Cocina Nueva 
      de nieuwe Spaanse keuken 
      
      
       
     
      
      We hebben 128 recepten uit dit boek   geindexeerd. 
      
         Word gratis lid 
         Welkom op heerlijk zoeken 
         Wij maken jouw kookboeken, zoals Cocina Nueva , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage  of word direct gratis lid  en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
       
      De nieuwe Spaanse keuken is een eerbetoon aan de traditionele gerechten die de Spanjaarden thuis zo graag maken, van exotische tapas tot authentieke, klassieke hoofdgerechten.
    Aantekeningen
         bij dit boek
     
          Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt       
           bij dit boek
 door gebruikers. 
   
        
    Advertentie 
    
            
        
        Recepten uit Cocina Nueva 
        Een greep uit de 128 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
          
  
  
  
    
        Ingrediënten: amandel, anijs, bleekselderij, brood, bruine ui, ciderazijn, extra vierge olijfolie, gedroogde limabonen, gemalen anijszaad, gerookte hamschijf, grote witte bonen, guindilla peper in azijn, italiaanse venkelworst, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, olijfolie, pernod, sherryazijn, varkensbuik, varkensworstjes, venkelknol, venkelloof, verse bladpeterselie, verse munt, witte butifarra en witte wijn 
        
Keuken: Spaans 
        Soort: stoofgerecht / vlees / groenten, aardappels en peulvruchten 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: appelcider, honing, kaneelstokje, kruidnagel, sidra, sinaasappelschil en venkelzaad 
        
Keuken: Spaans 
        Soort: drank (alcoholisch) 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bloem, boter, bruine basterdsuiker, cayennepeper, ciderazijn, ei, fino sherry, gemalen komijn, haaskarbonade, kaneel, kippenbouillon, knoflook, pijnboompitten, pimientos del piquillo, rode ui, tomatenpasta, tomatenpuree, verse koriander, witte wijn, zoet paprikapoeder en zout 
        
Keuken: Spaans 
        Soort: vlees / quiche 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: amandel, bleekselderij, boter, eendenborst, hazelnoot, kippenbouillon, kleine blauwgroene linzen, kweeperenpasta, le puylinzen, málagasherry, olie, olijfolie, rode ui, sherry pedro ximenez, sinaasappelsap, verse bladpeterselie, verse salieblaadjes, verse tijm, volle zoete sherry en wortel 
        
Keuken: Spaans 
        Soort: gevogelte 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: ei, instantkoffie, kristalsuiker, licor de nogado, licor de nuez, nocello, slagroom, vanille-extract, walnoten en walnotenlikeur 
        
Keuken: Spaans 
        Soort: ijs/sorbet/granita/panna cotta 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: amandel, boter, citroenrasp, citroensap, ei, eidooier, kristalsuiker, melk, poedersuiker, sinaasappelrasp, sinaasappelsap, slagroom, vanille-extract en vanillestokje 
        
Keuken: Spaans 
        Soort: koek en gebak / ijs/sorbet/granita/panna cotta 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: aubergine, eidooier, zoet gerookt paprikapoeder, knoflook, manchego, olijfolie, rode paprika, rode ui, slagroom en verse tijm 
        
Keuken: Spaans 
        Soort: schuim/mousse/gelei / vegetarisch / groente 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: ansjovis, boter, citroenrasp, extra vierge-olijfolie, knoflook, manzanilla, olijfolie, sint-jakobsschelp, venkelknol, venkelloof en venkelzaad 
        
Keuken: Spaans 
        Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: citroenschil, eiwit, kaneel, kaneelstokjes, kristalsuiker, melk, vanille-extract en witte rum 
        
Keuken: Spaans 
        Soort: drank (alcoholisch) / niet-alcoholische drank 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: basterdsuiker, bloem, ei, eidooier, extra vierge-olijfolie, kristalsuiker, ongezouten roomboter, poedersuiker, sinaasappelrasp, sinaasappelsap, slagroom en vanille-extract 
        
Keuken: Spaans 
        Soort: koek en gebak / frituur 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: aardbei, amandelolie, blauwe druif, calasparrarijst, citroensap, citroenschil, framboos, gelatinepoeder, kaneelstokje, kers, kristalsuiker, licor 43, melk, milde olie, poedersuiker, pruim, rood fruit, sinaasappellikeur, slagroom en vanille-extract 
        
Keuken: Spaans 
        Soort: schuim/mousse/gelei / rijst / chutney/pickle/jam/compote 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bleekselderij, bloem, boter, cannelloni, chorizoworst, fino sherry, gemalen kruidnagel, ham, jamón, knoflook, kristalsuiker, laurierblad, manchego, melk, morcilla, olijfolie, prosciutto, rode ui, slagroom, tomaat uit blik, verse peterselie, verse tijm, wit broodkruim, witte butifarra, witte peper en wortel 
        
Keuken: Spaans / Catalaans 
        Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: aioli, babypijlinktvis, basterdsuiker, bladpeterselie, bleekselderij, citroen, citroenschil, kleine blauwgroene linzen, laurierblad, le puylinzen, olijfolie, rode ui, rode wijn, saffraandraadjes, tomaat, verse tijm en visbouillon 
        
Keuken: Spaans 
        Soort: stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bacalao, extra vierge-olijfolie, frituurolie, gedroogde gezouten kabeljauw, guindilla peper in azijn, kappertjes, knoflook, kristalsuiker, laurierblad, rode ui, sherryazijn, vastkokende aardappel, verse bladpeterselie, verse koriander en witte wijn 
        
Keuken: Spaans 
        Soort: frituur / vis 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: amandel, citroenrasp, citroensap, ei, extra vierge-olijfolie, knoflook, olijfolie, pijnboompitten, verse bieslook, verse bladpeterselie, oregano, walnoten en zalmfilet 
        
Keuken: Spaans 
        Soort: vis 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: extra vierge-olijfolie, guindilla peper in azijn, kappertjes, knoflook, kristalsuiker, rode ui, sherryazijn, verse bladpeterselie en verse koriander 
        
Keuken: Spaans 
        Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: aardappel, bacalao, boter, citroen, citroenrasp, citroensap, ei, gedroogde gezouten kabeljauw, gedroogde gezouten klipvis, knoflook, laurierblad, olijfolie, rode ui en verse bladpeterselie 
        
Keuken: Spaans 
        Soort: tortilla / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: boter, brioche met rozijnen, ei, honing, kristalsuiker, manzanilla, olie, rozijnenbrood, slagroom, vanille-extract en walnoten 
        
Keuken: Spaans 
        Soort: brood en broodgerecht 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: kippenbouillon, kweeperenpasta, málagasherry, sherry pedro ximenez, sinaasappelsap en volle zoete sherry 
        
Keuken: Spaans 
        Soort: saus/dressing/jus / gevogelte 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: aioli, bloem, citroensap, groene appel, inktvis, kruiden, olijfolie, peper, saffraandraadjes en zout 
        
Keuken: Spaans 
        Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur 
      
     
   
 
        Toon alle 128 recepten in dit boek 
         
   
  
    
    Status: Doorzoekbaar    
    
        ISBN13 
        9789066117235 
        ISBN10 
        9066117230