René Redzepi

We hebben 5 boeken van René Redzepi waarvan 2 boeken mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van René Redzepi? Registreren is gratis!

Boeken van René Redzepi

Kijk voor meer boeken.

Recepten van René Redzepi

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Diner / nagerecht uit Noma:

Karamel en mout

Ingrediënten:
bier, bloem, boter, eidooier, fijn zout, gelatine, hazelnootpoeder, invertsuiker, melk, melkpoeder, moutmeel, room, skyr en suiker

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Diner / nagerecht uit Noma:

Walnoten en gedroogde bramen

Ingrediënten:
bramen, invertsuiker, maltodextrine, melk, poedersuiker, room, sorbetstabilisator, suiker, walnootolie, walnoten en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / nagerecht / dessert uit Noma: a work in progress:

Perenboom

Ingrediënten:
bladgelatine, citroentijm, citroenzuur, clara frijs-peer, druivenpitolie, eidooier, fondant, heidebloemen, ijzerhardkruid, jeneverbes, peer, perenaquavit, room, sparrennaalden, sparrenolie, sparrentak, suiker, tijmolie, velletjes van onrijpe jeneverbes, venkelgroen, water en zout

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
fruit
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Zoete garnalen, zee-egels en kustplanten

Ingrediënten:
bieslookbloemen, dilleolie, garnalen, lepelblad, melk, mosterdbloemen, room, roomse kervelbloemen, schapenzuring, schorrenzoutgras, sint-janskruid, water, zee-egels, zeekoolbloemen, zeeraket, zout en zoutmelde

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / schaal- en schelpdieren
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / nagerecht / dessert uit Noma: a work in progress:

Dessert van wortel en duindoorn

Ingrediënten:
appelbalsamico, citroensap, citroentijm, citroenverbena, duindoornsap, eiwitpoeder, gelatineblaadjes, room, schapenyoghurt, suiker, ultra-sperse hv, water, wortel, wortelloof, wortelsap, yoghurtwei, zoethout, zout en zuivel

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Romige gerst en granen, tarwegras en truffel

Ingrediënten:
appel, appel-balsamicoazijn, bleekselderij, boekweitkorrels, druivenpitolie, eenkoornkorrels, emmertarwekorrels, gedroogde kamille, gedroogde levensboomkegeltjes, gedroogde verbena, gedroogd lievevrouwebedstro, gemalen gierst, gerstekorrels, haverkorrels, kamutkorrels, kippenbouillon, kippengelei, lijnzaad, melk, pompoenpitten, speltkorrels, tarwegras, tijm, truffelolie, truffels van gotland, ui, varkensbouillon, varkensribbetjes, västerbottenkaas, water en zout

Soort:
vlees
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / nagerecht / dessert uit Noma: a work in progress:

Dessert van vers en gedroogd gras

Ingrediënten:
ascorbinezuur, bladgelatine, bloemenhoning, citroensap, citroenzuur, eidooier, groene appelsap, hooiroom, invertsuiker, kamillebloem, oost-indische kers, raapzaadolie, schapenzuring, suiker, tijmbloemen, water, zout en zuring

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
eieren, kaas en zuivel
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Komkommer en verbena

Ingrediënten:
appel-balsamicoazijn, citroensap, eiwitpoeder, eiwitten, gedroogde verbena, gelatineblaadjes, isomalt, komkommer, maltodextrine, schapenyoghurt, slagroom, suiker, suikersiroop, verbenablaadjes, water, xanthaangom en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Eikhaas en bloedpuree

Ingrediënten:
boter, ciderazijn, druivenpitolie, eikhaas, gemalen karwijzaad, kippengelei, klaverzuring, mineraalwater, raapzaadolie, rode bosbessen, room, suiker, varkensbloed en zout

Soort:
vlees / gevogelte
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Lamsborst en mosterdolie en søren's vele slabladeren

Ingrediënten:
allesbinder, amsoi, appel-balsamicoazijn, bindsla, bloemkool, boter, daslookkappertjes, druivenpitolie, ei, kippengelei, knoflook, lamsborst, lamsgelei, peterselie, raapzaadolie, radicchio, rucola, sjalot, water, waterkers en zout

Soort:
vlees / gevogelte
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / nagerecht / dessert uit Noma: a work in progress:

Roomijs van aardperen

Ingrediënten:
aardperen, appelbalsamico, appelsap, bloem, boter, bruine boter, bruine suiker, citroensap, dextrose, donker moutmeel, druivenpitolie, gellan, guargom, invertsuiker, majoraan, melk, melkpoeder, mout, room, suiker, tijm, topas-appel, witte wijn en zout spek

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
ijs
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Granita van bieten met zoete wei

Ingrediënten:
bietensap, bruine kaas, dragonblad, eidooier, gevriesdroogde zwarte bes, iota, lievevrouwebedstro, melk, rode biet, room, steranijs, suiker, zoethout en zwartebessenpuree

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
groente
Alle recepten van René Redzepi