Noma: a work in progress
recepten, dagboek en snapshots van René redzepi
We hebben 117 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Noma: a work in progress , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Kijkje in de keuken bij Noma Hoe moedig je een van de meest innovatieve restaurants ter wereld aan tot nog meer creativiteit? Om een antwoord te krijgen op die vraag heeft René Redzepi een jaar lang een dagboek bijgehouden, en dit is het resultaat Noma: A Work in Progress. Noma: A Work in Progress bestaat uit drie boeken: een dagboek, een receptenboek en een fotoalbum, en vertelt het verhaal van het dagelijks leven van Redzepi en restaurant Noma - van de zoektocht naar nieuwe gerechten tot de successen die horen bij de avant-garde van de gastronomie. Het dagboek is de kern van Noma: A Work in Progress, en wordt aangevuld met het receptenboek met 100 gloednieuwe recepten en het album met 200 spontane foto’s, die een uniek inkijkje geven in de ingewanden van Noma, het getalenteerde team van chef-koks en Redzepi - de drijvende kracht. Met een voorwoord van Lars Ulrich en 100 prachtige beelden van fotograaf Ditte Isager is Noma: A Work in Progress een fascinerende set boeken voor iedereen die geïnteresseerd is in een van de meest innovatieve creatieve geesten van de wereld. - Kijkje in de keuken bij Noma
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Noma: a work in progress
Een greep uit de 117 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: champignon, druivenpitolie, eiwit, kippenbouillon, morielje, prei, ui, water, witte wijn en wortel
Keuken: Frans
Ingrediënten: hooi en room
Keuken: Internationaal / Deens / Noord-west-Europees
Soort: condiment
Ingrediënten: 00-bloem, appelbalsamico, boter, dextrose, gammel dansk-bitter, gedroogde bosbessen, glucosestroop, invertsuiker, iota, klaverzuring, magere melk, mager melkpoeder, maïzena, melk, melkpoeder, room, roomijsstabilisator, suiker en zout
Soort: zoet / zoete hapjes / vegetarisch / zuivel
Ingrediënten: appelbalsamico, appelzuur, bladgelatine, citroensap, dextrose, dilleolie, komkommersap, maltodextrine, room, suiker, vlierbloesems, vlierbloesemsiroop, yoghurt en zout
Keuken: Deens / Noord-west-Europees
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bietensap, bruine kaas, dragonblad, eidooier, gevriesdroogde zwarte bes, iota, lievevrouwebedstro, melk, rode biet, room, steranijs, suiker, zoethout en zwartebessenpuree
Keuken: Deens / Noord-west-Europees
Soort: groente
Ingrediënten: daslookkappertjes, druivenpitolie, kraailookknolletjes, peterselie, prei, water, zelfrijzend bakmeel en zout
Keuken: Deens / Noord-west-Europees
Soort: vegan / veganistisch / vegetarisch / groente
Ingrediënten: dennennaalden, druivenpitolie en peterselie
Keuken: Deens / Noord-west-Europees
Soort: condiment / conserven
Ingrediënten: boerenkool, druivenpitolie, ei, erwtenpuree, gefermenteerde knoflook, hooi, knoflook, komijnpoeder, lavas, mede, oost-indische kers blad, peterselie, peterselieolie, raapzaadolie, sjalot, water, wittewijnazijn en zout
Keuken: Deens / Noord-west-Europees
Soort: eieren, kaas en zuivel / groente
Ingrediënten: crème fraîche, druivenpitolie, dulse, dulseolie, hooi en kalfshals
Keuken: Deens / Noord-west-Europees
Soort: rundvlees
Ingrediënten: citroentijm, gloster-appel, korianderblaadjes, suikerstroop, walnoten, water en zout
Keuken: Deens / Noord-west-Europees
Soort: vegan / veganistisch / vegetarisch / granita
Ingrediënten: boekweitbloem, boragebloem, boter, erwtenbloesem, jeneverbessenhout, kamille, kamillebloem, komkommerbloemen, kruisbessen, morielje, Oost-Indische kers bloemen, pompoenbloem, rucolabloemen, tuinboon, tuinboonbloem en water
Keuken: Deens / Noord-west-Europees
Soort: soep/bouillon / vinaigrette / groente
Ingrediënten: 00-bloem, appelbalsamico, berkenbier, boter, chilipoeder, citroentijm, conferenceperen, druivenpitolie, eekhoorntjesbrood, ei, ijslands mos, jeneverbes, kippenglacé, kippenlever, knoflookpuree, leverragout, perenazijn, rendierbloed, rendierbloedworst, rendiermos, rode wijn, room, sjalot, tijmolie, trompettes de la mort, ui, varkensdarm, varkensvet, water, witlof, witte as en zout
Keuken: Deens / Noord-west-Europees
Soort: wild
Ingrediënten: boter, ciderazijn, citroentijm, druivenpitolie, geitenboter, intvisseninkt, kippenglacé, miniselderijknol, paddenstoelenbouillon, raapzaadolie, rozemarijn, salieblaadjes, truffel, truffelolie, water, waterkersstelen, zout en zuringstelen
Keuken: Deens / Noord-west-Europees
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: aalbessenwijn, appelbalsamico, boter, bruine boter, daslookkappertjes, druivenpitolie, honing, knoflook, lievevrouwebedstro, sjalot, slakken, stengelui, tijm, water, witlof, witte wijn en zout
Keuken: Deens / Noord-west-Europees
Ingrediënten: boekweitvlokken, bruin mosterdzaad, druivenpitolie, geel mosterdzaad, gierstvlokken, grove havervlokken, inktvisseninkt, kippenglacé, lavas, melk, minispinazie, paddenstoelenbouillon, peterselie, prastost, truffel, truffelolie, witte wijn, zonnebloempitten en zout
Keuken: Zweeds / Deens / Noord-west-Europees
Soort: condiment / pap
Ingrediënten: ascorbinezuur, citroentijm, druivenpitolie, geitenboter, groene appelsap, hooiolie, kamillebloem, rosettekers, salie, wortel en zuring
Keuken: Deens / Noord-west-Europees
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: hooi
Keuken: Internationaal / Deens / Noord-west-Europees
Soort: condiment
Ingrediënten: dulse, dulseolie, ei, ijzerhardkruid, lievevrouwebedstro, oost-indische kers blad, peterseliepuree, vrouwelijke steenkrab, water, zeewater en zwarte thee
Keuken: Deens / Noord-west-Europees
Soort: eieren, kaas en zuivel / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: appelbalsamico, melk, mierikswortel, oester, peterselieblad, room, schelpen, tapiocaparels, vlierkappertjes, waterkersstelen, zeekoolbloemen, zeewier, zoutmelde en zuringstelen
Keuken: Deens / Noord-west-Europees
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: berkenwijn, bot, bruine boter, druivenpitolie, engelwortelzaad, hooi, jeneverbes, kippenglacé, komkommer, korianderzaad, lamsborst, selderijknol, tijm, tijmolie, water en zout
Keuken: Deens / Noord-west-Europees
Soort: vlees / lamsvlees
Toon alle 117 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789089896063
ISBN10
9089896066