Cocina Nueva
de nieuwe Spaanse keuken
We hebben 128 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Cocina Nueva , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
De nieuwe Spaanse keuken is een eerbetoon aan de traditionele gerechten die de Spanjaarden thuis zo graag maken, van exotische tapas tot authentieke, klassieke hoofdgerechten. De recepten hebben tegelijkertijd een verrassend modern accent. Dit is dan ook geen gewoon Spaans kookboek…
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Cocina Nueva
Een greep uit de 128 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: kaneel, kristalsuiker, sherry pedro ximenez en vanille-extract
Keuken: Spaans
Soort: vegetarisch / siroop
Ingrediënten: bruine basterdsuiker, zoet gerookt paprikapoeder, gezeefde tomaten, knoflook, olijfolie, passata, rode paprika, rode spaanse peper, rode ui en sherryazijn
Keuken: Spaans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: boter, gedroogd eekhoorntjesbrood, knoflook, manchego, porcini, zwarte olijven en zwarte truffelolie
Keuken: Spaans
Soort: vegetarisch / samengestelde boter
Ingrediënten: boter, brioche met rozijnen, ei, honing, kristalsuiker, manzanilla, olie, rozijnenbrood, slagroom, vanille-extract en walnoten
Keuken: Spaans
Soort: brood en broodgerecht
Ingrediënten: appel, basterdsuiker, bleekselderij, ciderazijn, citroensap, extra vierge-olijfolie, rode ui, venkelknol en verse bladpeterselie
Keuken: Spaans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, boter, ei, fino sherry en zout
Keuken: Spaans
Soort: beslag/deeg / vegetarisch
Ingrediënten: aioli, citroen, citroenrasp, extra vierge olijfolie, ham, jamón, manzanilla, muskaatrozijnen, pijnboompitten, prosciutto, rode ui, rozijnen, verse munt, verse sardines en zeezoutvlokken
Keuken: Spaans
Soort: vis
Ingrediënten: avocado, extra vierge-olijfolie, knoflook, kristalsuiker, libanese komkommer, rode paprika, sherryazijn, slamelange en tomaat
Keuken: Spaans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: citroenschil, eiwit, kaneel, kaneelstokjes, kristalsuiker, melk, vanille-extract en witte rum
Keuken: Spaans
Soort: drank (alcoholisch) / niet-alcoholische drank
Ingrediënten: amandel, citroenrasp, citroensap, ei, extra vierge-olijfolie, knoflook, pijnboompitten, verse bieslook, verse bladpeterselie, oregano en walnoten
Keuken: Spaans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: boter, bruine basterdsuiker, kippenbouillon, muskaatdruiven, rode ui, sherryazijn en sherry pedro ximenez
Keuken: Spaans
Soort: fruit / chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Ingrediënten: boter, gedroogd eekhoorntjesbrood, ham, jamón, kastanjechampignon, kippenbouillon, knoflook, manzanilla, portobello, prei, prosciutto, shiitake, slagroom, veldchampignon en zwarte truffelolie
Keuken: Spaans
Soort: vlees / soep/bouillon / paddenstoelen
Ingrediënten: boter, slagroom en tuinbonen
Keuken: Spaans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: amandelen, amandellikeur, amaretto, citroen, droge sherry, fino sherry, kaneelstokje, kristalsuiker en sherry pedro ximenez
Keuken: Spaans
Soort: drank (alcoholisch)
Ingrediënten: bladpeterselie, chiliwodka, citroensap, knoflook, komkommer, libanese komkommer, rode spaanse peper, tomaat, venkelknol en wodka
Keuken: Spaans
Soort: drank (alcoholisch) / cocktails
Ingrediënten: besan, bloem, blond pils, cayennepeper, citroen, citroensap, ei, gemalen komijn, gemalen venkelzaad, gepelde rauwe garnalen, zoet gerookt paprikapoeder, kikkererwtenmeel, knoflook, olie, rode ui, spaans pils, verse koriander, verse munt, schapenyoghurt en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Ingrediënten: bloem, cayennepeper, ei, extra vierge-olijfolie, gemalen komijn, gemalen oregano, zoet gerookt paprikapoeder, manchego, olijfolie en verse tijm
Keuken: Spaans
Soort: vegetarisch / frituur
Ingrediënten: appel, boter, citroensap, eschalot, franse sjalot, gedroogde muskaatdruiven, manzanilla, rozijn, suiker en venkelknol
Keuken: Spaans
Soort: chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Ingrediënten: bladpeterselie, boter, butifarra blanca, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, prei, venusschelpjes, vongole, witte butifarra en witte wijn
Keuken: Spaans
Soort: vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: aioli, bleekselderij, citroensap, hazelnoot, kalfskotelet, lente-ui, olijfolie, salie, selderijblad, sherryazijn, vastkokende aardappel, verse bladpeterselie en verse salieblaadjes
Keuken: Spaans
Soort: vlees
Toon alle 128 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789066117235
ISBN10
9066117230