Noma: a work in progress
recepten, dagboek en snapshots van René redzepi
We hebben 117 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Noma: a work in progress , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Kijkje in de keuken bij Noma Hoe moedig je een van de meest innovatieve restaurants ter wereld aan tot nog meer creativiteit? Om een antwoord te krijgen op die vraag heeft René Redzepi een jaar lang een dagboek bijgehouden, en dit is het resultaat Noma: A Work in Progress. Noma: A Work in Progress bestaat uit drie boeken: een dagboek, een receptenboek en een fotoalbum, en vertelt het verhaal van het dagelijks leven van Redzepi en restaurant Noma - van de zoektocht naar nieuwe gerechten tot de successen die horen bij de avant-garde van de gastronomie. Het dagboek is de kern van Noma: A Work in Progress, en wordt aangevuld met het receptenboek met 100 gloednieuwe recepten en het album met 200 spontane foto’s, die een uniek inkijkje geven in de ingewanden van Noma, het getalenteerde team van chef-koks en Redzepi - de drijvende kracht. Met een voorwoord van Lars Ulrich en 100 prachtige beelden van fotograaf Ditte Isager is Noma: A Work in Progress een fascinerende set boeken voor iedereen die geïnteresseerd is in een van de meest innovatieve creatieve geesten van de wereld. - Kijkje in de keuken bij Noma
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Noma: a work in progress
Een greep uit de 117 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: dennennaalden en wittewijnazijn
Keuken: Deens / Noord-west-Europees
Soort: condiment
Ingrediënten: berkenwijn, bot, bruine boter, druivenpitolie, engelwortelzaad, hooi, jeneverbes, kippenglacé, komkommer, korianderzaad, lamsborst, selderijknol, tijm, tijmolie, water en zout
Keuken: Deens / Noord-west-Europees
Soort: vlees / lamsvlees
Ingrediënten: dennenazijn, dennenolie, dennentakje, druivenpitolie, groene asperge, room, rozemarijn, sparrennaalden, spinazie, witte asperge en zout
Keuken: Deens / Noord-west-Europees
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: 00-bloem, crème fraîche, druivenpitolie, jeneverbesnaalden, moutmeel, pils, sparrennaalden en zout
Keuken: Deens / Noord-Afrikaans
Soort: hartige hapjes
Ingrediënten: berkenwijn, beukenblaadjes, bot, boter, brandnetel, cantharel, champignon, daslookkappertjes, druivenbladeren, druivenpitolie, eekhoorntjesbrood, eekhoorntjesbroodolie, eiwit, hertenlende, hopblaadjes, hopscheuten, kippenbouillon, kippenglacé, knoflook, komkommer, lievevrouwebedstro, minikomkommer, morielje, mos, onrijpe jeneverbessen, paddenstoelenbouillon, prei, slakken, tête de violon-varen, tijm, ui, vogelmuur, water, wortel en zout
Keuken: Deens / Noord-west-Europees
Soort: wild
Ingrediënten: appelbalsamico, dulsebouillon, dulseolie, karnemelk, karnemelkwei, kraailookbloem, kruisbessen, oester en zout
Keuken: Deens / Noord-west-Europees
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bot, bruine boter, citroensap, citroentijm, daslookbloemen, doperwt, druivenpitolie, erwtenscheuten, groente, kippenglacé, knoflookscheuten, oost-indische kers, roomse kervel, roomse kervelstelen, tijmolie, waterkersstelen, zout en zwezerik
Keuken: Deens / Noord-west-Europees
Soort: vlees
Ingrediënten: appelbalsamico, bindsla, boter, bruine boter, cantharel, citroentijm, druivenpitolie, eekhoorntjesbroodolie, ijzerhardkruid, lievevrouwebedstro, paddenstoelenglace, peterselie, roomse kervel, selderijstengel, sjalot, spinazie, vogelmuur, water, witte wijn, zevenblad, zout, zwarte thee en zwezerik
Keuken: Deens / Noord-west-Europees
Soort: vlees / rundvlees / groente / paddenstoelen
Ingrediënten: appelbalsamico, boekweitvlokken, bruin mosterdzaad, druivenpitolie, ei, emmermeel, gerst, haver, kamutmeel, knoflook, lavas, melk, mosterd, paling, peterselie, raapzaadolie, spelt, tuinkers, water, waterkers, zonnebloempitten en zout
Keuken: Deens / Noord-west-Europees
Soort: vis
Ingrediënten: dille, druivenpitolie, ei, eidooier, hooi, jeneverbes, kappertjeswater, knoflook, paling, peterselie, water, witte wijn, wittewijnazijn, wortel, wulken en wulkenhuisje
Keuken: Deens / Noord-west-Europees
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: appelbalsamico, dilleolie, druivenpitolie, kippenglacé, koningskrab, paddenstoelenbouillon, raapzaadolie, truffel, truffelolie en zout
Keuken: Deens / Noord-west-Europees
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: druivenpitolie en tijm
Keuken: Internationaal / Deens / Noord-west-Europees
Ingrediënten: anijszaad, appelbalsamico, berkensiroop, dextrose, guargom, invertsuiker, klaverzuring, melk, melkpoeder, parelgort, room, roomse kervel, suiker, tijmbloemen, vloeibare stikstof, water, zoethout en zout
Keuken: Deens / Noord-west-Europees
Soort: zuivel
Ingrediënten: boter, citroentijm, druivenpitolie, dulse, eiwit, engelwortelzaad, hooi, kippenbouillon, korianderzaad, laurierblad, miniraapjes, peterselieolie, rendiermos, ui, water, witte wijn, zeeduivellever, zeekraalpoeder en zout
Keuken: Deens / Noord-west-Europees
Soort: vis
Ingrediënten: appelbalsamico, crème fraîche, dulsebouillon, gelatineblaadjes, kelp, melk, mierikswortel, preiwit, raapzaadolie, room, water en zout
Keuken: Deens / Noord-west-Europees
Soort: groente
Ingrediënten: gedroogde dulse en water
Keuken: Deens / Noord-west-Europees
Soort: bouillon
Ingrediënten: barbarakruid, boter, dilleschermen, dulse, karnemelk, kool, melk, ontbijtspek, oost-indische kers blad, room, stremsel, water en zout
Soort: salade / soep/bouillon / bouillon / zuivel
Ingrediënten: druivenpitolie en lavas
Keuken: Deens / Noord-west-Europees
Soort: condiment
Ingrediënten: bieslookbloemen, dilleolie, garnalen, lepelblad, melk, mosterdbloemen, room, roomse kervelbloemen, schapenzuring, schorrenzoutgras, sint-janskruid, water, zee-egels, zeekoolbloemen, zeeraket, zout en zoutmelde
Keuken: Deens / Noord-west-Europees
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: ascorbinezuur, bladgelatine, bloemenhoning, citroensap, citroenzuur, eidooier, groene appelsap, hooiroom, invertsuiker, kamillebloem, oost-indische kers, raapzaadolie, schapenzuring, suiker, tijmbloemen, water, zout en zuring
Keuken: Deens / Noord-west-Europees
Soort: eieren, kaas en zuivel
Toon alle 117 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789089896063
ISBN10
9089896066