Cocina Nueva
de nieuwe Spaanse keuken
We hebben 128 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Cocina Nueva , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
De nieuwe Spaanse keuken is een eerbetoon aan de traditionele gerechten die de Spanjaarden thuis zo graag maken, van exotische tapas tot authentieke, klassieke hoofdgerechten. De recepten hebben tegelijkertijd een verrassend modern accent. Dit is dan ook geen gewoon Spaans kookboek…
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Cocina Nueva
Een greep uit de 128 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: aioli, bloem, citroensap, groene appel, inktvis, kruiden, olijfolie, peper, saffraandraadjes en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Ingrediënten: citroen, eiwit, extra vierge-olijfolie, grof zout, knoflook, laurierblad, lente ui, olijfolie, rode spaanse peper, snapper, verse bladpeterselie en verse tijm
Keuken: Spaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Ingrediënten: appelcider, bloem, eidooier, kristalsuiker, maïzena, melk, sidra, slagroom en vanille-extract
Keuken: Spaans
Soort: zuivel
Ingrediënten: amandel, bloemkool, boter, extra vierge-olijfolie, kippenbouillon, knoflook, kristalsuiker, olijfolie, sherryazijn, sjalot, slagroom, tonijnsteak, verse tijm en zwarte olijven
Keuken: Spaans
Soort: barbecue/grill / vis
Ingrediënten: appelcider, appelsap, bruine basterdsuiker, ongezouten roomboter, sidra, slagroom en zoete appel
Keuken: Spaans
Soort: fruit
Ingrediënten: ansjovis, citroenschil, gedroogde gerookte spaanse peper, knoflook, kristalsuiker, laurierblad, olijfolie, rode guindilla peper, tonijnsteak, troskerstomaat, verse tijm en zwarte peperkorrels
Keuken: Spaans
Soort: vis
Ingrediënten: boter, ei, zoet gerookt paprikapoeder, kippenbouillon, knoflook, krabvlees, kristalsuiker, lasagnevellen, laurierblad, manchego, olijfolie, prei, slagroom, tomaat uit blik, verse bladpeterselie, verse tijm, vieux, visbouillon, witbrood, witte wijn en wortel
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Ingrediënten: beurré bosc, citroenschil, kaneelstokje, kristalsuiker, peer, pure chocolade, room, sherry pedro ximenez en vanilleijs
Keuken: Spaans
Soort: fruit
Ingrediënten: amandelen, cayennepeper, fruitige olijfolie, zoet gerookt paprikapoeder, hazelnoten, knoflook, pimientos del piquillo, sherryazijn, tomaat en witbrood
Keuken: Spaans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: boter, gedroogd eekhoorntjesbrood, knoflook, manchego, porcini, zwarte olijven en zwarte truffelolie
Keuken: Spaans
Soort: vegetarisch / samengestelde boter
Ingrediënten: blauwe kaas, ei, kweepeerpasta, manchego, rode ui, slagroom, taartbodem, verse bladpeterselie, verse salieblaadjes en zachte geitenkaas
Keuken: Spaans
Soort: quiche / vegetarisch
Ingrediënten: manzanilla, olijfolie, rode ui, sherryazijn en suiker
Keuken: Spaans
Soort: chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Ingrediënten: ansjovis, fino sherry, kalfsglacé, kalfsnoot, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, manchego, oloroso sherry, sherryazijn, slagroom, vastkokende aardappel, verse peterselie, verse tijm, witte peper en zwarte peperkorrels
Keuken: Spaans
Soort: vlees / aardappelgerecht
Ingrediënten: amandel, bleekselderij, boter, eendenborst, hazelnoot, kippenbouillon, kleine blauwgroene linzen, kweeperenpasta, le puylinzen, málagasherry, olie, olijfolie, rode ui, sherry pedro ximenez, sinaasappelsap, verse bladpeterselie, verse salieblaadjes, verse tijm, volle zoete sherry en wortel
Keuken: Spaans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: kippenbouillon, kweeperenpasta, málagasherry, sherry pedro ximenez, sinaasappelsap en volle zoete sherry
Keuken: Spaans
Soort: saus/dressing/jus / gevogelte
Ingrediënten: amandel, anijs, bleekselderij, brood, bruine ui, ciderazijn, extra vierge olijfolie, gedroogde limabonen, gemalen anijszaad, gerookte hamschijf, grote witte bonen, guindilla peper in azijn, italiaanse venkelworst, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, olijfolie, pernod, sherryazijn, varkensbuik, varkensworstjes, venkelknol, venkelloof, verse bladpeterselie, verse munt, witte butifarra en witte wijn
Keuken: Spaans
Soort: stoofgerecht / vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Ingrediënten: babyoctopus, bladpeterselie, citroenrasp, extra vergine olijfolie, zoet gerookt paprikapoeder, knoflook, rode ui en sherryazijn
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: appelcider, honing, kaneelstokje, kruidnagel, sidra, sinaasappelschil en venkelzaad
Keuken: Spaans
Soort: drank (alcoholisch)
Ingrediënten: amandel, anijs, brood, ciderazijn, extra vierge-olijfolie, knoflook, pernod, sherryazijn, venkelloof, verse bladpeterselie en verse munt
Keuken: Spaans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: kaneel, kristalsuiker, sherry pedro ximenez en vanille-extract
Keuken: Spaans
Soort: vegetarisch / siroop
Toon alle 128 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789066117235
ISBN10
9066117230