Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd
Der Feinschmecker bookazine nr.18
We hebben 106 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
De Feinschmecker Bookazine editie van Dieter Müller verscheen eind 2009 rond de tijd dat hij zijn hoog gewaardeerde drie sterren restaurant Schloss Lerbach verliet. Muller is ook nu nog op zijn 72e actief als verantwoordelijke voor het menu van restaurants Pots in de Berlijnse vestiging van Ritz-Carton. In de tussenliggende jaren was hij een paar maanden per jaar chef in het restaurant dat zijn naam droeg aan boord van een van Duitslands meest luxueuze cruiseschepen.
Gault & Millau beoordeelde Müllers restaurant in zijn topjaren als “in alle opzichten perfect”. In deze uitgave zijn de echo’s van die topjaren te zien in een aantal zeer creatieve maar ook voor liefhebbers maakbare recepten.
- ongeveer 4 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd
Een greep uit de 106 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: avocado, chilipeper, focaccia, koriander, kruidenzout, limoenolijfolie, olijfolie, shisokers, vitamine c, witte balsamicoazijn, zalmfilet en zout
Keuken: Duits
Soort: vis
Ingrediënten: jeneverbessen, knolselderij, kruidnagel, laurier, raapolie, rode wijn, rozemarijn, tijm, tomatenpuree, wildbotten, wortel, zout en zwarte peper
Keuken: Duits
Soort: bouillon
Ingrediënten: bleekselderij, boter, dragon, forel, gladde peterselie, kruidnagel, laurier, prei, sjalotten, snoekbaars, tarbot, tijm, tongschar, ui, visgraten, witte peperkorrels, witte wijn en zeetong
Keuken: Duits
Soort: bouillon
Ingrediënten: aardappel, bijg, bloem, boter, peterselie, raapstelen, sjalot, witte peper, witte wijn en zout
Keuken: Duits
Soort: groente
Ingrediënten: basilicum, eendenlever, gevogeltejus, kastanjechampignons, kervel, maïzena, olijfolie, peterselie, rode witlof, sjalotten en water
Keuken: Duits
Soort: stoofgerecht / gevogelte / orgaanvlees
Ingrediënten: eidooier, melk, room, suiker en tonkabonen
Keuken: Duits
Soort: ijs
Ingrediënten: amandelsnippers, bladerdeeg, boter, chocoladestokjes, eidooier, kaneelstokje, limoen met schil, marsepein, melk, peren, perenbrandewijn, physalis, rozijnen, sinaasappel met schil, steranijs, suiker, vanillepeul, vitamine c en vruchtensaus
Keuken: Duits
Soort: fruit
Ingrediënten: groentebouillon, kervel, limoensap, mierikswortelmosterd, olijfolie, peterselie, pijnboompitten, pijnboompittenolie, rundvleesbouillon, walnootolie, witte balsamicoazijn, zonnebloemolie, zout en zwarte peper
Keuken: Duits
Soort: vinaigrette
Ingrediënten: artisjokken, citroen, geitenlamsbout, gele paprika, nieuwe aardappelen, olijfolie, parelui, pimientos de padrón, rode paprika, rozemarijn, sjalot, tijm, tuinbonen, witte peper, wortel, zout en zoutdeeg
Keuken: Duits
Soort: geitenvlees
Ingrediënten: bloem, distelolie, ei, eidooier, spinazie en zout
Keuken: Duits
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: bleekselderij, boter, citroensap, dragon, droge witte wijn, knoflook, maïzena, mosselen, olijfolie, pernod, room, saffraandraadjes, sjalot, tijm, visfond, witte peper, zeekraal en zout
Keuken: Duits
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: gort, mierikswortel, olijfolie, sjalot, tuinkers, visfond, witte peper, witte wijn en zout
Keuken: Duits
Soort: pasta, rijst, granen en deegwaren
Ingrediënten: chilipeper, gevogeltefond, granny smith, koriander, limoenolijfolie, notenolie, papaya, paprika, sjalotten, vitamine c, witte balsamicoazijn, xanthan en zout
Keuken: Duits
Soort: vinaigrette
Ingrediënten: amandelmeel, boter, bruine rum en suiker
Keuken: Duits
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bladerdeegperen, donkere couverture, eidooier, pistacheijs, slagroom, suiker, tonkabonen en witte rum
Keuken: Duits
Soort: schuim/mousse/gelei
Ingrediënten: bloem, geklaarde boter, noedeldeeg, rode bietengranulaat, rode bietensap, suiker, uispruiten, witte asperge en zout
Keuken: Duits
Soort: pasta/noodles
Ingrediënten: inmaakvloeistof van ingemaakt gember, mirin, wasabipoeder en zout
Keuken: Japans / Duits
Soort: vegan / saus
Ingrediënten: bloem, distelolie, dragon, ei, eidooier en zout
Keuken: Duits
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: bessen, fruit, koudsapbindmiddel, poedersuiker, vitamine c poeder en vruchtenlikeur
Keuken: Duits
Soort: saus
Toon alle 106 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar