Noma
tijd en plaats in de Nordic keuken
We hebben 96 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Noma , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Vormgeving
Dit betoverende kookboek geeft een exclusief kijkje in een van de interessantste restaurants ter wereld, Noma, en zijn invloedrijke chef-kok Rene Redzepi. Het onthult de filosofie en de processen achter dit Kopenhaagse restaurant met twee Michelinsterren. Dit boek bevat een unieke en bijzondere collectie van ruim 90 recepten, elk gemaakt door Redzepi en in Noma geserveerd met meer dan 200 unieke fotos van de gerechten, het restaurant, de leveranciers en het inspirerende Noordse landschap.
Aantekeningen
bij dit boek
Noma is meer dan een kookboek. Alleen de fotografie al is prachtig. Maar laat staan als je die recepten voor je hebt en ze in het echt mag belijken en proeven. Ik ben er nog niet aan toe gekomen, maar binnenkort trek ik er een weekend voor uit om een menu uit dit mooie boek te maken.
- meer dan 8 jaar geleden door Peter Bakker geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Noma
Een greep uit de 96 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: aardperen, boter, druivenpitolie, hazelnoten, hooi, kippenbouillon, truffels van gotland, volle yoghurt, wittewijnazijn en zout
Ingrediënten: appel-balsamicoazijn, citroensap, eiwitpoeder, eiwitten, gedroogde verbena, gelatineblaadjes, isomalt, komkommer, maltodextrine, schapenyoghurt, slagroom, suiker, suikersiroop, verbenablaadjes, water, xanthaangom en zout
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: citroensap, eiwitten, gelatine, rabarbersap, rodebietensap, slagroom, suiker, suikersiroop, water en yoghurt
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: appel, bleekselderij, dilleolie, hazelnoten, prei, rodebessenwijn, tijm, ui, varkensribbetjes en yoghurt
Soort: vlees
Ingrediënten: aardappelen, appel-balsamicoazijn, druivenpitolie, koolrabi, olie, peterselie, pijlinktvis, spinazie, water, zeekustkruiden, zeesla en zout
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: donker bier, druivenpitolie, eendengelei, eendenlever, eendenspiermaagjes, heidebloemen, lavendelbloemen, peterselie, rozemarijnbloemen, sjalot, tijm, tijmbloemen, zoete peren en zout
Soort: wild / gevogelte
Ingrediënten: boter, honing, rodebessenwijn, spinazie, tabotvin, tarbotwang, verbenablaadjes, water, witte asperges en zout
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
1 notitie
Ingrediënten: boter, citroensap, druivenpitolie, langoustines, oesters, peterselie, roggebrood en rood zeewier
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: azijnpoeder, berkenhoutsnippers, boter, ciabattabrood, citroensap, druivenpitolie, fluitenkruid, hooi, kervel, maltodextrine, randjesbloem, rucolabloemen, tarbotkuit, water, winterkers en zout
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: allesbinder, appel-balsamicoazijn, eieren, groene anijs, invertsuiker, melk, parelgort, room, suiker, water en zoethoutstengel
Soort: vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Ingrediënten: appel-balsamicoazijn, boter, daslookbladeren, gele bieten, lamsgelei, lamsschenkel, vlierbessensiroop, vlierbloesem en zout
Soort: vlees
Ingrediënten: bloem, boter, cacaopoeder, citroenzuur, couverturechocolade, duindoornbessensap, eidooier, eiwitpoeder, gelatine, glucose, moutmeel, pectine, rodebietensap, suiker, water en zout
Soort: vegetarisch
1 notitie
Ingrediënten: aardappelen, anijszaad, cacaopoeder, couverturechocolade, druivenpitolie en venkelzaad
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: amandelmeel, bakpoeder, bloem, boter, druivenpitolie, eieren, gelatineblaadjes, hazelnootolie, hooi, invertsuiker, melk, mosterdolie, rodebosbessenpuree, room, suiker, water en wortels
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: appel-balsamicoazijn, babypreitjes, boter, duindoornbessen, groene kruisbessen, jonge knolselderijtjes, jonge spitskool, karnemelk, kippengelei, melganzenvoet, peterselie, preibloemen, room, sjalot, snijbietblad, stremsel, venkelknol, volle melk, water en worteltjes
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bier, bloem, boter, eidooier, fijn zout, gelatine, hazelnootpoeder, invertsuiker, melk, melkpoeder, moutmeel, room, skyr en suiker
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: appel-balsamicoazijn, boter, cress, daslookkappertjes, druivenpitolie, jonge knoflook, kippengelei, knoflookscheuten, muskusoslende, peterselie, proteïnepoeder, room, sjalot, volle melk en zout
Soort: vlees / gevogelte
Ingrediënten: citroensap, citroenzuur, druivenpitolie, eiwitten, fluitenkruid, gedroogd lievevrouwebedstro, gelatine, invertsuiker, maltodextrine, moutpoeder, peren, perencider, skyr, stabilisator, suiker, volle melk, water en zout
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: appel-balsamicoazijn, berkenhout, boter, bouillon, cantharellen, eekhoorntjesbrood, eiwitten, gedroogde verbena, gedroogd lievevrouwebedstro, hazelnoten, kippenbouillon, levensboomkegeltjes, witte wijn, zout en zwarte theebladeren
Soort: soep/bouillon / gevogelte
Ingrediënten: boter, druivenpitolie, kippengelei, lisdodden, moutpoeder, room, tijm, varkensnek, viooltjesessence, voorjaarsviooltjes en water
Soort: vlees
Toon alle 96 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789021549859
ISBN10
9021549859
Andere uitgaven
9789057204029