In de braadslee gebakken zalm met olijven, sperziebonen, ansjovis en tomaat

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 97 in The naked chef .

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Salade van geraspt kokos en kleine gebakken visjes

Een recept uit L. Gerungan en W. Bright - Het Bali kookboek

Gebakken amalfi-citroenen uit de oven

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Tomaatjes opgevuld met kruiden en ansjovis

Een recept uit Pascale Naessens - Puur Eten 2

Ijsbergsla met kerstomaatjes en ansjovis

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag