René Redzepi

We hebben 5 boeken van René Redzepi waarvan 2 boeken mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van René Redzepi? Registreren is gratis!

Boeken van René Redzepi

Kijk voor meer boeken.

Recepten van René Redzepi

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Noma: a work in progress:

Takken

Ingrediënten:
00-bloem, crème fraîche, druivenpitolie, jeneverbesnaalden, moutmeel, pils, sparrennaalden en zout

Keuken:
Deens / Noord-Afrikaans
Soort:
hartige hapjes
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Diner / nagerecht uit Noma:

Karamel en mout

Ingrediënten:
bier, bloem, boter, eidooier, fijn zout, gelatine, hazelnootpoeder, invertsuiker, melk, melkpoeder, moutmeel, room, skyr en suiker

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Pompoen en gemarineerde haring, walnootsap

Ingrediënten:
appel-balsamicoazijn, grof zeezout, haringen, hokkaidopompoen, rood zeewier, rozenbottelazijn, walnootolie, walnoten, water en zoutvlokken

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Aardappelchips met kippenlevers

Ingrediënten:
aardappel, appelbalsamico, boter, citroentijm, crème fraîche, druivenpitolie, ijzerhardkruid, kippenlever, trompettes de la mort en zout

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
vlees / aardappelgerecht
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Rode schakeringen van kreeft

Ingrediënten:
allesbinder, boter, eidooier, kreeft, kreeftenbouillon, kreeftencorail, maïzena, olie, radicchio, rode aalbessen, rode biet, rodebietensap, rode ui, rood zeewier, room, rozenbottelazijn, rugosa-rozenblaadjes, tijm, vlierbessen en water

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Radijsjes in een pot

Ingrediënten:
allesbinder, bier, bieslook, bloem, boter, dragon, fijn zout, hazelnootpoeder, kappertjes, kervel, mayonaise, moutmeel, peterselie, radijsjes, sjalot, suiker, yoghurt en zeezout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Geglaceerde zwezerik en bittere groente

Ingrediënten:
appelbalsamico, bindsla, boter, bruine boter, cantharel, citroentijm, druivenpitolie, eekhoorntjesbroodolie, ijzerhardkruid, lievevrouwebedstro, paddenstoelenglace, peterselie, roomse kervel, selderijstengel, sjalot, spinazie, vogelmuur, water, witte wijn, zevenblad, zout, zwarte thee en zwezerik

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
vlees / rundvlees / groente / paddenstoelen
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / snack of tussendoortje / tussengerecht uit Noma: a work in progress:

Hartig koekje

Ingrediënten:
00-bloem, appelbalsamico, boter, citroentijm, druivenpitolie, koriander, lavas, mierikswortel, mosterd, rucola, spinazie, västerbotten-kaas, water, zevenblad en zout

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
groente
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Runderrib en rozen, moursoesjes en rode biet

Ingrediënten:
00-bloem, agar-agar, appels, bier, bieten, boteremulsie, eekhoorntjesbroodolie, fijn keukenzout, gelatine, kippengelei, lievevrouwebedstro, mout, rodebietensap, rozenbottelazijn, rozenbottelessence, rugosa-rozenblaadjes, runderribstuk, tijm, uienbouillon en vleesnat

Soort:
vlees
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Kruidenboeket met zwarte mieren

Ingrediënten:
boerenkool, crème fraîche, druivenpitolie, gele dovenetels, minibindsla, oost-indische kers blad, vogelmuurstelen, waterkersstelen, zeekraalpoeder en zwarte mieren

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
groente
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Kruidentoast met tarbotkuit

Ingrediënten:
azijnpoeder, berkenhoutsnippers, boter, ciabattabrood, citroensap, druivenpitolie, fluitenkruid, hooi, kervel, maltodextrine, randjesbloem, rucolabloemen, tarbotkuit, water, winterkers en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Bergbraambessen uit Piteå, gebrande meringue en kruidenthee

Ingrediënten:
appel-balsamicoazijn, bergbraambessenpuree, eiwitten, gedroogd duizendblad, gedroogde blauwenbessenblaadjes, gedroogde munt, gedroogde zwartebessenblaadjes, gedroogd lievevrouwebedstro, glucose, pectine, rietsuiker, sinaasappelsap, sorbetstabilisator, suiker, theeblaadjes en water

Soort:
vegetarisch
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Prei koken uit de restjesbak

Ingrediënten:
daslookkappertjes, druivenpitolie, kraailookknolletjes, peterselie, prei, water, zelfrijzend bakmeel en zout

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
vegan / veganistisch / vegetarisch / groente
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Tong en groene aardbeien, zeekool en nieuwe aardappeltjes

Ingrediënten:
appel-balsamicoazijn, boter, daslookkappertjes, groene aardbeien, grof zeezout, kippengelei, lavas, nieuwe aardappelen, oost-indische kers, peterselie, sjalot, tong, water en zeekool

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Zachtgekookt ei en gefermenteerde knoflook

Ingrediënten:
boerenkool, druivenpitolie, ei, erwtenpuree, gefermenteerde knoflook, hooi, knoflook, komijnpoeder, lavas, mede, oost-indische kers blad, peterselie, peterselieolie, raapzaadolie, sjalot, water, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
eieren, kaas en zuivel / groente
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Haas, hout en beukennootjes

Ingrediënten:
appel-balsamicoazijn, appelhoutsnippers, berkenwijn, beukennootjes, boter, champignons, citroensap, druivenpitolie, eiwitten, groene walnoten, hazenlende, heidetakjes, kastanjes, kippenbouillon, kippengelei, klaverzuring, peterselie, prei, suiker, tijm, ui, walnoten, water en wortel

Soort:
wild / gevogelte
Alle recepten van René Redzepi