Bijgerecht uit The naked chef:
Salsa met rode pepertjes en paprika
- Ingrediënten:
- basilicum, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, rode paprika, rode peper, rode ui, rode wijnazijn en zout
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
We hebben 175 recepten uit dit boek geindexeerd.
Wij maken jouw kookboeken, zoals The naked chef, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Super kooktalent en tv-celebrity Jamie Oliver begon al vroeg met koken en leerde van Antonio Carluccio en in het beroemde Londense River Café de fijne kneepjes. Met zijn onconventionele culinaire kunsten en no-nonsensebenadering weet deze jonge Brit een groot en nieuw kijk- en leespubliek te bereiken. In zijn eerste boek staan niet alleen verrassende recepten. Oliver vertelt de kookliefhebber ook waar hij de beste ingrediënten kan vinden en wat hij moet weten over kookbenodigdheden. Deze auteur vertegenwoordigt de nieuwe culinaire trend. Zijn verfrissende kijk op koken en eten spreekt zowel de oude garde als de jongere generatie aan.
Zelfs mensen die zich verloren voelen in de keuken zullen met dit boek zichzelf en hun gasten verbazen!
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.
Een greep uit de 175 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Bijgerecht uit The naked chef:
Recept uit The naked chef:
Recept uit The naked chef:
Recept uit The naked chef:
Recept uit The naked chef:
Basisrecept uit The naked chef:
Recept uit The naked chef:
Diner / hoofdgerecht uit The naked chef:
Diner / hoofdgerecht uit The naked chef:
Recept uit The naked chef:
Diner / hoofdgerecht uit The naked chef:
Diner / nagerecht uit The naked chef:
Recept uit The naked chef:
Recept uit The naked chef:
Recept uit The naked chef:
Recept uit The naked chef:
Basisrecept uit The naked chef:
Recept uit The naked chef:
Recept uit The naked chef:
Diner / hoofdgerecht uit The naked chef: