J. Lawson

We hebben 5 boeken van J. Lawson waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van J. Lawson? Registreren is gratis!

Boeken van J. Lawson

Kijk voor meer boeken.

Recepten van J. Lawson

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:

Krokante eendenbouten met venkelsalade

Ingrediënten:
appel, basterdsuiker, bladpeterselie, bleekselderij, ciderazijn, citroensap, eendenbout, eendenvet, extra vierge-olijfolie, grof zout, knoflook, komijnzaad, laurierblad, rode ui, venkelknol, venkelzaad en verse tijm

Keuken:
Spaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Bijgerecht / basisrecept uit Cocina Nueva:

Aioli - allioli

Ingrediënten:
canola-olie, eidooier, fruitige olijfolie, knoflook, lichte olijfolie, milde olie, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Bijgerecht uit Cocina Nueva:

Groene picada

Ingrediënten:
amandel, anijs, brood, ciderazijn, extra vierge-olijfolie, knoflook, pernod, sherryazijn, venkelloof, verse bladpeterselie en verse munt

Keuken:
Spaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:

Ossenstaartpastei met griesmeelkorst

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, fijne maïsgries, fijne polenta, gemalen kaneel, gemalen komijn, gemalen kruidnagel, ijswater, knoflook, olijfolie, ossenstaart, pure chocolade, reuzel, rode ui, rundvleesbouillon, spaanse rode wijn, tempranillo, tomaat uit blik, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:

In zoutkorst gebakken vis met warme knoflook-peperolie

Ingrediënten:
citroen, eiwit, extra vierge-olijfolie, grof zout, knoflook, laurierblad, lente ui, olijfolie, rode spaanse peper, snapper, verse bladpeterselie en verse tijm

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:

Kippenalbóndigas met saffraan-amandelsaus

Ingrediënten:
amandelen, manzanilla, broodkruim, citroenrasp, citroensap, ei, gemalen komijn, gerookt paprikapoeder, kaneel, kippenbouillon, kippengehakt, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, rode ui, saffraandraadjes, verse bladpeterselie en witte wijn

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Bijgerecht uit Cocina Nueva:

Muntdressing

Ingrediënten:
citroensap, dijonmosterd, extra vierge-olijfolie, knoflook, sherryazijn, suiker en verse munt

Keuken:
Spaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / nagerecht uit Cocina Nueva:

Rozijnentorrijas met honing-walnotensaus

Ingrediënten:
boter, brioche met rozijnen, ei, honing, kristalsuiker, manzanilla, olie, rozijnenbrood, slagroom, vanille-extract en walnoten

Keuken:
Spaans
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / nagerecht uit Cocina Nueva:

Tipsy-gipsy-trifle

Ingrediënten:
cake, eidooier, gelatinepoeder, kristalsuiker, licor 43, maïzena, manzanilla, melk, mousserende witte wijn, perzik, sinaasappellikeur, sinaasappelsap, slagroom en vanillestokje

Keuken:
Spaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / zuivel
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:

Galicische octopus

Ingrediënten:
babyoctopus, bladpeterselie, citroenrasp, extra vergine olijfolie, zoet gerookt paprikapoeder, knoflook, rode ui en sherryazijn

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:

Bacalao met een kappertjes-peterseliedressing

Ingrediënten:
bacalao, extra vierge-olijfolie, frituurolie, gedroogde gezouten kabeljauw, guindilla peper in azijn, kappertjes, knoflook, kristalsuiker, laurierblad, rode ui, sherryazijn, vastkokende aardappel, verse bladpeterselie, verse koriander en witte wijn

Keuken:
Spaans
Soort:
frituur / vis
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Bijgerecht uit Cocina Nueva:

Kappertjes-peterseliedressing

Ingrediënten:
extra vierge-olijfolie, guindilla peper in azijn, kappertjes, knoflook, kristalsuiker, rode ui, sherryazijn, verse bladpeterselie en verse koriander

Keuken:
Spaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Cocina Nueva:

In de pan gebakken morcilla met appel en salie

Ingrediënten:
appel, appelcider, appel, fuji, appel, pink lady, boter, ciderazijn, morcilla, olijfolie, salieblaadjes en sidra

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:

Runderwangen in cider

Ingrediënten:
appelcider, bleekselderij, boter, bruine basterdsuiker, ciderazijn, groene appel, ham, jamón, kikkererwten uit blik, knoflook, laurierblad, olijfolie, pastinaak, prosciutto, rode ui, runderwang, rundvleesbouillon, sidra, verse bladpeterselie, walnoten, witte peen en wortel

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Bijgerecht uit Cocina Nueva:

Tuinbonenpuree

Ingrediënten:
boter, slagroom en tuinbonen

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / nagerecht uit Cocina Nueva:

Compote van rood fruit

Ingrediënten:
citroensap, licor 43, poedersuiker, rood fruit en sinaasappellikeur

Keuken:
Spaans
Soort:
fruit / chutney/pickle/jam/compote
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:

Gepocheerd kalfsvlees met een gratin van aardappel en ansjovis

Ingrediënten:
ansjovis, fino sherry, kalfsglacé, kalfsnoot, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, manchego, oloroso sherry, sherryazijn, slagroom, vastkokende aardappel, verse peterselie, verse tijm, witte peper en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / aardappelgerecht
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Drinken uit Cocina Nueva:

Horchata

Ingrediënten:
amandelen, amandellikeur, amaretto, citroen, droge sherry, fino sherry, kaneelstokje, kristalsuiker en sherry pedro ximenez

Keuken:
Spaans
Soort:
drank (alcoholisch)
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Bijgerecht / basisrecept uit Cocina Nueva:

Gekarameliseerde ui

Ingrediënten:
manzanilla, olijfolie, rode ui, sherryazijn en suiker

Keuken:
Spaans
Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Alle recepten van J. Lawson