Jamie Oliver - The naked chef

The naked chef

de essentie van het koken

Een boek van Jamie Oliver

We hebben 175 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals The naked chef, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Super kooktalent en tv-celebrity Jamie Oliver begon al vroeg met koken en leerde van Antonio Carluccio en in het beroemde Londense River Café de fijne kneepjes. Met zijn onconventionele culinaire kunsten en no-nonsensebenadering weet deze jonge Brit een groot en nieuw kijk- en leespubliek te bereiken. In zijn eerste boek staan niet alleen verrassende recepten. Oliver vertelt de kookliefhebber ook waar hij de beste ingrediënten kan vinden en wat hij moet weten over kookbenodigdheden. Deze auteur vertegenwoordigt de nieuwe culinaire trend. Zijn verfrissende kijk op koken en eten spreekt zowel de oude garde als de jongere generatie aan.
Zelfs mensen die zich verloren voelen in de keuken zullen met dit boek zichzelf en hun gasten verbazen!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit The naked chef

Een greep uit de 175 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Jamie Oliver - The naked chef

Diner / hoofdgerecht uit The naked chef:

Geurige groene kipcurry

Ingrediënten:
gember, groene peper, kipfilet, knoflook, kokosmelk, koriander, korianderzaad, lente ui, olijfolie en pistachenoten

Soort:
curry
Een recept uit Jamie Oliver - The naked chef

Diner / nagerecht uit The naked chef:

Jampudding

Ingrediënten:
gestoomde pudding en jam

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Jamie Oliver - The naked chef

Recept uit The naked chef:

Basis tomatensaus

Ingrediënten:
basilicum, pruimtomaten uit blik, knoflook, marjolein, olijfolie, peper, rode-wijnazijn en zout

Soort:
saus/dressing/jus
Toon alle 175 recepten in dit boek