Spiesjes van geroosterd zeebanket met romescosaus

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 35 in Cocina Nueva .

Keuken:
Spaans
Gang:
voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Snijbonen met tomaten en knoflook

Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Tomaten met peterselie en knoflook uit de oven

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Lamsvlees met knoflook en tomaten

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Ravioli met knoflook, tomaat en rivierkreeftjes

Een recept uit J. van der Lee-van der Heijden - AH eetboekenreeks 2 - Pasta