René Redzepi

We hebben 5 boeken van René Redzepi waarvan 2 boeken mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van René Redzepi? Registreren is gratis!

Boeken van René Redzepi

Kijk voor meer boeken.

Recepten van René Redzepi

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Zoete garnalen, zee-egels en kustplanten

Ingrediënten:
bieslookbloemen, dilleolie, garnalen, lepelblad, melk, mosterdbloemen, room, roomse kervelbloemen, schapenzuring, schorrenzoutgras, sint-janskruid, water, zee-egels, zeekoolbloemen, zeeraket, zout en zoutmelde

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / schaal- en schelpdieren
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Gebakken mosselen in de schelp

Ingrediënten:
00-bloem, bakzout, bleekselderij, druivenpitolie, eidooier, inktvisseninkt, lavas, mosselen, mosselschelpen, peterselie, waterijs en wijnazijn

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

spinazie gestoomd in thee

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, dilleblaadjes, jonge spinazie, kervel, lavasblaadjes, lievevrouwebedstro, melganzenvoet, oude kaas, peper, peterselie, verbena, water, witbrood, zout en zwarte thee

Soort:
vegetarisch
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Prei koken uit de restjesbak

Ingrediënten:
daslookkappertjes, druivenpitolie, kraailookknolletjes, peterselie, prei, water, zelfrijzend bakmeel en zout

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
vegan / veganistisch / vegetarisch / groente
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Rode biet en rabarber

Ingrediënten:
citroensap, eiwitten, gelatine, rabarbersap, rodebietensap, slagroom, suiker, suikersiroop, water en yoghurt

Soort:
vegetarisch
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress 1 notitie

Diner / voorgerecht uit Noma: a work in progress:

Oud brood in bouillon

Ingrediënten:
bosbes, boter, citroentijm, eekhoorntjesbrood, gedroogd eekhoorntjesbrood, haverwortel, jeneverbessenhout, kipfilet, lievevrouwebedstropoeder, molsla, spinazie, vossenbessen, water, witte wijn, witte wijnazijn, zout en zuurdesembrood

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
soep/bouillon / bouillon
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Bosui met het warme sap van groene druiven

Ingrediënten:
bosui, citroentijm, druivenpitolie, eiwit, groene druiven, hooi, kippenbouillon, suikerstroop, tapiocaparels, tijmbloemen, tijmolie, water, waterbot, witte ui, witte wijn en zout

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
groente
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Brood, boter en vet

Ingrediënten:
aardappel, appelaquavit, bloem, druivenpitolie, gerookt varkensvet, gist, knoflook, melk, ölandmeel, roggemeel, tarwemeel, ui, varkenszwoerd, volkorenmeel, water, zout, zuurdesemstarter en zweedse geitenboter

Soort:
vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Zomerwild en de bosgrond

Ingrediënten:
berkenwijn, beukenblaadjes, bot, boter, brandnetel, cantharel, champignon, daslookkappertjes, druivenbladeren, druivenpitolie, eekhoorntjesbrood, eekhoorntjesbroodolie, eiwit, hertenlende, hopblaadjes, hopscheuten, kippenbouillon, kippenglacé, knoflook, komkommer, lievevrouwebedstro, minikomkommer, morielje, mos, onrijpe jeneverbessen, paddenstoelenbouillon, prei, slakken, tête de violon-varen, tijm, ui, vogelmuur, water, wortel en zout

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
wild
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Bergbraambessen uit Piteå, gebrande meringue en kruidenthee

Ingrediënten:
appel-balsamicoazijn, bergbraambessenpuree, eiwitten, gedroogd duizendblad, gedroogde blauwenbessenblaadjes, gedroogde munt, gedroogde zwartebessenblaadjes, gedroogd lievevrouwebedstro, glucose, pectine, rietsuiker, sinaasappelsap, sorbetstabilisator, suiker, theeblaadjes en water

Soort:
vegetarisch
Alle recepten van René Redzepi