Dieter Müller

We hebben één boek van Dieter Müller waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Dieter Müller? Registreren is gratis!

Dieter Müller

Boeken van Dieter Müller

Recepten van Dieter Müller

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Dieter Müller - Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd

Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:

Linsensuppe / Linzensoep

Ingrediënten:
chorizo, gevogeltefond, kardemompeul, kippenbouillon, komijn, kruidnagel, laurier, olijfolie, paprikapoeder, pimentkorrels, pruimtomaten, puntpaprika, rode linzen, rozemarijn, spek, steranijs, tijm, tomatenpuree, ui, witte balsamicoazijn, witte wijn en zout

Keuken:
Duits
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Dieter Müller - Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd

Diner / hoofdgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:

Geschmorte Kalbsbäckchen mit Barolo-Sauce, Stielmus und eingelegten Perlzwiebeln / Gesmoorde kalfswang met Barolosaus, raapstelen en ingelegde pareluien

Ingrediënten:
barolosaus, bleekselderij, geklaarde boter, ingelegde pareluitjes, kalfsfond, kalfswang, knoflook, korianderkorrels, laurier, maïzena, oude balsamicoazijn, peper, peperkorrels, pimentkorrels, raapstelen, rode wijn, rozemarijn, snijbiet, steranijs, tijm, tomatenpuree, ui, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Dieter Müller - Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd

Diner / hoofdgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:

Seezungenroulade mit Lachs im Strudelteig auf orientalischem couscous mit Basilikum-Olivenöl-Emulsion / Zeetongroulade met zalm in strudeldeeg op orientaalse couscous met basilicum-olijfolie-emulsie

Ingrediënten:
bailicum-olijfolie-emulsie, basilicum, boter, cocktailtomaten, eiwit, filodeegvellen, orientaalse couscous, saffraanpoeder, strudeldeeg, visfarce, witte peper, zalmfilet, zeetongfilets en zout

Keuken:
Duits
Soort:
couscous / vis
Een recept uit Dieter Müller - Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd

Bijgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:

Rode kool

Ingrediënten:
aardappel, ganzenvet, golden delicious, jeneverbessen, kaneelstokje, kruidnagel, maïzena, pimentkorrels, rode kool, rode wijn, sjalotten, steranijs, suiker, varkensvet, witte peperkorrels en zout

Keuken:
Duits
Soort:
groente
Alle recepten van Dieter Müller