Recept van Noma: a work in progress:
Noma: a work in progress
recepten, dagboek en snapshots van René redzepi
Een boek van René Redzepi
We hebben 117 recepten uit dit boek geindexeerd.
Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Noma: a work in progress, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Kijkje in de keuken bij Noma Hoe moedig je een van de meest innovatieve restaurants ter wereld aan tot nog meer creativiteit? Om een antwoord te krijgen op die vraag heeft René Redzepi een jaar lang een dagboek bijgehouden, en dit is het resultaat Noma: A Work in Progress. Noma: A Work in Progress bestaat uit drie boeken: een dagboek, een receptenboek en een fotoalbum, en vertelt het verhaal van het dagelijks leven van Redzepi en restaurant Noma - van de zoektocht naar nieuwe gerechten tot de successen die horen bij de avant-garde van de gastronomie. Het dagboek is de kern van Noma: A Work in Progress, en wordt aangevuld met het receptenboek met 100 gloednieuwe recepten en het album met 200 spontane foto’s, die een uniek inkijkje geven in de ingewanden van Noma, het getalenteerde team van chef-koks en Redzepi - de drijvende kracht. Met een voorwoord van Lars Ulrich en 100 prachtige beelden van fotograaf Ditte Isager is Noma: A Work in Progress een fascinerende set boeken voor iedereen die geïnteresseerd is in een van de meest innovatieve creatieve geesten van de wereld. - Kijkje in de keuken bij Noma
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Noma: a work in progress
Een greep uit de 117 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Donkerbruine bloemkool met slagroom
- Ingrediënten:
- bloemkool, bloemkoolblad, boter, citroensap, citroentijm, dennennaalden, dennenolie, dennentakje, mierikswortel, room, water, yoghurtwei en zout
- Keuken:
- Deens / Noord-west-Europees
- Soort:
- groente
Dranken / drinken uit Noma: a work in progress:
Reinigende drank
- Ingrediënten:
- bessensap, citroentijm, jeneverbes, levensboomappel, montereycipres, suiker en water
- Keuken:
- Deens / Noord-west-Europees
- Soort:
- niet-alcoholische drank / koffie en thee
Diner / nagerecht / dessert uit Noma: a work in progress:
Dessert van wortel en duindoorn
- Ingrediënten:
- appelbalsamico, citroensap, citroentijm, citroenverbena, duindoornsap, eiwitpoeder, gelatineblaadjes, room, schapenyoghurt, suiker, ultra-sperse hv, water, wortel, wortelloof, wortelsap, yoghurtwei, zoethout, zout en zuivel
- Keuken:
- Deens / Noord-west-Europees
- Soort:
- vegetarisch / groente
Basisrecept uit Noma: a work in progress:
Dulsebouillon
- Ingrediënten:
- gedroogde dulse en water
- Keuken:
- Deens / Noord-west-Europees
- Soort:
- bouillon
Basisrecept uit Noma: a work in progress:
Groenejeneverbessenolie
- Ingrediënten:
- onrijpe groenejeneverbessen en raapzaadolie
- Keuken:
- Deens / Noord-west-Europees
- Soort:
- condiment / conserven
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Knapperig rendiermos met paddenstoelen en créme fraîche
- Ingrediënten:
- crème fraîche, druivenpitolie, eekhoorntjesbrood, rendiermos en zout
- Keuken:
- Deens / Noord-west-Europees
- Soort:
- paddenstoelen
Diner / nagerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Noma: a work in progress:
Zoet bittertje
- Ingrediënten:
- 00-bloem, appelbalsamico, boter, dextrose, gammel dansk-bitter, gedroogde bosbessen, glucosestroop, invertsuiker, iota, klaverzuring, magere melk, mager melkpoeder, maïzena, melk, melkpoeder, room, roomijsstabilisator, suiker en zout
- Soort:
- zoet / zoete hapjes / vegetarisch / zuivel
Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Snippers kabeljauwlever met knapperige melk
- Ingrediënten:
- citroentijm, druivenpitolie, hooi, houtkrullen, jeneverbes, kabeljauwlever, kelp, korianderzaad, laurierblad, melk, vloeibare stikstof, water en zout
- Keuken:
- Deens / Noord-west-Europees
- Soort:
- hartige hapjes / vis / zuivel
Basisrecept uit Noma: a work in progress:
Hooias
- Ingrediënten:
- hooi
- Keuken:
- Internationaal / Deens / Noord-west-Europees
- Soort:
- condiment
Recept uit Noma: a work in progress:
Salade van bramen en rode biet
- Ingrediënten:
- appelbalsamico, bietensap, bramen, engelwortel, groente, lavasstelen, minibietjes, sjalot, tijm, tijmbloemen, witte wijn en zout
- Keuken:
- Deens / Noord-west-Europees
- Soort:
- salade / vegan / veganistisch / vegetarisch
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Gestoomde krab en gemarineerde dooiers
- Ingrediënten:
- dulse, dulseolie, ei, ijzerhardkruid, lievevrouwebedstro, oost-indische kers blad, peterseliepuree, vrouwelijke steenkrab, water, zeewater en zwarte thee
- Keuken:
- Deens / Noord-west-Europees
- Soort:
- eieren, kaas en zuivel / schaal- en schelpdieren
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Zomerwild en de bosgrond
- Ingrediënten:
- berkenwijn, beukenblaadjes, bot, boter, brandnetel, cantharel, champignon, daslookkappertjes, druivenbladeren, druivenpitolie, eekhoorntjesbrood, eekhoorntjesbroodolie, eiwit, hertenlende, hopblaadjes, hopscheuten, kippenbouillon, kippenglacé, knoflook, komkommer, lievevrouwebedstro, minikomkommer, morielje, mos, onrijpe jeneverbessen, paddenstoelenbouillon, prei, slakken, tête de violon-varen, tijm, ui, vogelmuur, water, wortel en zout
- Keuken:
- Deens / Noord-west-Europees
- Soort:
- wild
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Gegrilleerde asperges en malse spar
- Ingrediënten:
- dennenazijn, dennenolie, dennentakje, druivenpitolie, groene asperge, room, rozemarijn, sparrennaalden, spinazie, witte asperge en zout
- Keuken:
- Deens / Noord-west-Europees
- Soort:
- vegetarisch / groente
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Noma: a work in progress:
Een hartig hapje duindoorns met rozen
- Ingrediënten:
- appelbalsamico, duindoornsap, pectine, poedersuiker, rozenbottelblaadjes, wortelsap en zout
- Keuken:
- Deens / Noord-west-Europees
- Soort:
- hartige hapjes
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Ouderwetse aardappels met melkvel
- Ingrediënten:
- aardappels, boter, citroensap, druivenpitolie, duizendblad, lavasolie, melk, melkproteinen, postelein, room, roomse kervelstelen, water, waterkersstelen, yoghurtwei en zout
- Keuken:
- Deens / Noord-west-Europees
- Soort:
- aardappelgerecht / zuivel
Basisrecept uit Noma: a work in progress:
Hooiolie
- Ingrediënten:
- druivenpitolie en hooi
- Keuken:
- Deens / Noord-west-Europees
- Soort:
- condiment
Diner / voorgerecht uit Noma: a work in progress:
Gestoomde snippers inktvis in een lichte bouillon
- Ingrediënten:
- bladgelatine, boter, dulse, dulseolie, eikenhout, kelp, moiko, morielje, pijlinktvis, porcini, water, water, witte wijn en zout
- Keuken:
- Deens / Noord-west-Europees
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / bouillon / paddenstoelen
Basisrecept uit Noma: a work in progress:
Dilleolie
- Ingrediënten:
- dille en druivenpitolie
- Keuken:
- Deens / Noord-west-Europees
- Soort:
- condiment / conserven
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Rivierkreeft met vocht van geroosterde kop
- Ingrediënten:
- appelbalsamico, boter, dilleolie, dilleschermen, dillezaad, druivenpitolie, rivierkreeft, tijm, water, waterkers en zout
- Keuken:
- Deens / Noord-west-Europees
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / schaal- en schelpdieren