Cocina Nueva
de nieuwe Spaanse keuken
We hebben 128 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Cocina Nueva , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
De nieuwe Spaanse keuken is een eerbetoon aan de traditionele gerechten die de Spanjaarden thuis zo graag maken, van exotische tapas tot authentieke, klassieke hoofdgerechten. De recepten hebben tegelijkertijd een verrassend modern accent. Dit is dan ook geen gewoon Spaans kookboek…
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Cocina Nueva
Een greep uit de 128 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: ansjovis, bleekselderij, bloem, boter, broodkruim, citroenrasp, droge sherry, fino sherry, grof zeezout, kippenbouillon, knoflook, lamsbout, olijfolie, ui, verse bladpeterselie, verse rozemarijn, verse tijm en wortel
Keuken: Spaans
Soort: vlees
Ingrediënten: aioli, babypijlinktvis, basterdsuiker, bladpeterselie, bleekselderij, citroen, citroenschil, kleine blauwgroene linzen, laurierblad, le puylinzen, olijfolie, rode ui, rode wijn, saffraandraadjes, tomaat, verse tijm en visbouillon
Keuken: Spaans
Soort: stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: boter, brioche met rozijnen, ei, honing, kristalsuiker, manzanilla, olie, rozijnenbrood, slagroom, vanille-extract en walnoten
Keuken: Spaans
Soort: brood en broodgerecht
Ingrediënten: aubergine, bleekselderij, droge sherry, fino sherry, zoet gerookt paprikapoeder, jong konijn, kippenbouillon, kleine blauwgroene linzen, knoflook, laurierblad, le puylinzen, olijfolie, rode spaanse peper, rode ui, sherryazijn, tomaat uit blik, oregano en zwarte olijven
Keuken: Spaans
Soort: stoofgerecht / wild
Ingrediënten: amandel, citroenrasp, citroensap, ei, extra vierge-olijfolie, knoflook, olijfolie, pijnboompitten, verse bieslook, verse bladpeterselie, oregano, walnoten en zalmfilet
Keuken: Spaans
Soort: vis
Ingrediënten: appelcider, bleekselderij, boter, bruine basterdsuiker, ciderazijn, groene appel, ham, jamón, kikkererwten uit blik, knoflook, laurierblad, olijfolie, pastinaak, prosciutto, rode ui, runderwang, rundvleesbouillon, sidra, verse bladpeterselie, walnoten, witte peen en wortel
Keuken: Spaans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: kaneel, kristalsuiker, sherry pedro ximenez en vanille-extract
Keuken: Spaans
Soort: vegetarisch / siroop
Ingrediënten: bladpeterselie, boter, cava, ham, jamón, kristalsuiker, mousserende witte wijn, oester, prosciutto, rode ui en sherryazijn
Keuken: Spaans
Soort: vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Ingrediënten: ansjovis, citroenrasp, citroensap, zoet gerookt paprikapoeder, knoflook, linguine, rode spaanse peper, spaghettini, tomaat, verse bladpeterselie, oregano en witte tonijn op olie
Keuken: Spaans
Soort: pasta/noodles / vis
Ingrediënten: bladpeterselie, boter, butifarra blanca, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, prei, venusschelpjes, vongole, witte butifarra en witte wijn
Keuken: Spaans
Soort: vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: boter, slagroom en tuinbonen
Keuken: Spaans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: bladpeterselie, bleekselderij, broodkruim, bruine ui, citroenrasp, citroensap, ei, kikkererwten, kippengehakt, kippenkarkas, knoflook, laurierblad, manzanilla, olijfolie, saffraandraadjes, selderij, verse peterselie, verse tijm en wortel
Keuken: Spaans
Soort: soep/bouillon / gevogelte
Ingrediënten: fino sherry, knoflook, kristalsuiker, olijfolie, rode ui, tomaat uit blik en verse tijm
Keuken: Spaans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: amandel, boter, citroenrasp, citroensap, ei, eidooier, kristalsuiker, melk, poedersuiker, sinaasappelrasp, sinaasappelsap, slagroom, vanille-extract en vanillestokje
Keuken: Spaans
Soort: koek en gebak / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Ingrediënten: ansjovis, fino sherry, kalfsglacé, kalfsnoot, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, manchego, oloroso sherry, sherryazijn, slagroom, vastkokende aardappel, verse peterselie, verse tijm, witte peper en zwarte peperkorrels
Keuken: Spaans
Soort: vlees / aardappelgerecht
Ingrediënten: bruine basterdsuiker, gelatinepoeder, kaneel, koffie, koffielikeur, poedersuiker, slagroom en vanille-extract
Keuken: Spaans
Soort: schuim/mousse/gelei / koffie en thee
Ingrediënten: amandelen, amandellikeur, amaretto, citroenrasp, citroenschil, kaneel, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, melk, slagroom, suiker, varkensbuik, verse tijm, witte peper en zout
Keuken: Spaans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: aioli, bleekselderij, citroensap, hazelnoot, kalfskotelet, lente-ui, olijfolie, salie, selderijblad, sherryazijn, vastkokende aardappel, verse bladpeterselie en verse salieblaadjes
Keuken: Spaans
Soort: vlees
Ingrediënten: bleekselderij, boter, bruine ui, droge sherry, fino sherry, groene olijven met ansjovis, kippenbouillon, kippenbout, laurierblad, manzanilla, navelsinaasappel, olijfolie, sinaasappelsap, sinaasappelschil, verse bladpeterselie en wortel
Keuken: Spaans
Soort: stoofgerecht / gevogelte
Ingrediënten: droge sherry, fino sherry, gin, groene druif en pitloze groene druiven
Keuken: Spaans
Soort: drank (alcoholisch) / cocktails
Toon alle 128 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789066117235
ISBN10
9066117230