Gestoomde krab en gemarineerde dooiers

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 100 in Noma: a work in progress .

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
eieren, kaas en zuivel / schaal- en schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Dulsepesto en zeewierbrood

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

'Kalfsborst' met zeewier

Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Gestoomde snippers inktvis in een lichte bouillon

Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Zomergroente en fruit met zeewier

Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress