Bijgerecht uit Ciao Bella:
Pompoen & paddenstoelen uit de oven
- Ingrediënten:
- eekhoorntjesbrood, knoflook, parmezaanse kaas, pompoen, rozemarijn en weidechampignons
- Keuken:
- Italiaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Eekhoorntjesbrood wordt beschouwd als boleten.
Gewoon eekhoorntjesbrood (Boletus edulis) is een algemeen voorkomende eetbare paddenstoel die behoort tot de familie Boletaceae.
Meestal wordt met de Nederlandse naam de ondersoort Boletus edulis susbp. edulis bedoeld. Het is een uitgesproken consumptiepaddenstoel die, ook in gedroogde vorm, onder andere in fondue verwerkt wordt. In de Alpen zijn deze boleten in gedroogde vorm veelgevraagd en duur. In de Italiaanse keuken heten ze porcini, ook in Nederlandstalige recepten wordt die naam veel gebruikt. (Wikipedia)
Alternatieve namen: cepes, cèpes, funghi porcini en porcini.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met eekhoorntjesbrood in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient eekhoorntjesbrood:
Bijgerecht uit Ciao Bella:
Recept uit Trattoria:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / voorgerecht uit delicious. magazine - 2007-10:
Recept uit Mijn pure keuken 2:
Diner / voorgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Recept uit De Dikke van Dam:
Basisrecept uit Noma: a work in progress:
Bijgerecht uit delicious. magazine - 2011-10:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Story on a Plate:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / voorgerecht uit de snelle keuken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Bijgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2009-06:
Recept uit Speisekammer:
Recept van Food & Friends:
Recept uit de zilveren lepel: