Ditte Isager

We hebben 3 boeken van Ditte Isager waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Ditte Isager? Registreren is gratis!

Boeken van Ditte Isager

Recepten van Ditte Isager

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Oesters en moutolie, appel en tapioca

Ingrediënten:
appel-balsamicoazijn, appels, dilletakjes, druivenpitolie, moutpoeder, oesters, room, tapiocaparels, volle melk en water

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Koningskrab en prei in as van hooi

Ingrediënten:
boter, broodkruimels, droge witte wijn, hooi, koningskrabscharen, mosselen, peper, prei, room, sjalotje, tijm, water, witte wijn en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Krab en zeeraket, kokkelgelei

Ingrediënten:
citroenen, gelatine, groene appel, kokkels, noordzeekrabben, sjalotje, tijm, water, witte wijn, zeeraket en zeeraketbloemetjes

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Uien en blauwe bessen

Ingrediënten:
appel-balsamicoazijn, blauwe bessen, blauwebessensap, boter, dennenscheuten, druivenpitolie, honing, peterselie, sjalotje, suiker, tijm, witte uien en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Verse kaas en sparrenscheuten

Ingrediënten:
appelsap, boter, brood, dennenscheuten, karnemelk, room, sparrenscheuten, stremsel, vetkruidvruchtjes, volle melk en zuringbladeren

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Ingelegde ingrediënten

Ingrediënten:
appel-balsamicoazijn, ciderazijn, daslookbloemen, rugosa-rozenblaadjes, vlierbessen, vlierbloesem en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Rode biet en aromatische zaden, rode kruisbessen en wilde bramen

Ingrediënten:
appel-balsamicoazijn, bramen, citroentijm, duizendbladbloemen, engelwortelscheuten, koriander, lavendelbloemen, raapzaadolie, rode bieten, rodebietensap, rode kruisbessen, rodekruisbessensap, rode-uibloemen, zaad van wilde pastinaak en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Aebleskiver en azijnmeringues

Ingrediënten:
appel-balsamicoazijn, boter, eidooier, eiwitten, kardemom, maltodextrine, room, suiker, typo 00 bloem, water, wittewijnazijnpoeder en zout

Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Ossenstaart en donker bier, appel en aardpeer

Ingrediënten:
aardperen, appel-balsamicoazijn, appelsap, boter, citroen, donker bier, gellangom, kippenbouillon, mutzu-appel, olie, ossenstaart, ossenstaartbouillon, prei, rode wijn, sjalotjes, tijm, ui, verbenablaadjes, wortel en zout

Soort:
vlees
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Winterkool en winteroesters

Ingrediënten:
boter, groene kool, hooi, jonge spinazie, knoflook, oesters, olie, palmkool, rodebessenwijn, savooiekool, sjalotje, spitskool, tijm, verbenablaadjes, water en witte kool

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

De uienfamilie

Ingrediënten:
appel-balsamicoazijn, berkenwijn, boteremulsie, citroensap, donker bier, druivenpitolie, eiwitten, honing, kippenbouillon, laurierblaadjes, look-zonder-look, peterselie, prästost, sjalotjes, tapiocaparels, tijm, uien, witte uien, zittauer-uien en zout

Soort:
gevogelte
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Diner / nagerecht uit Noma:

Walnoten en gedroogde bramen

Ingrediënten:
bramen, invertsuiker, maltodextrine, melk, poedersuiker, room, sorbetstabilisator, suiker, walnootolie, walnoten en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Diner / nagerecht uit Noma:

Overrijpe peren en moutolie, skyr en fluitenkruid

Ingrediënten:
citroensap, citroenzuur, druivenpitolie, eiwitten, fluitenkruid, gedroogd lievevrouwebedstro, gelatine, invertsuiker, maltodextrine, moutpoeder, peren, perencider, skyr, stabilisator, suiker, volle melk, water en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Diner / nagerecht uit Noma:

Berkenhoutdessert

Ingrediënten:
berkenbouillon, berkenhoutschaafsel, berkensiroop, berkenwater, citroensap, eiwitpoeder, fluitenkruid, gelatineblaadjes, glucose, honing, isomalt, maltodextrine, mede, suiker, verbena en water

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Tong en groene aardbeien, zeekool en nieuwe aardappeltjes

Ingrediënten:
appel-balsamicoazijn, boter, daslookkappertjes, groene aardbeien, grof zeezout, kippengelei, lavas, nieuwe aardappelen, oost-indische kers, peterselie, sjalot, tong, water en zeekool

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Alle recepten van Ditte Isager