Cocina Nueva
de nieuwe Spaanse keuken
We hebben 128 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Cocina Nueva , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
De nieuwe Spaanse keuken is een eerbetoon aan de traditionele gerechten die de Spanjaarden thuis zo graag maken, van exotische tapas tot authentieke, klassieke hoofdgerechten. De recepten hebben tegelijkertijd een verrassend modern accent. Dit is dan ook geen gewoon Spaans kookboek…
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Cocina Nueva
Een greep uit de 128 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bloem, boter, fino sherry, kippenbouillon, laurierblad, melk en slagroom
Keuken: Spaans
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: extra vierge-olijfolie, guindilla peper in azijn, kappertjes, knoflook, kristalsuiker, rode ui, sherryazijn, verse bladpeterselie en verse koriander
Keuken: Spaans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: aardbei, citroengazeuse, kristalsuiker, licor 43, limoen, rosé, rozenblaadjes en watermeloen
Keuken: Spaans
Soort: drank (alcoholisch)
Ingrediënten: amandel, citroenrasp, citroensap, ei, extra vierge-olijfolie, knoflook, pijnboompitten, verse bieslook, verse bladpeterselie, oregano en walnoten
Keuken: Spaans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: bleekselderij, boter, bruine ui, droge sherry, fino sherry, groene olijven met ansjovis, kippenbouillon, kippenbout, laurierblad, manzanilla, navelsinaasappel, olijfolie, sinaasappelsap, sinaasappelschil, verse bladpeterselie en wortel
Keuken: Spaans
Soort: stoofgerecht / gevogelte
Ingrediënten: aardbei, amandelolie, blauwe druif, calasparrarijst, citroensap, citroenschil, framboos, gelatinepoeder, kaneelstokje, kers, kristalsuiker, licor 43, melk, milde olie, poedersuiker, pruim, rood fruit, sinaasappellikeur, slagroom en vanille-extract
Keuken: Spaans
Soort: schuim/mousse/gelei / rijst / chutney/pickle/jam/compote
Ingrediënten: dadel, guindilla peper, jamón, olijfolie, prosciutto en spaanse blauwe kaas
Keuken: Spaans
Soort: vlees
Ingrediënten: appelcider, bleekselderij, boter, bruine basterdsuiker, ciderazijn, groene appel, ham, jamón, kikkererwten uit blik, knoflook, laurierblad, olijfolie, pastinaak, prosciutto, rode ui, runderwang, rundvleesbouillon, sidra, verse bladpeterselie, walnoten, witte peen en wortel
Keuken: Spaans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: citroenrasp, gedroogde gerookte spaanse peper, grote groene olijven, knoflook, laurierblad, olijfolie, sherryazijn en venkelzaad
Keuken: Spaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: ansjovis, fino sherry, kalfsglacé, kalfsnoot, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, manchego, oloroso sherry, sherryazijn, slagroom, vastkokende aardappel, verse peterselie, verse tijm, witte peper en zwarte peperkorrels
Keuken: Spaans
Soort: vlees / aardappelgerecht
Ingrediënten: extra vierge olijfolie, knoflook en rode spaanse peper
Keuken: Spaans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch / boter en olie
Ingrediënten: canola-olie, eidooier, fruitige olijfolie, knoflook, lichte olijfolie, milde olie, zonnebloemolie en zout
Keuken: Spaans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, boter, broodkruim, citroensap, ei, frituurolie, jonge spinazie, kaneel, kipfilet, knoflook, manchego, peper, pijnboompitten, rozijn en zout
Keuken: Spaans
Soort: gevogelte / frituur
Ingrediënten: knoflook, manchego, slagroom, vastkokende aardappel, verse ansjovis, verse peterselie, verse tijm en witte peper
Keuken: Spaans
Soort: aardappelgerecht / vis
Ingrediënten: citroenschil, eiwit, kaneel, kaneelstokjes, kristalsuiker, melk, vanille-extract en witte rum
Keuken: Spaans
Soort: drank (alcoholisch) / niet-alcoholische drank
Ingrediënten: appel, basterdsuiker, bladpeterselie, bleekselderij, ciderazijn, citroensap, eendenbout, eendenvet, extra vierge-olijfolie, grof zout, knoflook, komijnzaad, laurierblad, rode ui, venkelknol, venkelzaad en verse tijm
Keuken: Spaans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: anijs, appel, bleekselderij, boter, bruine ui, citroensap, eschalot, franse sjalot, gedroogde muskaatdruiven, grof zeezout, knoflook, laurierblad, manzanilla, olijfolie, pastis, rozijn, suiker, varkensbotten, varkensbuik, venkelknol, venkelloof, venkelzaad en wortel
Keuken: Spaans
Soort: vlees
Ingrediënten: aubergine, bleekselderij, droge sherry, fino sherry, zoet gerookt paprikapoeder, jong konijn, kippenbouillon, kleine blauwgroene linzen, knoflook, laurierblad, le puylinzen, olijfolie, rode spaanse peper, rode ui, sherryazijn, tomaat uit blik, oregano en zwarte olijven
Keuken: Spaans
Soort: stoofgerecht / wild
Ingrediënten: aardbei, dikke schapenyoghurt, kiwi, melk, oloroso sherry, pitloze groene druiven, poedersuiker, sherryazijn, suikermeloen, vanille-extract en verse munt
Keuken: Spaans
Soort: soep/bouillon / fruit / vegetarisch
Ingrediënten: babypijlinktvis, bleekselderij, brood, cayennepeper, fino sherry, garnalen, gemalen venkelzaad, gezeefde tomaten, ham, heek, jamón, knoflook, laurierblad, lente ui, mosselen, mul, olijfolie, passata, pikant gerookt paprikapoeder, prosciutto, rode ui, saffraandraadjes, sinaasappelschil, snapper, venusschelp, verse tijm, visbouillon, visfilet, vongole, water, wortel, zoet paprikapoeder en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Toon alle 128 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789066117235
ISBN10
9066117230