, radijsjes, runderfilet, walnootolie, witte balsamicoazijn, zout, zwarte peper en zwarte wintertruffel
Keuken: Duits
Soort: rundvlees
Ingrediënten: peperkoek, rode wijn en wildfond
Keuken: Duits
Soort: saus
Ingrediënten: inmaakvloeistof van ingemaakt gember, mirin, wasabipoeder en zout
Keuken: Japans / Duits
Soort: vegan / saus
Ingrediënten: gevogeltejus, kardemompeulen, maïzena en rode wijn
Keuken: Duits
Soort: saus
Toon alle 106 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar