Cocina Nueva
de nieuwe Spaanse keuken
We hebben 128 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Cocina Nueva , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
De nieuwe Spaanse keuken is een eerbetoon aan de traditionele gerechten die de Spanjaarden thuis zo graag maken, van exotische tapas tot authentieke, klassieke hoofdgerechten. De recepten hebben tegelijkertijd een verrassend modern accent. Dit is dan ook geen gewoon Spaans kookboek…
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Cocina Nueva
Een greep uit de 128 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: knoflook, olijfolie, verse tijm en zwarte spaanse olijven
Keuken: Spaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bloem, boter, bruine basterdsuiker, cayennepeper, ciderazijn, ei, fino sherry, gemalen komijn, haaskarbonade, kaneel, kippenbouillon, knoflook, pijnboompitten, pimientos del piquillo, rode ui, tomatenpasta, tomatenpuree, verse koriander, witte wijn, zoet paprikapoeder en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees / quiche
Ingrediënten: bloem, cacaopoeder, eiwit, hazelnoot, kaneel, kaneelpoeder, kristalsuiker, poedersuiker, pure chocolade, slagroom en vanille-extract
Keuken: Spaans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: bloem, boter, fino sherry, kippenbouillon, laurierblad, melk en slagroom
Keuken: Spaans
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: appelcider, bleekselderij, boter, bruine basterdsuiker, ciderazijn, groene appel, ham, jamón, kikkererwten uit blik, knoflook, laurierblad, olijfolie, pastinaak, prosciutto, rode ui, runderwang, rundvleesbouillon, sidra, verse bladpeterselie, walnoten, witte peen en wortel
Keuken: Spaans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: amandel, citroenrasp, citroensap, ei, extra vierge-olijfolie, knoflook, pijnboompitten, verse bieslook, verse bladpeterselie, oregano en walnoten
Keuken: Spaans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: fino sherry, knoflook, kristalsuiker, olijfolie, rode ui, tomaat uit blik en verse tijm
Keuken: Spaans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: bruine ui, citroenrasp, citroensap, kaneelstokje, kippenbouillon, knoflook, lamskotelet, laurierblad, manzanilla, olijfolie, rode ui, schapenyoghurt, verse munt, oregano, verse rozemarijn en verse tijm
Keuken: Spaans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: amandel, bloemkool, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, slagroom en verse tijm
Keuken: Spaans
Soort: saus/dressing/jus / gevogelte / groente
Ingrediënten: boter, gedroogd eekhoorntjesbrood, knoflook, manchego, porcini, zwarte olijven en zwarte truffelolie
Keuken: Spaans
Soort: vegetarisch / samengestelde boter
Ingrediënten: aubergine, courgette, droge witte wijn, knoflook, kristalsuiker, laurierblad, olijfolie, rode paprika, rode ui, tomaat uit blik en zeezout
Keuken: Spaans / Catalaans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: anisette, artisjokharten in olijfolie, citroensap, diepvriesdoperwtjes, gamba, kreeftenstaart, kristalsuiker, mayonaise, pernod, pimientos del piquillo, rode ui, visseneitjes, wortel en zwarte kaviaar
Keuken: Spaans
Soort: salade / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: appel, appelcider, appel, fuji, appel, pink lady, boter, ciderazijn, morcilla, olijfolie, salieblaadjes en sidra
Keuken: Spaans
Soort: vlees
Ingrediënten: aioli, citroen, citroenrasp, extra vierge olijfolie, ham, jamón, manzanilla, muskaatrozijnen, pijnboompitten, prosciutto, rode ui, rozijnen, verse munt, verse sardines en zeezoutvlokken
Keuken: Spaans
Soort: vis
Ingrediënten: aubergine, bladpeterselie, courgette, droge witte wijn, knoflook, kristalsuiker, laurierblad, lente ui, olijfolie, rode paprika, rode ui, tomaat uit blik, witbrood, zeezout, zwaardvissteak en zwarte olijven zonder pit
Keuken: Spaans / Catalaans
Soort: barbecue/grill / groente / vis
Ingrediënten: bleekselderij, boter, bruine ui, droge sherry, fino sherry, groene olijven met ansjovis, kippenbouillon, kippenbout, laurierblad, manzanilla, navelsinaasappel, olijfolie, sinaasappelsap, sinaasappelschil, verse bladpeterselie en wortel
Keuken: Spaans
Soort: stoofgerecht / gevogelte
Ingrediënten: babypijlinktvis, bleekselderij, brood, cayennepeper, fino sherry, garnalen, gemalen venkelzaad, gezeefde tomaten, ham, heek, jamón, knoflook, laurierblad, lente ui, mosselen, mul, olijfolie, passata, pikant gerookt paprikapoeder, prosciutto, rode ui, saffraandraadjes, sinaasappelschil, snapper, venusschelp, verse tijm, visbouillon, visfilet, vongole, water, wortel, zoet paprikapoeder en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten: amandelen, amandellikeur, amaretto, citroenrasp, citroenschil, kaneel, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, melk, slagroom, suiker, varkensbuik, verse tijm, witte peper en zout
Keuken: Spaans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: bruine basterdsuiker, zoet gerookt paprikapoeder, gezeefde tomaten, knoflook, olijfolie, passata, rode paprika, rode spaanse peper, rode ui en sherryazijn
Keuken: Spaans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: amandelen, manzanilla, broodkruim, citroenrasp, citroensap, ei, gemalen komijn, gerookt paprikapoeder, kaneel, kippenbouillon, kippengehakt, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, rode ui, saffraandraadjes, verse bladpeterselie en witte wijn
Keuken: Spaans
Soort: vlees
Toon alle 128 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789066117235
ISBN10
9066117230