Cocina Nueva
de nieuwe Spaanse keuken
We hebben 128 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Cocina Nueva , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
De nieuwe Spaanse keuken is een eerbetoon aan de traditionele gerechten die de Spanjaarden thuis zo graag maken, van exotische tapas tot authentieke, klassieke hoofdgerechten. De recepten hebben tegelijkertijd een verrassend modern accent. Dit is dan ook geen gewoon Spaans kookboek…
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Cocina Nueva
Een greep uit de 128 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: appel, basterdsuiker, bleekselderij, ciderazijn, citroensap, extra vierge-olijfolie, rode ui, venkelknol en verse bladpeterselie
Keuken: Spaans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: amandelen, cayennepeper, fruitige olijfolie, zoet gerookt paprikapoeder, hazelnoten, knoflook, pimientos del piquillo, sherryazijn, tomaat en witbrood
Keuken: Spaans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: aubergine, bleekselderij, droge sherry, fino sherry, zoet gerookt paprikapoeder, jong konijn, kippenbouillon, kleine blauwgroene linzen, knoflook, laurierblad, le puylinzen, olijfolie, rode spaanse peper, rode ui, sherryazijn, tomaat uit blik, oregano en zwarte olijven
Keuken: Spaans
Soort: stoofgerecht / wild
Ingrediënten: boter, broodje, chorizoworst, fino sherry, gamba, gedroogde gerookte spaanse peper, knoflook, olijfolie en rode guindilla peper
Keuken: Spaans
Soort: vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: ansjovis, doperwten, droge sherry, fino sherry, groene asperge, groene olijven, groene paprika, kippenbouillon, knoflook, lente ui, olijfolie, sherryazijn, verse bladpeterselie en verse munt
Keuken: Spaans
Soort: vis
Ingrediënten: anisette, artisjokharten in olijfolie, citroensap, diepvriesdoperwtjes, gamba, kreeftenstaart, kristalsuiker, mayonaise, pernod, pimientos del piquillo, rode ui, visseneitjes, wortel en zwarte kaviaar
Keuken: Spaans
Soort: salade / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: amandelen, manzanilla, broodkruim, citroenrasp, citroensap, ei, gemalen komijn, gerookt paprikapoeder, kaneel, kippenbouillon, kippengehakt, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, rode ui, saffraandraadjes, verse bladpeterselie en witte wijn
Keuken: Spaans
Soort: vlees
Ingrediënten: chorizo, citroensap, dijonmosterd, extra vierge-olijfolie, knoflook, sherryazijn, suiker, vastkokende aardappel en verse munt
Keuken: Spaans
Soort: salade / vlees / aardappelgerecht
Ingrediënten: bloem, cayennepeper, ei, extra vierge-olijfolie, gemalen komijn, gemalen oregano, zoet gerookt paprikapoeder, manchego, olijfolie en verse tijm
Keuken: Spaans
Soort: vegetarisch / frituur
Ingrediënten: citroensap, licor 43, poedersuiker, rood fruit en sinaasappellikeur
Keuken: Spaans
Soort: fruit / chutney/pickle/jam/compote
Ingrediënten: amandel, citroenrasp, citroensap, ei, extra vierge-olijfolie, knoflook, olijfolie, pijnboompitten, verse bieslook, verse bladpeterselie, oregano, walnoten en zalmfilet
Keuken: Spaans
Soort: vis
Ingrediënten: citroenrasp, gedroogde gerookte spaanse peper, grote groene olijven, knoflook, laurierblad, olijfolie, sherryazijn en venkelzaad
Keuken: Spaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bloem, cacaopoeder, eiwit, hazelnoot, kaneel, kaneelpoeder, kristalsuiker, poedersuiker, pure chocolade, slagroom en vanille-extract
Keuken: Spaans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: basterdsuiker, bloem, ei, eidooier, extra vierge-olijfolie, kristalsuiker, ongezouten roomboter, poedersuiker, sinaasappelrasp, sinaasappelsap, slagroom en vanille-extract
Keuken: Spaans
Soort: koek en gebak / frituur
Ingrediënten: bloem, blond pils, cayennepeper, spaans bier en zout
Keuken: Spaans
Soort: beslag/deeg
Ingrediënten: babypijlinktvis, bleekselderij, brood, cayennepeper, fino sherry, garnalen, gemalen venkelzaad, gezeefde tomaten, ham, heek, jamón, knoflook, laurierblad, lente ui, mosselen, mul, olijfolie, passata, pikant gerookt paprikapoeder, prosciutto, rode ui, saffraandraadjes, sinaasappelschil, snapper, venusschelp, verse tijm, visbouillon, visfilet, vongole, water, wortel, zoet paprikapoeder en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten: amandelen, amandellikeur, amaretto, citroenrasp, citroenschil, kaneel, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, melk, slagroom, suiker, varkensbuik, verse tijm, witte peper en zout
Keuken: Spaans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: aardbei, citroengazeuse, kristalsuiker, licor 43, limoen, rosé, rozenblaadjes en watermeloen
Keuken: Spaans
Soort: drank (alcoholisch)
Ingrediënten: bladpeterselie, boter, cava, ham, jamón, kristalsuiker, mousserende witte wijn, oester, prosciutto, rode ui en sherryazijn
Keuken: Spaans
Soort: vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Ingrediënten: besan, bloem, blond pils, cayennepeper, citroen, citroensap, ei, gemalen komijn, gemalen venkelzaad, gepelde rauwe garnalen, zoet gerookt paprikapoeder, kikkererwtenmeel, knoflook, olie, rode ui, spaans pils, verse koriander, verse munt, schapenyoghurt en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Toon alle 128 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789066117235
ISBN10
9066117230