Cocina Nueva
de nieuwe Spaanse keuken
We hebben 128 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Cocina Nueva , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
De nieuwe Spaanse keuken is een eerbetoon aan de traditionele gerechten die de Spanjaarden thuis zo graag maken, van exotische tapas tot authentieke, klassieke hoofdgerechten. De recepten hebben tegelijkertijd een verrassend modern accent. Dit is dan ook geen gewoon Spaans kookboek…
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Cocina Nueva
Een greep uit de 128 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: canola-olie, eidooier, fruitige olijfolie, knoflook, lichte olijfolie, milde olie, zonnebloemolie en zout
Keuken: Spaans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: amandelen, manzanilla, broodkruim, citroenrasp, citroensap, ei, gemalen komijn, gerookt paprikapoeder, kaneel, kippenbouillon, kippengehakt, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, rode ui, saffraandraadjes, verse bladpeterselie en witte wijn
Keuken: Spaans
Soort: vlees
Ingrediënten: aardappel, citroen, citroenrasp, courgette, extra vierge-olijfolie, groene paprika, kabeljauwfilet, knoflook, rode ui, tomaat en verse tijm
Keuken: Spaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Ingrediënten: citroensap, licor 43, poedersuiker, rood fruit en sinaasappellikeur
Keuken: Spaans
Soort: fruit / chutney/pickle/jam/compote
Ingrediënten: babypijlinktvis, chorizoworst, citroenrasp, fideos pasta, fino sherry, garnalen, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, olijfolie, paprikapoeder, pijnboompitten, rode paprika, rode spaanse peper, rode ui, saffraandraadjes, sint-jakobsschelp, spaghettini, suiker, tomaat uit blik, venkelknol, venkelloof, verse bladpeterselie en witbrood
Keuken: Spaans / Catalaans
Soort: vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Ingrediënten: citroenrasp, gedroogde gerookte spaanse peper, grote groene olijven, knoflook, laurierblad, olijfolie, sherryazijn en venkelzaad
Keuken: Spaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: boter, droge sherry, extra vierge-olijfolie, fino sherry, knoflook, oregano, paddestoelenmelange, sherryazijn, verse bladpeterselie, oregano en zwarte truffelolie
Keuken: Spaans
Soort: vegetarisch / paddenstoelen
Ingrediënten: aioli, citroen, citroenrasp, extra vierge olijfolie, ham, jamón, manzanilla, muskaatrozijnen, pijnboompitten, prosciutto, rode ui, rozijnen, verse munt, verse sardines en zeezoutvlokken
Keuken: Spaans
Soort: vis
Ingrediënten: aioli, bleekselderij, citroensap, hazelnoot, kalfskotelet, lente-ui, olijfolie, salie, selderijblad, sherryazijn, vastkokende aardappel, verse bladpeterselie en verse salieblaadjes
Keuken: Spaans
Soort: vlees
Ingrediënten: extra vierge olijfolie, gemarineerde geitenkaas in olijfolie, gerookt paprikapoeder, knoflook, stokbrood, tomaat en verse bladpeterselie
Keuken: Spaans / Catalaans
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, boter, ei, fino sherry en zout
Keuken: Spaans
Soort: beslag/deeg / vegetarisch
Ingrediënten: kaneel, kristalsuiker, sherry pedro ximenez en vanille-extract
Keuken: Spaans
Soort: vegetarisch / siroop
Ingrediënten: bloem, calasparrarijst, citroen, droge sherry, fino sherry, gerookt paprikapoeder, ham, jamón, kippenbouillon, knoflook, manchego, mayonaise, olijfolie, paellarijst, pimientos del piquillo, prosciutto, rode ui, saffraandraadjes, tomatenpasta, verse bladpeterselie, zoet paprikapoeder en zwarte olijven zonder pit
Keuken: Spaans
Soort: vlees / rijst
Ingrediënten: amandelen, amandellikeur, amaretto, citroenrasp, citroenschil, kaneel, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, melk, slagroom, suiker, varkensbuik, verse tijm, witte peper en zout
Keuken: Spaans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: aubergine, courgette, droge witte wijn, knoflook, kristalsuiker, laurierblad, olijfolie, rode paprika, rode ui, tomaat uit blik en zeezout
Keuken: Spaans / Catalaans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: bloem, boter, laurierblad, manchego, melk en peterselie
Keuken: Spaans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: ansjovis, fino sherry, kalfsglacé, kalfsnoot, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, manchego, oloroso sherry, sherryazijn, slagroom, vastkokende aardappel, verse peterselie, verse tijm, witte peper en zwarte peperkorrels
Keuken: Spaans
Soort: vlees / aardappelgerecht
Ingrediënten: bladpeterselie, bleekselderij, broodkruim, bruine ui, citroenrasp, citroensap, ei, kikkererwten, kippengehakt, kippenkarkas, knoflook, laurierblad, manzanilla, olijfolie, saffraandraadjes, selderij, verse peterselie, verse tijm en wortel
Keuken: Spaans
Soort: soep/bouillon / gevogelte
Ingrediënten: kaneelstokje, koffiebonen, vanillestokje en wodka
Keuken: Spaans
Soort: niet-alcoholische drank
Ingrediënten: amandelen, amandellikeur, amaretto, citroen, droge sherry, fino sherry, kaneelstokje, kristalsuiker en sherry pedro ximenez
Keuken: Spaans
Soort: drank (alcoholisch)
Toon alle 128 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789066117235
ISBN10
9066117230