Carpaccio vom Rind mit Salat und Wintertrüffel / Rundercarpaccio met salade en wintertruffel

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 20 in Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd .

Keuken:
Duits
Gang:
voorgerecht
Soort:
rundvlees
Bereidingstijd:
35 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Dragon-eiersalade

Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Fines Herbs Extract

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]

Crème fraiche aux fines herbes

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Open lasagne met zalm & snijbiet

Een recept uit