Betty's Kitchen

Ik ben Betina Oostveen, maar iedereen noemt mij: Betty! Ik ben geboren uit een Bosnische moeder en Nederlandse vader. Mijn grootste hobby’s zijn eten en koken (ook in die volgorde), en dat is er door di Mamma met de paplepel ingegoten. Koken doe ik al vanaf mijn 5e levensjaar: mijn moeder zette mij en mijn zusje op een stoel tegen het aanrecht, en daar mochten wij onze fantasie op het eten loslaten: Mee helpen snijden, kneden en proeven. Potjes waren taboe en zelfs de kinderen aten met de volwassenen mee.

Recepten

Serveersuggestie Appel muffins

Recept van Betty's Kitchen:

Appel muffins

Ingrediënten:
appels, bakpoeder, bloem, boter, ei, kaneel, karnemelk, olie, plantaardige olie, suiker en walnoten

Serveersuggestie Kruidige Perentaart

Recept van Betty's Kitchen:

Kruidige Perentaart

Ingrediënten:
amandelmeel, bakpoeder, ei, eieren, gember, gesmolten roomboter, honing, ml melk, peren, snuf zout en speltmeel

Serveersuggestie BBQ saus (marinade)

Recept van Betty's Kitchen:

BBQ saus (marinade)

Ingrediënten:
balsamico azijn, ketchup, knoflook, komijnzaad, kruidnagels, olijfolie, paprikapoeder, peper, sinaasappel, venkelzaad, verse laurier, verse rozemarijn, verse tijm en zout

Serveersuggestie Wortel-dadeltaart met honing

Recept van Betty's Kitchen:

Wortel-dadeltaart met honing

Ingrediënten:
amandelschaafsel, eieren, gemalen gember, gemalen kaneel, medjool dadels, mespunt zout, nootmuskaat, roomboter, sinaasappel, vloeibare honing, walnoten en winterwortel

Toon alle recepten