Zwezerik en zeewier, alverkuit en kruiden van de zeekust

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 276 in Noma .

Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Tompouce van asperges en ham met koud aspergesoepje en aspergesalade

Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Kastanjes en walnoten, rogge en tuinkers

Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Tarama - Viskuitmousse

Een recept uit F. Buyukavsar en P. Hageman-Boekee - Turks kookboek

Ceviche van inktvis met harderkuit en rucola

Een recept uit Fiona Taieb - Ceviche