Ijzerhardkruid

Ijzerhardkruid wordt beschouwd als kruiden.

Zoek naar ijzerhardkruid in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met ijzerhardkruid in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste ijzerhardkruid recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient ijzerhardkruid:

Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / nagerecht / dessert uit Noma: a work in progress:

Dessert van aardbeien en kamille

Ingrediënten:
bladgelatine, bloemenhoning, citroensap, citroenzuur, eidooier, ijzerhardkruid, invertsuiker, kamille, majoraan, oregano, polka-aardbeien, raapzaadolie, room, schapenzuring, suiker, venkeltak, vliertak, water en zout

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
fruit / eieren, kaas en zuivel / zoete hapjes / vegetarisch
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / nagerecht uit Noma: a work in progress:

Geschaafde onrijpe aardbeien met slawortels

Ingrediënten:
appelbalsamico, appelsap, bindsla, bladgelatine, druivenpitolie, groenejeneverbessenolie, ijzerhardkruid, lievevrouwebedstro, onrijpe witte aardbeien, zout, zuringsap en zwartebessenblad

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
fruit
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Gestoomde bindsla met hazelnootmelk

Ingrediënten:
appelbalsamico, groenejeneverbessenolie, hazelnoot, ijzerhardkruid, lievevrouwebedstro, little gem, minikomkommer, oost-indische kers, water, witte bessen, zout en zwartebessenblad

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
vegan / veganistisch / vegetarisch
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Gestoomde krab en gemarineerde dooiers

Ingrediënten:
dulse, dulseolie, ei, ijzerhardkruid, lievevrouwebedstro, oost-indische kers blad, peterseliepuree, vrouwelijke steenkrab, water, zeewater en zwarte thee

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
eieren, kaas en zuivel / schaal- en schelpdieren
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Aardappelchips met kippenlevers

Ingrediënten:
aardappel, appelbalsamico, boter, citroentijm, crème fraîche, druivenpitolie, ijzerhardkruid, kippenlever, trompettes de la mort en zout

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
vlees / aardappelgerecht
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / nagerecht / dessert uit Noma: a work in progress:

Perenboom

Ingrediënten:
bladgelatine, citroentijm, citroenzuur, clara frijs-peer, druivenpitolie, eidooier, fondant, heidebloemen, ijzerhardkruid, jeneverbes, peer, perenaquavit, room, sparrennaalden, sparrenolie, sparrentak, suiker, tijmolie, velletjes van onrijpe jeneverbes, venkelgroen, water en zout

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
fruit
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Gegrilleerde snoek met spitskool

Ingrediënten:
aalbessenwijn, bot, boter, dille, dilleolie, druivenpitolie, honing, ijzerhardkruid, minispinazie, rucolabloemen, snoekgraten, snoeksteaks, spitskoolbaderen, tijm, water, witte wijn, zevenblad en zout

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
groente / vis
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Doyenné-peren en witlof met runderwang

Ingrediënten:
appelbalsamico, bessenwijn, boter, bruine boter, citroensap, daslookkappertjes, doyenne du comice peer, honing, hooi, ijzerhardkruid, kippenglacé, minispinazie, mosterdkers, perensap, peterselie, runderwang, sjalot, spinazie, tijm, witlof en zout

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
vlees / groente
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Geglaceerde zwezerik en bittere groente

Ingrediënten:
appelbalsamico, bindsla, boter, bruine boter, cantharel, citroentijm, druivenpitolie, eekhoorntjesbroodolie, ijzerhardkruid, lievevrouwebedstro, paddenstoelenglace, peterselie, roomse kervel, selderijstengel, sjalot, spinazie, vogelmuur, water, witte wijn, zevenblad, zout, zwarte thee en zwezerik

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
vlees / rundvlees / groente / paddenstoelen
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Gestoomde molsla met geglaceerde haas

Ingrediënten:
appelbalsamico, bindslastelen, bot, boter, citroentijm, citruskruim, druivenpitolie, hazenbotten, hazenpoten, hazenzadel, ijzerhardkruid, jeneverbes, jeneverbessenolie, kippenglacé, korianderzaad, laurierblad, lievevrouwebedstro, melganzenvoet, molsla, nieuw-zeelandse spinazie, paardenbloemstelen, pruim, sjalot, walnoten, water, waterkersstelen, witte wijn, zevenbladblaadjes, zout en zwarte thee

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
vlees / wild
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / nagerecht / dessert uit Noma: a work in progress:

Een appel valt in het gras

Ingrediënten:
00-bloem, aardpeer, appelbalsamico, ascorbinezuur, boter, citroentijm, donkere pils, druivenpitolie, elstar, fruit, honing, ijzerhardkruid, knoflook, korianderblaadjes, korianderolie, mout, sjalot, zout en zuring

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees